Klanten zijn over het algemeen positief over de vriendelijkheid van het personeel en prijzen de behulpzaamheid en het meedenken van de medewerkers. Ze waarderen het goede en rustige advies, evenals de snelheid waarmee ze geholpen worden. Ook het assortiment en de algemene service, inclusief extra diensten zoals reparaties en lidmaatschappen, worden vaak als uitstekend ervaren. Toch ervaren sommige klanten onvriendelijkheid of ongeïnteresseerdheid van het personeel en missen ze soms actief advies of initiatief. Er zijn klachten over wachttijden door drukte of personeelstekort, en sommige klanten vinden dat de keuze in het assortiment afneemt of beperkt is.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Heerenveen
Heel fijn geholpen. Moest een nieuw horlogebandje hebben. De verkoop ster heeft de oude eraf gehaald en de nieuwe er kleurig aan gezet. . Hele goede service . Zeer tevreden
Ik kwam binnen en er waren 2 leuke jonge vrouwen die me opgewekt en gezellig hebben geholpen. Aan een cadeautje voor mijn kleinkind.
Personeel was vriendelijk en zorgzaam naar de klant,goed geholpen en prachtige oorbellen voor de halve prijs
Ik heb net 2 armbandjes gekocht het personeel is geweldig en de kwaliteit is super top winkel
Netjes geholpen bij lucardi in Heerenveen,bij het uitzoeken van een ring.
Prachtige ring gekocht. Prettig geholpen door verkoopster, ze was heel behulpzaam.
zeer plezierig en vakkundig geholpen.
kom zeker terug.
ben daarom member geworden.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel...duidelijk met plezier in hun werk...
Toppie 👍
Ik werd goed en vriendelijk geholpen
De hulp die ik kreeg doordat ik twijfelde…..
De medewerkster was erg vriendelijk, professioneel en zeer behulpzaam. Ik ben erg tevreden over de service.
Fantastische service! Dank aan het personeel!
Kwaliteit en aanbiedingen.
Jullie kortingen zijn super goed. Ik vind het een geweldige winkel.