innofique.com

840 reviews in totaal

840 reviews since 31 mei 2023

Gecertificeerd sinds: 27 jun 2023
innofique.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte service en communicatie. Het design en de uitstraling van de lampen en ventilatoren worden vaak als mooi en elegant omschreven, wat een echte aanwinst voor het interieur vormt. Het in elkaar zetten en bedienen van de lampen en ventilatoren wordt als eenvoudig ervaren dankzij duidelijke handleidingen. De ventilatoren functioneren doorgaans stil of geruisloos, wat het comfort verhoogt. Ook de snelle en nette levering wordt gewaardeerd. De verkoeling en effectiviteit van de ventilatorfunctie worden positief beoordeeld, en de algemene productkwaliteit krijgt veel lof. Sommige klanten ervaren echter langere levertijden of vertragingen. Er zijn ook opmerkingen over defecten of onderdelen die verbeterd kunnen worden. Daarnaast varieert de tevredenheid over de lichtopbrengst: sommige gebruikers vinden het licht te zwak, terwijl anderen na aanpassing wel tevreden zijn. Ook zijn er af en toe opmerkingen over het bereik of de kracht van de ventilator.

Reviewsinnofique.com

Defect onderdeel geeft frustraties De lamp gemonteerd maar wat we ook doen, geen licht, geen beweging. Er lijkt er een stukje koper te ontbreken in de fitting van de plafondunit naar de ventilator waardoor die 2 geen contact maken met elkaar. Omdat het geheel als bouwpakket wordt geleverd, ga je er de eerste paar uur tobben van uit dat je zelf wat verkeerd doet. Alles paar keer opnieuw uit elkaar, in elkaar zonder succes. Het ligt toch echt aan defect geleverd product. En aan de reviews te lezen gebeurt dat vaker. Dat mag toch eigenlijk niet voor deze bedragen. Met de klantenservice geappt en na een paar dagen komt er reactie dat er een vervangend onderdeel wordt gestuurd. Daarna werkte alles wel. Dus opgelost maar het kost je allemaal meer tijd en geduld dan als alles gelijk goed geleverd zou worden. Op de foto's eerst defecte onderdeel, tweede foto het werkende.

Antwoord van innofique.com

Beste Charlotte, Bedankt voor je uitgebreide beoordeling en het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat je bij de montage tegen een defect onderdeel bent aangelopen en er daardoor extra tijd aan kwijt bent geweest. Ondanks dat we alle onderdelen controleren voordat ze ingepakt worden, lijkt dit exemplaar er helaas tussendoor geglipt te zijn. Onze excuses daarvoor. Je bericht hebben we in het weekend ontvangen, dan is ons kantoor gesloten. Op maandagochtend hebben we direct gereageerd en een vervangend onderdeel klaargemaakt voor verzending. Fijn om te horen dat alles daarna goed werkte en dat het probleem verholpen is. Dank voor de terugkoppeling, dit helpt ons om onze controles verder te verbeteren. Veel plezier van de Acero 55! Groet, Denise van Innofique Design
Mooie lamp en de ventilator werkt heel fijn. Toen ik zei niet zo tevreden te zijn over hoe weinig licht de lamp gaf, werd er gelijk contact opgenomen en gezegd dat er een witte kap op kon. Nu ben ik helemaal blij met de lamp en hij geeft goed licht

Mooie lamp met aandachtspunten

De lamp moet zelf in elkaar worden gezet, en is daardoor niet op alle snelheden stabiel/uitgebalanceerd. Onze fitting zit niet recht in de behuizing, waardoor de lamp scheef staat tov de behuizing en de motor. De lamp/ ventilator ziet er mooi uit uit, maar is het geld aan onderdelen niet waard
Hij draait op volle kracht op het moment en de logeerhondjes genieten heerlijk van de koele bries. Nog wel even op zoek naar een andere lichtbron want de eerste keer schrok ik me te pletter 😂

Antwoord van innofique.com

Dag Anita, bedankt voor je review. Wat goed om te lezen! Bedoel je dat de meegeleverde lichtbron fel is? Hopelijk kun je er in ieder geval voldoende bij zien ;). Hartelijke groet, Innofique Design - Naomi
Ik heb nu 3 identieke plafond ventilators gekocht. 2 voor mezelf en 1 voor mijn ouders. Die bevallen echt heel goed. Ze maken ontzettend weinig geluid. Het is alleen jammer dat ik voor hetzelfde artikel in de juiste volgorde 325€ 209€ en als laatste 229€ heb betaald. Het had innofique gesierd als ik daarin gecompenseerd zou zijn.
Geweldig, okal was ik zo stom geweest om de lampen ik te ver door te draaien. Deze ze niet moeilijk en hielpen ze mij via een video hoe ik de nieuwe fitting moest installeren en ze reageerde snel op hun mail!
Wij zijn super tevreden over de producten van Innofique design met name de fijne aankoop van onze plafondventilator met zachte en stille werking hiervan

