shirt-discounter.nl

11.400 reviews in totaal   2.505 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.505 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 3 jan 2022

shirt-discounter.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de producten en de bedrukking, waarbij het resultaat vaak de verwachtingen overtreft. De service wordt als uitmuntend ervaren, vooral dankzij de snelle en persoonlijke reacties en de professionele afhandeling van eventuele problemen. Klanten prijzen ook de duidelijke, vriendelijke en snelle communicatie, evenals de regelmatige updates over de bestelstatus. Het bestel- en ontwerpproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk omschreven en de prijs-kwaliteitverhouding wordt over het algemeen als goed beoordeeld. De levering is meestal snel en conform afspraak. Enkele klanten merken op dat de prijs voor kleine aantallen wat aan de hoge kant is. Daarnaast zijn er af en toe klachten over vertragingen in de levering, voornamelijk veroorzaakt door externe bezorgdiensten. Ook zien sommige gebruikers ruimte voor verbetering in het bestel- en ontwerpproces via mobiele apparaten.

Reviewsshirt-discounter.nl

Professioneel en keurige verzending

Wij waren opzoek naar een shirt bedrukker omdat we een shirt wilden laten bedrukken voor een vrijgezellenfeest, we kwamen qua prijs / kwaliteit verhouding al snel uit op shirtdiscounter en het is ons ook echt zeker niet tegengevallen, vanaf het begin af aan heel netjes op de hoogte gehouden en vrij snel het shirt geleverd gekregen (Iets later dan verwacht door geklungel door PostNL) maar erg tevreden! Enige wat lastig is, is een shirt ontwerpen op een mobiele telefoon, wellicht dat hier de site op aangepast kan worden, verder op laptop en tablet heel prettig te ontwerpen

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Wat leuk om te horen dat u bij ons bent uitgekomen voor het vrijgezellenfeest en dat het eindresultaat goed is bevallen. Fijn dat u vanaf het begin netjes op de hoogte bent gehouden en dat het shirt snel geleverd is, ondanks de vertraging bij PostNL. Ook bedankt voor uw waardevolle feedback over het ontwerpen via de mobiele telefoon. We nemen dit graag mee om de gebruikservaring verder te verbeteren. Veel plezier met het shirt en alvast een geslaagd vrijgezellenfeest gewenst! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter
Super snelle levering en het was heel makkelijk een lijst door te sturen met namen en maten en dit is allemaal goed gegaan. De afbeeldingen op de shirts hadden een achtergrond en dit is heel nauwkeurig door shirt discounter verwijderd en hier zie je niks meer van!

Antwoord van shirt-discounter.nl

Dank voor uw beoordeling en voor de foto. Fijn dat het aanleveren via een lijst met namen en maten goed werkte. Dat de achtergrond op uw afbeeldingen netjes is weggehaald hoort er bij ons gewoon bij, prettig dat u het resultaat zo waardeert.

Een aanrader voor het bedrukken van kleding

Wij hebben nu een paar keer van Shirt Discounter gebruik gemaakt, allemaal kleine oplagen / hoeveelheden. Wij zijn uiterst tevreden over de website, het ontwerpen, bestellen en leveren. Als je hulp nodig hebt zijn ze goed bereikbaar en staan je netjes te woord (soms een beetje gehaast, maar altijd netjes). Eenmaal besteld wordt je heel goed op de hoogte gehouden van de voortgang. De kwaliteit van de spullen die wij besteld hebben zijn goed en het printwerk komt er voor ons altijd goed uit. Heel tevreden en zullen zeker nog met bestellen in de toekomst.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat u al meerdere keren tevreden bij ons heeft besteld. Goed om te horen dat de website, het ontwerpen, bestellen en leveren naar wens verlopen en dat u ook onze bereikbaarheid en updates over de voortgang als prettig ervaart. We nemen uw opmerking over de soms wat gehaaste communicatie zeker mee. Geweldig dat u tevreden bent over de kwaliteit van de producten en het printwerk. We waarderen uw vertrouwen enorm en helpen u in de toekomst graag weer met nieuwe bestellingen! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Goede en eenvoudige ontwerpsoftware

Goede en eenvoudige software om ontwerp te maken. De keuze aan soorten T-shirts is wel enorm, dat geeft keuzestress. Ook de kleur van het T-shirt is soms op het beeldscherm net iets anders dan in het echt, dat moet je je wel realiseren.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Dank voor uw beoordeling. Fijn dat u vlot uit de voeten kon met de ontwerptool. Dat de keuze groot is klopt, en de kleur op het scherm kan inderdaad iets afwijken van het echte shirt. Komt u er een volgende keer niet uit, dan denken onze medewerkers graag met u mee.

Heel klantvriendelijk!

