super-seat.com

682 reviews in totaal   289 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle en accurate levering, de goede productkwaliteit en de duidelijke, snelle communicatie. De klantenservice wordt gewaardeerd om haar behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als goed ervaren en problemen worden meestal snel en naar tevredenheid opgelost. Er zijn echter enkele klachten over de bezorgdiensten en leveringsproblemen, beschadigde producten of matige afwerking, onpersoonlijke momenten bij de service en onverwachte kostenposten. Daarnaast ervaren sommige klanten teleurstellingen bij de schadeafhandeling of ontbreken er onderdelen. Montage wordt soms als lastig ervaren door onduidelijke of ontbrekende handleidingen en niet passende onderdelen, en de communicatie is soms verwarrend of niet volledig.

Reviewssuper-seat.com

Beddankt voor de snelle levering!
ik ben super tevreden over de stoelen mooie kleur

Goed materiaal, snelle levering!

Snelle, vlotte levering! Aanrader!
Weer niet wat beter kan was goed verpakt Snel geleverd ook. Dus dat is fijn.
Mooie kwaliteit tafels en super snelle levering. Heel blij mee....onze gasten zitten er weer netjes bij! :)
Alles ok

Ook prima tafels bij Super Seat.

De website is duidelijk, het bestellen gaat gemakkelijk, de levering is vlot. Wel jammer dat in mijn geval bezorgd werd door DHL, daar heb ik minder goede ervaringen mee. Gelukkig waren de tafels niet beschadigd, dat was een wonder!
Uitstekende service en uitermate prettig bedrijf!

Top service!

Goede En snelle service! Prachtig product
D J
Din J.
Perfecte service! Mooi meubilair voor mijn vintage café
H H
Herman H.
Nieuwegein
Barkrukken besteld en betaald, na 48 uur opweg naar Culemborg, aldaar aangekomen kreeg ik te horen dat de barkrukken er niet waren met een mistige opmerking. Ik kon wel iets anders uitzoeken of geld terug. Dat was uiteraard een slechte ervaring, geld hebben wel spoedig teruggekregen.

Antwoord van super-seat.com

Beste, U heeft helemaal gelijk, u had de laatste 2 van een product en deze bleken er niet te zijn. Nogmaals excuses voor het ongemak. Mvg Team Super-Seat
Te kort schroeven ontvangen, krassen op 2 tafelbladen…

Antwoord van super-seat.com

Beste Tura, Vervelend om te lezen dat er krassen op je tafelblad zit, dit is uiteraard niet de bedoeling. Als je dit gewoon meld via de mail, kunnen we nieuwe tafelbladen verzenden. Beetje flauw om het op deze wijze te doen. Schroeven zijn voldoende. Groet, Team-Super-Seat.
Matige kwaliteit. Zelf in elkaar zetten is slecht te doen. Voorgeboorde gaten komen niet altijd goed overeen met poten. Uiteindelijk lukt het wel maar met zelf aanpassen en veel ergernis. Jammer.

Antwoord van super-seat.com

Beste Hans, Vervelend dat je geen goede ervaring hebt met het in elkaar zetten van een van ons meest verkochte barkrukken serie. Had even contact opgenomen, wellicht hadden we je kunnen helpen om het makkelijker te maken, was de tekening niet duidelijk? Desalniettemin hopen we dat je veel zit plezier gaat beleven met de barkrukken. Groet, Team-Super-Seat
H B
H B.