renovatiecenter.nl

284 reviews in totaal   145 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over de snelheid van de levering en ervaren deze vaak als snel en volgens afspraak. De service wordt als uitstekend omschreven, vooral dankzij de behulpzaamheid, oplossingsgerichtheid en het nakomen van afspraken. Ook de scherpe en voordelige prijzen worden gewaardeerd, zeker in vergelijking met concurrenten. De communicatie wordt doorgaans als duidelijk en persoonlijk gezien. Daarnaast wordt het deskundige advies, zowel telefonisch als via mail, zeer gewaardeerd en draagt dit bij aan een positieve ervaring. De verpakking van de producten wordt als netjes, stevig en zorgvuldig beoordeeld, wat bijdraagt aan de tevredenheid over de levering. Enkele klanten merken op dat de prijs/waardeverhouding soms niet optimaal is. Daarnaast geven sommige klanten aan dat de communicatie af en toe te laat of met onjuiste informatie verloopt.

Reviewsrenovatiecenter.nl

ik heb 8 jaar geleden 100 liter Gevelprof gekocht om mijn muur te impregneren. vandaar dat ik recent 75 liter heb besteld om de muur opnieuw te behandelen. Maar nu blijkt dat het product zo goed was dat is maar 50 liter nodig had omdat de zuigkracht veel minder was. In de voorwaarden staat dat een eenmaal gekocht product niet geretourneerd kan worden omdat getwijfeld kan worden aan de betrouwbaarheid van de koper. In overleg met het bedrijf heb ik de 25 liter Gevelprof kunnen retourneren en heb na 1 dag mijn geld ontvangen. chapeau voor dit bedrijf.

Rectificatie beoodeling

eerder heb ik een recensie achtergelaten met 1 ster dit klopt niet. Jullie hebben gelijk ik had een ander voor me. ik geef jullie 5 steren. Alles snel geleverd. Ik bied hiermee mijn welgemeende excuses aan.

Antwoord van renovatiecenter.nl

Goedemiddag, Bedankt voor de rectificatie, en hopen u snel weer bij ons terug te zien. Met vriendelijke groet, Het team van renovatiecenter.nl
Goed product snel geleverd goede prijs alleen jammer maar 2 stokjes erbij gekregen ipv 4 en dat voor 5 liter per bus Maar geen klachten en adviseer een ieder om hier in te kopen. Verpakking was ook zeer goed met een sticker er op pas op verf.

Voordelige prijs en perfect verpakt

Voordelige prijs, vlotte verzending en perfect verpakt en verzonden. Nog niet eerder online zo goed ingepakte verf/beits geleverd gekregen. Daarom een uitstekende beoordeling.
Online besteld en op locatie opgehaald. De bestelde artikelen stond klaar verder goed geholpen door vriendelijk personeel.
De bestelling kwam snel en compleet. De doos was een beetje niet wat ik had verwacht (te groot en te plat voor een emmer) maar dat vond ik niet erg.
Al jaren betrouwbaar, snelle levering en scherpe prijs!

juist adres voor aangeboden artikelen

prettige en eerlijke en kundige manier van zaken doen. bereid voor juiste informatie en luisterend oor.
Snelle levering, goed verpakt en een scherpe prijs
Snelle verzending, degelijk verpakt boor verzending.
G W
G W.
Remmers impregneer crème besteld en de volgende dag in huis ,Top
Lekker goedkoop in Spanje 2xzo duur
Ik werd goed geholpen via de mail met een aantal vragen die ik had.
Snel en professioneel

Snelle levering, scherpe prijs maar track&trace te laat

Plus: snelle levering en scherpe prijzen. Verbeterpunt: eerdere melding van aflevermoment (track en trace); kreeg bericht van levering om 7.15 en transporteur stond onverwacht om half 8 voor de deur.
Snelle levering goed personeel
Snel geleverd en kwaliteit product
Niets beter. Alles goed!
Zeer goede service en snelle levering. En zeer deskundige uitleg.
Super vriendelijk, goed geholpen