2 shirts laten bedrukken voor mijn dochter tbv eindmusical. Op de website is eenvoudig een ontwerp te maken. Bij ontvangst overtrof het onze verwachtingen. Mooi geprint, we zijn er heel blij mee! Heel prettig is dat bij vragen er snel gehandeld en gereageerd wordt. Behulpzaam en vriendelijk. Superfijn! Aanrader om te bestellen!

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel voor deze mooie review! Fijn dat het ontwerpen via de website makkelijk ging en dat de shirts bij ontvangst zelfs boven verwachting waren. Super om te horen dat jullie blij zijn met de bedrukking voor de eindmusical van uw dochter. Ook mooi dat u het contact met ons als snel, vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Ontwerp fout en klantcontact uitstekend

Er was iets misgegaan met mijn opgestuurde ontwerp, waar ik zelf later pas achter kwam. Na contact opgenomen te hebben en wat geluk kon het gelukkig snel gefixt worden door de behulpzame en vriendelijke mensen waarmee ik contact had. Hele fijne ervaring.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Fijn om te horen dat we het probleem met het ontwerp snel voor je hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken, dus het is leuk om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Goede prijs-kwaliteit-verhouding

Kwaliteit tov de kosten zijn helemaal prima, met name voor een beperkt aantal shirts (10). Enige minpunt in mijn specifieke geval was de drukte die er was, waardoor levering iets later dan gebruikelijk was. Ik had een dag marge tov de tijdslijnen op de website over voor ik een weekend weg ging (waar de shirts voor bedoeld waren), maar helaas was dat niet genoeg.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Wel vinden we het jammer dat de levering in jouw geval net niet op tijd was voor jullie weekend weg. Onze excuses daarvoor. Bedankt voor je begrip. We hopen dat de shirts alsnog goed van pas zijn gekomen en zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter
Makkelijk om zelf een ontwerp te maken, goede prijs/kwaliteit en snel in huis. Achteraf nog 2 polo shirts bijbesteld, simpel door op de vorige bestelling te klikken en de gewenste maten aan te vinken, zonder opnieuw het ontwerp te moeten maken. Top !

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor je mooie review en voor het delen van de foto's! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze ontwerptool, de kwaliteit en de snelle levering. Leuk dat ook het nabestellen zo eenvoudig is verlopen. Veel plezier met je polo's en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Toppie

Ze waren erg duidelijk en het was snel geleverd. Het enige wat misschien een klein beetje verwarrend was, was dat ik op mijn telefoon het design op het shirt wou zetten, maar dat de site mij niet de foto liet verplaatsen of verwijderen. Uiteindelijk is alles helemaal prima gelukt. Dit kan namelijk ook aan mijn telefoon liggen of dat de site niet voor telefoons is gemaakt.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor uw uitgebreide review! Fijn om te horen dat alles duidelijk was en dat uw bestelling snel is geleverd. Dank ook voor uw feedback over het ontwerpen via de telefoon. Het kan inderdaad voorkomen dat dit op een laptop of computer net wat beter werkt. We nemen dit zeker mee om onze website verder te verbeteren. Goed om te horen dat het uiteindelijk helemaal naar wens is gelukt! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Snel ontworpen, en in huis.

Polo zelf ontwerpen gaat super met de ontwerp tool. Een ding waarover ik twijfelde, e mail gestuurd en snel en duidelijk antwoord. Prima prijs voor Poloshirt met bedrukking. Ook nog eens snel gedrukt en verzonden.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Dank voor uw beoordeling. Fijn dat het zelf ontwerpen soepel ging en dat u op uw vraag snel en duidelijk antwoord kreeg. Prettig ook dat de polo daarna vlot gedrukt en verzonden is.

Snel en goed

Relatief snelle levering, constante updates via de bijgestuurde link over hoever ze waren met het productieproces, mooie en heldere print die overeenkomt met het design, en was instructies bijgestuurd voor behoud van het shirt. Helemaal top.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Dank u wel voor deze uitgebreide beoordeling. Dat u het productieproces via de link kon volgen en dat de print overeenkwam met uw ontwerp zijn precies de twee dingen waar het bij ons om draait, en fijn dat ook de wasinstructies van pas kwamen. U schrijft helemaal top maar geeft vier sterren, dus wij zijn wel benieuwd waar die vijfde ster is gebleven. Laat het gerust weten op 036 2000 204, op werkdagen tussen 09:00 en 16:00, of via info@shirt-discounter.nl.
De kwaliteit is heel goed. Alleen de M viel wel wat klein zodat in het geheel genomen het shirt wat strak zat voor een M. Verder was de opdruk van het shirt heel goed gedaan, alleen vond ik de letters wat aan de kleine kant. Ik had ze graag een slag groter gewild.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het shirt en de bedrukking. Bedankt ook voor je feedback over de pasvorm en de grootte van de tekst. We nemen dit zeker mee. Mocht je een volgende keer twijfelen over de maat of de afmetingen van de bedrukking, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee. Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter
Ruime keuze en makkelijk bedrukking kiezen. Levering via PostNL daarentegen was waardeloos. Leverdatum werd telkens uitgesteld en ook het afleveradres dat maakt de totaal ervaring helaas minder.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Dank voor uw beoordeling en voor de vijf sterren, ondanks het gedoe rond de bezorging. Dat een leverdatum steeds opschuift en dat het afleveradres niet klopte, maakt de ervaring inderdaad minder. Stuurt u ons een bericht via info@shirt-discounter.nl? Dan kijken wij na waar het in het traject is misgegaan.

