718 reviews in totaal   281 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

718 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 12 jan 2024

super-seat.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. Ze waarderen de behulpzame en vriendelijke service, vooral bij vragen of problemen. De kwaliteit van de producten wordt als goed ervaren en de prijs-kwaliteitverhouding wordt over het algemeen als scherp beoordeeld. Ook de communicatie wordt meestal als duidelijk en snel gezien. Wanneer er zich problemen voordoen, wordt er doorgaans snel en correct een oplossing geboden, wat tot tevredenheid leidt. Sommige klanten melden echter kleine gebreken of een matige afwerking van de producten. Daarnaast zijn er enkele verbeterpunten wat betreft de leveringsinformatie.

Reviewssuper-seat.com

poten besteld, snel geleverd, goede kwaliteit.
6 barkrukken besteld. Levering was snel en ok. Bij 2 barkrukken( cognac kleu) zaten verkeerde kleur bouten, metaal kleur ipc zwart. Bij een was het houtwerk op sommige plekken niet goed. Bij een ander zat er een beschadiging op het zitvlak.

Antwoord van super-seat.com

Beste Gert, Vervelend om te lezen dat de levering niet helemaal juist is gegaan. Je had, kan dit via de mail kenbaar maken, Dan kunnen we daarop reageren en het in orde maken. Alvast excuus voor het ongemak. Groet, Team-Super-Seat
goede pasvorm. goed verpakt. duurzaamheid to soon too tell.
Kwaliteit en levering TOP

Prima maar...

Ik begreep dat het blad massief 30mm dik zou zijn. Dat betreft echter alleen de randen.
ongelooflijk snelle levering!

Toppers, Ze doen wat ze zeggen

Ze doen wat ze zeggen, correct en zeer hulpzaam. We hebben 2x gekocht en zullen ongetwijfeld ook onze terras spullen opnieuw bij super seat kopen
Correct prijs/kwaliteit verhouding.
Klant vriendelijk , en goede service Netjes afgeleverd !
Super snelle fijne service Poot beschadigd en gewoon een nieuwe gekregen.
Tafelblad snel en correct geleverd tegen een concurrerende prijs. Top!
Duidelijke info op web! Correcte foto’s en vlotte levering. 2 tips: 1-slechts 4 vijzen om het blad te fixeren (8 zou beter zijn 2-aanduiding op het tafelblad van de plaats van de voet (gewoon een vierkant of een mal zou veel helpen) Vr gr

super-seat.com

Super Seat is de grootste (gebruikt) horeca meubilair inkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit nieuwe en...