Antwoord van innofique.com

Dankjewel Cor voor je mooie review! Fijn te horen, veel plezier ervan! Hartelijke groet, Innofique Design - Naomi

Mooie en fijne ventilator

Wat een mooie en fijne ventilator is dit! Precies zoals verwacht. Na bestelling liet de levering even op zich wachten, maar het resultaat mag er zijn :-)

Dankjewel Mieke, voor je review! Hartelijke groet, Innofique Design - Naomi
Heel prettig email contact over de te gebruiken lichtbron in de ventilator. Jammer dat toezending 1 week duurde, maar ook wel begrijpelijk in deze warme vakantieperiode.

Antwoord van innofique.com

Fijn om te horen Annelies! Ja, dat klopt. De zomer was erg druk en met een krappere bezetting in de vakantieperiode was 1 week levertijd de standaard. Bedankt voor je geduld destijds en veel plezier ervan! Hartelijke groet, Innofique Design - Naomi
Dit is al mijn derde Innofique. Ik vind het design mooi en het is erg goed verzorgd allemaal. Goede handleiding ook. Mooi ding, lamp met ventilator. Ik ben er blij mee.
Er was iets kapot maar ze hebben goed geholpen mijn zoo wacht nu nog op een onderdeel dan is zijn lamp compleet.. bij mij waren ze alle 2 gelijk goed geweldig zijn ze
Gemakkelijk te monteren en in elkaar aan het zetten. De uitstraling (hout) is echt wat we gehoopt en verwacht hadden.

Goede service!

De module was niet helemaal in orde. Kosteloos hebben zij een monteur gestuurd om het te vervangen. Hele fijne service en ik hoop dat het in de toekomst ook zo blijft. Resultaat ik ga er nog 1 kopen.

Top

Hadden problemen met de afstandsbediening/unit van de geleverde ventilatorlamp. Ze hebben dit professioneel, snel en kosteloos opgelost

Antwoord van innofique.com

Dankjewel voor je review John, we doen ons best alles zo goed en snel mogelijk op te lossen als er iets aan de hand is. Fijn dat je het ook zo ervaren hebt :). Hartelijke groet, Innofique Design - Naomi
2 mooie plafondventilatoren zorgen ervoor dat wij veel minder last van de hitte hebben hier in NL❤️. Snel geleverd, duidelijke bouwpakketten. Goede service.
Deze ventilatorlamp is super, elegant uiterlijk en doet wat ervan verwacht wordt. Een uitkomst bij warme temperaturen. Een extra maat tussen de 2 beschikbare maten in zou zeer welkom zijn.
We hebben 2 ventilator lampen gekocht. 1 kamer is best goed. Andere kamer (alleen lichtspotjes) moeten de lampen aanblijven anders werkt de ventilator niet. En dat is niet handig snachts. Dus deze gaat weer verwijderd worden. Losse ventilator werkt toch prettiger naar ons idee

Antwoord van innofique.com

Dag Samantha, bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat het niet helemaal prettig samenwerkt. Ik vermoed dat er één schakelaar is voor alle lampen op die slaapkamer. Het klopt dat er altijd stroomtoevoer moet zijn voor het gebruik van de ventilator, dus als dezelfde wandschakelaar ook de spotjes bedient, betekent dit dat deze ook altijd zullen branden. Een eigen stroompunt voor de ventilator-lamp is zeker aan te raden. Ik hoop dat je van de andere ventilator wel plezier hebt. Hartelijke groet, Innofique Design - Naomi
De lamp is een beetje klein voor deze kamer, maar dat wist ik. Hij hangt hier tijdelijk. Als we verhuisd zijn komt hij in de slaapkamer. Maar ik ben er blij mee.
Uitstekende service. Lamp deed het bij eerste gebruik niet en er werd direct een nieuwe module gestuurd. Top. Kunnen een hoop web winkels een voorbeeld aan nemen.
Zeer duidelijke handleiding, snelle levering, mooie kwaliteit van de te gebruiken materialen. Makkelijke bediening en op stand 2 is de ventilator vrijwel geruisloos.

Designlampen | DIY lampen | Houten lampen | Ventilatorlampen. Bij Innofique Design werken we graag vanuit de basis. Met een goed ontwerp en de juiste verhoudingen, zoals de gulden snede. In de natuur...