esvocampingshop.com
Beoordelingen:

429 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.535 beoordelingen in totaal  

4,76
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De website is duidelijk en makkelijk te hanteren. Ik vond wat ik zocht, kon via IDeal betalen en de volgende dag al had ik de bestelling thuis. Positief was ook dat jullie nog even informeerden hoe iets onduidelijks in mijn adres opgevat moest worden. Heel attent. Ik werd trouwens helemaal warm van die mooie tenten die jullie maken. Ik heb er geen nodig, maar mijn kampeerhart klopte enthousiast.

Meest relevante negatieve beoordeling

9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een aantal keren heb ik materialen besteld. De laatste bestelling is niet helemaal goed gegaan Er was een verkeerd doekknopje geleverd. Daarover gebeld. Mail met foto naar u gestuurd, maar tot nu toe nog niet geleverd. Knopje was te klein.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor esvocampingshop.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
FV
Frans v.
Spijkenisse
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Doen wat beloofd wordt. Nu veel tralala veel mails maar nog geen bestelling ontangen. 00000 punten
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering maar…

Snelle levering. Bij het plaatsen van bestelling er is iets fout gegaan en hiervoor de bestelling was aan de ene kant goed en die ander niet. Als gevolg hiervan krijg ik een automatisch bericht dat de levering wordt geannuleerd terwijl de betaling was afgerond.
Beoordeling melden
MS
mik s.
terneuzen
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurige uitleg over de producten.op de site. snelle levering .producten zo te zien goed van kwaliteit ....... meteen de naam genoteerd voor verdere aankopen indien nodig voor de toekomst dank jullie wel.
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooi stof...ik heb er hoezen voor mijn scootmobiel gemaakt die achter op de camper moet. Zeer goed gelukt erg fijn stof om mee te werken. Dus met al geweldig.
Beoordeling melden
IH
Irene H.
Den Haag
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service en kwaliteit

Het contact van te voren was prettig, ik had een specifieke vraag die snel en adekwaat beantwoord werd. Het materiaal is van goede kwaliteit.
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Omvangrijk assortiment; snelle orderverwerking en aflevering

Goed en ruim assortiment. Soepelheid wanneer je, na bestelling, nog wijziging wilt aanbrengen. Snelle orderafwikkeling
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorging. En werd netjes gebeld omdat ik waarschijnlijk een fout had gemaakt tijdens invullen.
Beoordeling melden