Certificaat voor keller-sports.nl

No. XF1588DAA41CCC8943D4C420EEDA228C3
 

Geldig vanaf
14-12-2015
Geldig tot
13-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor keller-sports.nl



Goed

4.32/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 706 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft keller-sports.nl al 1.485 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
24-02-2019
02-04-2019
Waar is mijn pakket
1.00
Slecht

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
01-04-2019
Do not buy from this company/ Niet kopen van dit ellendige bedrijf.
Sturen mij een compleet verkeerd product (grijze nikes ipv witte) en weigeren doodleuk de verzendkosten te betalen die ik maak. Omdat ik eerst een foto had moeten maken. 15 mails maar Keller houdt voet bij stuk. Na maand pas GELD terug.

Wat is beter bewijs dan bekijken verkeerd product na retourzending? Oplichters Let op
1.00
Slecht

keller-sports.nl antwoordt: 11-04-2019
Hello, We are sorry about the inconvenience caused. Unfortunately we always need pictures of the wrong article sent because the warehouse where it is being sent back is not where our offices are hence why we need the pictures via email to be able to correct it. Your Keller Sports Team

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
10-02-2019
29-03-2019
prima webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
19-02-2019
14-03-2019
Op tijd bezorgd, goed product.
Geen klachten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
21-02-2019
14-03-2019
Alles verliep uitstekend. Ik had zelf een fout in mijn adres. Na telefonisch contact met keller- sports werd dit onmiddellijk opgelost. De levering verliep zoals gepland.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
16-02-2019
12-03-2019
Perfect service as always
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
11-03-2019
Alles goed geregeld tegen een scherpe prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
28-01-2019
10-03-2019
.NL Nederlandse domein, gevestigd in Duitsland
Leveren afgekeurde (B) producten, geen geld terug maar artikel wordt gerepareerd.
Nooit meer Keller-sports !
1.67
Matig

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
07-03-2019
zeer goeie ervaring.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
06-03-2019
Gebruikte producten als nieuw leveren is not done. Helemaal als de customer service er niets mee doet.
1.00
Slecht

keller-sports.nl antwoordt: 12-03-2019
Hello, Thank you for your feedback. We are sorry to hear you had a bad experience with us. Could you please give us a few more details? You may contact our customer department team if you wish. Have a nice day. Your Keller Sports Team

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
05-03-2019
Snelle leveringen en een goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
05-03-2019
Good product, fast delivery, nice price. Fantastic
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
Prima service/levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
Super makkelijke site. Mooi assortiment, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
04-03-2019
Bestelling niet geleverd door UPS. Tot driemaal toe contact moeten zoeken met Keller Sports voordat ik reactie kreeg. Nu een brief moeten invullen en dan gaan ze bij UPS een onderzoek starten naar het vermiste pakket. Nu wachten of ik mijn geld terugkrijg. Balen
1.00
Slecht

keller-sports.nl antwoordt: 12-03-2019
Hello Tim, The investigation is ongoing with UPS. We can assure you that we are looking into what happened to the package. We will give you a feedback as soon as we have informations from UPS. We are sorry for the inconvenience caused. Your Keller Sports Team

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
04-03-2019
Snelle levering en duidelijke communicatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
03-03-2019
Goede prijs - kwaliteit. Levering transparant en snel. Zeer goede ervaring met Keller sports.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
03-03-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
03-03-2019
Zeer snelle levering. Achteraf betalen. Prima voordelige prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
15-02-2019
03-03-2019
Het product is laat ontvangen na slechte service en het product in kwestie was niet eens de goede
1.00
Slecht

keller-sports.nl antwoordt: 12-03-2019
Hello Lukas We're sorry you had a bad experience with us. Please contact our customer department team so we can help you with your problem. Your Keller Sports team.

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
02-03-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
01-03-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
06-02-2019
01-03-2019
Alles verliep vlekkeloos
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
17-01-2019
01-03-2019
Top bestelling en afhandeling
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
01-03-2019
Wij hadden twee mooie tassen van the North face besteld. Keurig verpakt, redelijk snel bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Snel geleverd vanuit Duitsland, en je kan achteraf betalen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Helemaal NIETS op aan te merken. Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
goed verpakt en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
prima geregeld en zeer scherp geprijsd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
20-02-2019
28-02-2019
Voor aflevering wordt een hele dag gegeven... het artikel was er overigens om 10:00 uur.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
27-02-2019
Everything in order
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
27-02-2019
Superb
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
27-02-2019
prima schoenen
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
26-02-2019
Alles zoals ik verwacht had.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
26-02-2019
snelle levering van de bestelling
goede website met uitgebreide keuze uit "keller-sports" producten
service : geen verzendkosten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
26-02-2019
Gemakkelijk bestellen, veel betaalmogelijkheden, groot assortiment, snelle levering, al met al prima geregeld allemaal.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
26-02-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
25-02-2019
Veel te veel porto met een postzegel kon het in een envelop dus 5 euro te veel
Voel me gen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
25-02-2019
25-02-2019
Nette verpakking en op tijd geleverd.
Altijd nieuwe items geen gebruikte.
Mijn go to webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
25-02-2019
Alles goed en snel
5.00
Uitstekend

keller-sports.nl klantbeoordeling

keller-sports.nl

Koop de beste sportartikelen gemakkelijk online

keller-sports.nl werd op 14-12-2015 gecertificeerd door Trusted Shops.

Nike, adidas, Under Armour, Peak Performance, The North Face, HEAD, ASICS en nog vele anderen. Bij Keller Sports zult u altijd sportartikelen van 's werelds toonaangevende merken vinden en voor diverse sporten, voornamelijk hardlopen, tennis, fitness, outdoor sporten en wintersporten. Echter, Keller Sports biedt u veel meer dan slechts een groot aanbod van sportartikelen; bij ons kunt u ook genieten van een speciale shopping ervaring met begeleidend advies en een uitstekend gebruiksvriendelijk design. Het is niet zonder reden dat Keller Sports al verschillende e-commerce awards heeft gewonnen.

Contact
Balanstraße 73, Gebäude Nr. 24, 4. OG
81541 München
Duitsland
klantenservice@keller-sports.nl
keller-sports.nl
Winkel-exploitant
KELLER SPORTS GmbH
Balanstraße 73, Gebäude Nr. 24, 4. OG
81541 München
Duitsland
Handelsregister
AG München HRB 189761
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Moritz und Jakob Keller
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met keller-sports.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.