Goede service en vriendelijk personeel!

Nadat ik een aantal jassen met bedrukking verkeerd heb ontvangen heb ik contact gehad met de klantenservice. Ze hebben dit heel netjes opgelost en binnen 2 werkdagen had ik de juiste jassen binnen. Daarnaast zijn het mooie en kwalitatieve jassen

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat we het probleem snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Ook leuk om te lezen dat de jassen goed bevallen en aan uw verwachtingen voldoen. Veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter
Mooie kwaliteit opdruk. Ik vind het prachtig geworden. Het is nog even afwachten hoe de shirts zich na verloop van tijd houden, maar op dit moment ben ik super blij met het resultaat.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Bedankt voor de mooie review en wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het resultaat! Super om te horen dat je de kwaliteit van de opdruk mooi vindt. We hopen natuurlijk dat de shirts ook op de lange termijn goed bevallen. En bedankt voor de leuke foto! 📸

Gewoon goed

Het ontwerp- en bestelproces was heel gebruiksvriendelijk. De klantenservice reageert snel en op een prettige toon bij vragen. Het productieproces is heel goed te volgen met de statusupdates en de levering was nog sneller dan verwacht, zelfs met Hemelvaart er tussen. De kwaliteit van de vesten is top!

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat het ontwerpen en bestellen gebruiksvriendelijk is verlopen en dat u onze klantenservice als snel en prettig heeft ervaren. Ook goed om te lezen dat de statusupdates duidelijk waren en dat de levering zelfs sneller was dan verwacht. Geweldig dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de vesten. We wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter
prima kwaliteit. Ik heb als test een wit vector logo als png op een zwart tshirt laten maken, en het resultaat was uitstekend. Prijs kwaliteit verhouding vind ik netjes. Dit is leuker dan iets standaard kopen. Blij mee.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de bedrukking en dat het resultaat precies is geworden zoals je had gehoopt. Ook leuk dat je de prijs-kwaliteitverhouding zo waardeert. Veel plezier met je T-shirt en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter
Zeer snel geregeld en geleverd. Alleen was het niet mogelijk om nog extra truien toe te voegen na bestelling zonder dat heel de bestelling geannuleerd moet worden. Dat is jammer.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Bedankt voor je review en je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelheid van onze service en levering. Jammer dat het toevoegen van extra truien na het plaatsen van de bestelling niet mogelijk was. Door ons geautomatiseerde productieproces kunnen we een bestelling helaas niet zomaar achteraf aanpassen. We begrijpen dat dit soms onhandig kan zijn en nemen je feedback zeker mee! Bedankt voor je bestelling en hopelijk tot een volgende keer!
Mooie kwaliteit shirts en bedrukking, blijven ook lang goed als je de voorschriften volgt. Verder zijn ze behulpzaam en vinden ze het belangrijk dat het goed gaat. Fijn!

Antwoord van shirt-discounter.nl

Dank u wel voor de vijf sterren en voor deze uitgebreide toelichting. Dat u het voorschrift noemt is een nuttige aanvulling voor wie dit leest, want zoals u schrijft blijft een bedrukking het langst mooi als het artikel op de aangegeven manier behandeld wordt. Fijn ook dat u het contact als behulpzaam heeft ervaren; wij overleggen liever een keer extra dan dat een bestelling net anders uitpakt dan u in gedachten had. Heeft u weer iets nodig, dan denken wij graag opnieuw mee op 036 2000 204, op werkdagen tussen 09:00 en 16:00.
Ik heb petten besteld, hiervan deed de QR code het niet, terwijl het op het scherm wel werkte. Jullie hebben uit coulance nieuwe geleverd in een andere kleur die wel werkt.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Bedankt voor je review! Fijn dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen en dat de nieuwe petten met de QR-code in de andere kleur wel naar wens werken. Veel plezier ermee! 😊

shirt-discounter.nl

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige ...