Phone-Factory.nl- Logo - Beoordelingen

Phone-Factory.nl
Beoordelingen:

251 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.574 beoordelingen in totaal  

4,31
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik had mijn pakket perongelijk naar het verkeerde adres gestuurd, maar na een belletje met een hele aardige klantenservice en een mailtje sturen met het goede adres kwam alle toch goed. Echt super klantenservice, wel jammer dat nadat het geretourneerd werd het 3 weken duurde voordat het aankwam, maar dat was wel te verwachten.

Meest relevante negatieve beoordeling

24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
In eerste instantie een beschadigd hoesje ontvangen, na contact een nieuwe opgestuurd gekregen maar de kwaliteit van de foto's zijn helaas niet mooi..
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Phone-Factory.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Niet wat ik besteld heb.

Het ontvangen item is niet wat ik besteld had. De kleur klopt niet. Ik heb een groen hoesje besteld en krijg een zwart hoesje opgestuurd. Daarnaast zie ik ook dat retour zenden 2 euro kost en de kwaliteit van het hoesje is niet goed.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geen goede kwaliteit voor 20 euro De hele opdruk gaat er binnen een paar dagen al helemaal af dat is zonde van die 20 euro
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

verkeerde artikelen

Ik kreeg de verkeerde artikelen
Beoordeling melden
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hoesje is nu al stuk
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top

Snellere levering , jk had helaas het verkeerde besteld maar dat was geen probleem en heel snel Afgehandeld
Beoordeling melden
13 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi en goed hoesje

Hoesje voor iPhone van goede kwaliteit. Mooi bovendien. Product snel ontvangen. Aanrader
Beoordeling melden
WK
Willem K.
Vlissingen
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Te laat geleverd en na telefonisch contact het verhaal dat ik maar moest wachten
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi telefoonhoesje, snelle levering, makkelijk door de brievenbus!
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en netjes

Prima geregeld, verkeerd hoesje besteld, en meteen opgelost
Beoordeling melden
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi hoesje, leuke kleur, stevig materiaal, gaat lang mee!
Beoordeling melden
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering en zeer scherpe prijs!
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en precies wat ik verwachtte
Beoordeling melden
RV
Rony V.
Zoersel
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

prima

niets op aan te merken alles prima in orde
Beoordeling melden
14 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering en goede kwaliteit
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bedrukking op achterkant laat al wat los
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site, goede klantenservice!!
Beoordeling melden