onlinehoortoestel.nl- Logo - Beoordelingen

onlinehoortoestel.nl
Beoordelingen:

26 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden26 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
tot mijn verrassing was de prijs van de cerustops in de winkel explosief gestegen (met bijna 75 %). gelukkig ontdekte ik dat ik ze ook stukken goedkoper bij hoorstoestel.nl kon bestellen. nu heb ik twee doosjes voor de oude prijs.
FV
Frank v.
Maarssen

Meest relevante negatieve beoordeling

3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De speaker die ik besteld heb, klinkt niet goed. Hij trilt en geeft een vervelend bijgeluid
MW
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor onlinehoortoestel.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
FV
Frank v.
Maarssen
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

snel en voordelig

tot mijn verrassing was de prijs van de cerustops in de winkel explosief gestegen (met bijna 75 %). gelukkig ontdekte ik dat ik ze ook stukken goedkoper bij hoorstoestel.nl kon bestellen. nu heb ik twee doosjes voor de oude prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
1 jul 2024
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen aan voordelige onderhoudsproducten van uw hoortoestel. Graag tot ziens. Groeten, Team Onlinehoortoestel.nl
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Veel keus, vlotte levering
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
14 uur geleden
Goedemorgen, dank u voor uw positieve feedback! We zijn zo blij te horen dat uw ervaring soepel en bevredigend was. Vergeet niet uw vrienden over ons te vertellen! Groeten, Team Onlinehoortoestel.nl​ ​
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
14 uur geleden
Bedankt voor deze 5-sterrenbeoordeling. We zijn erg blij dat u één van onze klanten bent en dat u tevreden bent met onze service. Wij staan altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Onlinehoortoestel.nl​
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
3 dagen geleden
Bedankt voor deze 4-sterrenbeoordeling. We zijn erg blij dat u één van onze klanten bent en dat u tevreden bent met onze service. Wij staan altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Onlinehoortoestel.nl​
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor deze 4-sterrenbeoordeling. We zijn erg blij dat u één van onze klanten bent en dat u tevreden bent met onze service. Wij staan ​​altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Onlinehoortoestel.nl
MW
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De speaker die ik besteld heb, klinkt niet goed. Hij trilt en geeft een vervelend bijgeluid
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
13 uur geleden
Goedemorgen, dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen over uw ervaring. Stuur ons alstublieft een e-mail op info@onlinehoortoestel.nl zodat we dit probleem voor u kunnen oplossen. Groeten, het Klantenserviceteam.
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes op tijd ,en goed verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
5 jun 2024
Goedemorgen Hennie, dank u wel voor de mooie woorden. De beste service voor onze klanten is waar wij voor gaan bij Onlinehoortoestel. Hopelijk tot snel! Groeten, Team Onlinehoortoestel.nl
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon alles goed
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
31 mei 2024
Goedemiddag Hans, Bedankt voor deze 5-sterrenbeoordeling. We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze service. Wij staan ​​altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Onlinehoortoestel.nl
GV
Gerard v.
Niederlande
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
27 mei 2024
Hi, dank u wel voor de mooie review! Wat fijn dat u onze service zo goed vindt. We zien u graag snel terug. Groeten, Team Onlinehoortoestel.nl
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op voorraad snelle verzending
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
8 mei 2024
Hi, bedankt voor de mooie review! Hopelijk heeft u veel plezier van uw bestelling. Groeten, Team Onlinehoortoestel.nl
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle verzending
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
1 mei 2024
Hi Nadine, dankuwel voor de mooie woorden. De beste service voor onze klanten is waar wij voor gaan bij Onlinehoortoestel. Hopelijk tot snel! Groeten, Team Onlinehoortoestel.nl
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
27 mei 2024
Bedankt voor deze 5-sterrenbeoordeling. We zijn erg blij dat u één van onze klanten bent en dat u tevreden bent met onze service. Wij staan ​​altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Onlinehoortoestel.nl​
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
1 mei 2024
Hi, bedankt voor de mooie review! Hopelijk heeft u veel plezier van uw bestelling. Groeten, Team Onlinehoortoestel.nl
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, altijd tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
5 apr 2024
Goedemiddag Sylvana, Bedankt voor de goede beoordeling. Fijn om te horen dat wij ook dit keer weer snel hebben kunnen leveren! Veel plezier van uw aankoop. Groet, Klantenservice Onlinehoortoestel.nl
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede aflevering
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
5 apr 2024
Goedemiddag, Bedankt voor uw goede beoordeling. Fijn om te horen dat onze levering snel was! Veel plezier van uw aankoop. Groet, Klantenservice Onlinehoortoestel.nl
18 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en krijg de filters geheel uit het grijze doosje. Vroeger bleef er nog wel eens een filtertje in het doosje hangen.
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
23 okt 2023
Hi, dankjewel voor de mooie woorden. De beste service voor onze klanten is waar wij voor gaan bij Onlinehoortoestel. Hopelijk tot snel! Groeten, Team Onlinehoortoestel.
JG
jack g.
Maastricht
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goede Service
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
5 apr 2024
Goedemiddag Jack, Bedankt voor de grandioze beoordeling. Fijn om te horen dat onze levering snel was! Veel plezier van uw aankoop. Groet, Klantenservice Onlinehoortoestel.nl
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en goedverpakt verzonden

Snel en goedgepraat verzonden. Verzendkosten voor een brievenbuspakket zijn buiten proporties hoog.
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
24 jan 2024
Bedankt voor deze 5-sterrenbeoordeling. We zijn erg blij dat u één van onze klanten bent. Uw feedback betreft de verzendkosten zullen wij meenemen bij onze optimalisatie. Met vriendelijke groet, Onlinehoortoestel.nl
TM
T M.
Barendrecht
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede winkel

Snelle levering en nette prijzen
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
14 feb 2024
Goedemorgen, dank u wel voor de mooie woorden. De beste service voor onze klanten is waar wij voor gaan bij Onlinehoortoestel. Hopelijk tot snel! Groeten, Team Onlinehoortoestel.nl
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne website, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van onlinehoortoestel.nl
23 okt 2023
Hi, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn dat je onze service zo goed vindt. We zien je graag snel terug, Groeten Team Onlinehoortoestel.