Haarspullen.nl- Logo - Beoordelingen

Haarspullen.nlReviews

: 13.558Goed

4,16

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
Haarspullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Haarspullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
Haarspullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Haarspullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Haarspullen.nl

1.005 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

13.558 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


17 jan. 2022
De producten zijn goed afgeleverd en op tijd. De prijzen zijn aanzienlijk lager als andere leveranciers van haarproducten. Een tip: ik vind het altijd fijn als je een proefmonster van een product erbij krijgt. Iets om nieuw te proberen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


19 mrt. 2022
Worst shopping experience in my life. Do not believe in Ship Tomorrow. 12 days have passed, when i wrote to them they always promised "will ship tomorrow". Their tomorrow never come i guess? I don't know how much longer do i have to wait. Enough lies. I will not recommend this shop to anyone and will not shop with them again. They should have let me know about the waiting time. Instead, i had to reach them again and again. What a service! Another thing i want to mention, in my first email i wrote in English because i don't speak Dutch. They replied me in full Dutch, not a single English word. Well respect!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Haarspullen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Beoordeling melden