458 reviews in totaal   75 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

458 reviews in totaal

Klanten zijn positief over het vriendelijke, behulpzame en deskundige personeel, en waarderen het deskundige en rustige advies. De snelheid van de service wordt meestal als vlot en efficiënt ervaren. Het assortiment wordt als mooi en aantrekkelijk omschreven, en de aantrekkelijke prijzen en kortingen vallen in de smaak. De algemene service wordt als uitstekend en fijn ervaren. Sommige klanten merken echter op dat het personeel soms ongeïnteresseerd of chagrijnig overkomt, en dat ze in enkele gevallen onvoldoende of geen advies kregen. Bij drukte moet er soms gewacht worden en er zijn klachten over minder keuze en lege etalages. Daarnaast missen klanten soms duidelijke uitleg over prijzen en kortingen, en zijn er uitzonderingen waarbij afspraken niet werden nagekomen.

ReviewsLucardi Juwelier Heerenveen

Een prachtig kado

Vriendelijk geholpen door de verkoopster (s). Met de aankoop die ik van tevoren had gezien op internet, een ketting met de letter L, ga ik mijn kleindochter verrassen.
Er zijn veel bijna lege etalages. Veel is verkocht. Thuis heb ik via internet al wat gevonden maar dat herkent het meisje niet. Ondanks het een bestseller is van jullie. Overigens keurig geholpen door het meisje, Maar Mischien waren de lege etalages ook wel door de sale actie .
Ik werk op de locatie in Heerenveen! En het is een super gezellig en leuk team, leuke klanten, gezellige mooie sieraden! Heel fijn🥰😍
Heel fijn geholpen. Moest een nieuw horlogebandje hebben. De verkoop ster heeft de oude eraf gehaald en de nieuwe er kleurig aan gezet. . Hele goede service . Zeer tevreden
Oorbellen geschoten bij mijn dochter en heel leuke meiden. Ze deden het heel leuk en legden alles goed uit.
Ik kwam vanmorgen met een kapotte ring, ik kreeg gelijk een nieuwe. Bedankt
Vriendelijk geholpen, goed advies welke sieraad mooi past bij de overige sieraden die ik al heb.
Ik kwam binnen en er waren 2 leuke jonge vrouwen die me opgewekt en gezellig hebben geholpen. Aan een cadeautje voor mijn kleinkind.
Personeel was vriendelijk en zorgzaam naar de klant,goed geholpen en prachtige oorbellen voor de halve prijs
Ik heb net 2 armbandjes gekocht het personeel is geweldig en de kwaliteit is super top winkel
Netjes geholpen bij lucardi in Heerenveen,bij het uitzoeken van een ring.
Goed personeel en aardig geholpen
Prachtige ring gekocht. Prettig geholpen door verkoopster, ze was heel behulpzaam.
Fijn
zeer plezierig en vakkundig geholpen. kom zeker terug. ben daarom member geworden.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel...duidelijk met plezier in hun werk... Toppie 👍
Ik werd goed en vriendelijk geholpen

Lucardi Juwelier Heerenveen

Heerenveen is al honderden jaren hét handelscentrum van Noord Nederland. Hier werd vroeger al veel handel gedreven en de ondernemersgeest is nog steeds goed terug te zien in de gezellige en innovatiev...