Lucardi Juwelier Heerenveen

434 reviews in totaal   90 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de vriendelijkheid van het personeel, vooral wanneer medewerkers actief hulp aanbieden en deskundig advies geven. Ook het ruime assortiment en de aantrekkelijke prijzen worden als sterke punten genoemd. Daarnaast zijn er positieve ervaringen met de snelheid van de service wanneer het niet druk is. Aan de andere kant zijn er ook negatieve ervaringen, zoals het gebrek aan initiatief en betrokkenheid van sommige medewerkers. Klanten merken op dat niet iedereen deskundig of adviserend optreedt. Verder worden lange wachttijden genoemd bij drukte of onderbezetting, en sommige klanten geven aan dat de keuze in het assortiment afneemt.

ReviewsLucardi Juwelier Heerenveen

Prachtige ring gekocht. Prettig geholpen door verkoopster, ze was heel behulpzaam.
zeer plezierig en vakkundig geholpen. kom zeker terug. ben daarom member geworden.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel...duidelijk met plezier in hun werk... Toppie 👍
Fantastische service! Dank aan het personeel!

Kwaliteit en aanbiedingen.

Jullie kortingen zijn super goed. Ik vind het een geweldige winkel.
Fijn geholpen, ze nam de tijd en had kennis van zaken.

Goede hulp bij het zoeken van horloge

Was erg druk in de winkel, met maar 1 werkend personeelslid, dus moest eventjes wachten, maar dit was voor mij geen probleem. Ondanks de drukte hielp het personeel super goed en totaal niet gehaast. Daarnaast gaf ze goed advies.

Slordige service

Chagarijnige verkoopster! Sieraad niet op de afgesproken tijd klaar en het graveren was mislukt!

Antwoord van Lucardi Juwelier Heerenveen

Beste Sjoukje, Dank je wel voor je review, en wat vervelend om te horen dat je ervaring in de winkel niet prettig is verlopen en dat het graveren niet goed is gegaan en niet op tijd klaar was. Dat is niet de service die je van ons mag verwachten, en hiervoor bieden we onze excuses aan. Je kunt het beste teruggaan naar de winkel waar je aankoop is gedaan; onze collega’s helpen je daar graag om dit netjes op te lossen en het sieraad alsnog goed te graveren.
Goed geholpen bij mijn keuze voor een prachtige ring die ik van mijn verjaardagsgeld van mijn pake en beppe mocht kopen. Ook fijn dat ik werd gewezen op het Lucardi membership. Direct korting op de ring. Top service
1 dame kwam wat kortaf over, mijn kleindochter gaf direct aan, ik wil niet dat zij bij mij gaatjes gaat schieten. De andere dame die de gaatjes ging schieten was aardig. Te jong personeel in mijn ogen.

Heerenveen is Top

In het filiaal in Heerenveen zijn we heel goed geholpen. Batterijen in oude horloges en een aantal piercings laten zetten. Goed en rustig advies gekregen. Zeker een shop waar we vaker langs gaan.