Haarspullen.nl

15.225 reviews in totaal   707 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt als goed ervaren en voldoet aan de verwachtingen. Daarnaast worden de aantrekkelijke prijzen en het goede prijs-kwaliteitverhouding gewaardeerd. Ook het brede assortiment en het gemak waarmee gewenste producten gevonden kunnen worden, vallen in de smaak bij klanten. De meningen over de klantenservice zijn gemengd; sommige klanten krijgen snelle en vriendelijke hulp, terwijl anderen verbeterpunten zien in communicatie en opvolging. Daarnaast zijn er regelmatig klachten over producten die niet op voorraad zijn of later worden geleverd dan aangegeven, waarbij de communicatie hierover soms als onvoldoende wordt ervaren.

ReviewsHaarspullen.nl

Snelle levering en veel keus uit producten die ik wilde hebben. Zou zeker nog eens bestellen via deze website.
Zo prettig dat je het de volgende dag al in huis hebt. En het scheelt ook in je portemonnee.❤️
Volume warmteborstel besteld, werd de volgende dag al geleverd. Ben er blij mee werkt weg goed
Geen voorraad en leverdatum onduidelijk maar snel gehandeld en order retour. Leverdata op de website betrouwbaar maken is een tip.
Ik had een bestelling gedaan om mee op vakantie te nemen. 1 artikel was niet voorradig waardoor het niet op tijd kon worden bezorgd. Kan gebeuren natuurlijk, maar had hier graag van de op hoogte willen zijn. Nu 2 weken verder nog steeds niks ontvangen
Alles hat ganz unkompliziert und reibungslos geklappt. Die bestellte Ware wurde schnell und sicher geliefert.
Bestelling komt netjes op tijd aan .Een zeer goede communicatie wat betreft aankomst levering.
Vind het heel erg jammer dat telkens als ik een bestelling net heb geplaatst dat er dan een mail komt met een actie-code of gratis product krijgt bij een x bedrag aan bestelling...zo wordt een vaste klant niet beloond.heel jammee
Mijn ervaring is matig. Bestelling gedaan zou de volgende dag geleverd worden bleek niet leverbaar, waarom dan geen mailtje met die mededeling. 2x moeten bellen om info te krijgen. Wel positief is dat ik 3 dagen later mijn geld terug had.
Het duurde wat langer dan normaal. 1 product had wat vertraging. Daar had ik zelf over gebeld, de volgende dag werd t geleverd. Top!
correcte en snelle levering. Site ook zeer duidelijk met meer dan voldoende informatie.
De klantvriendelijkheid, de snelle behandeling, de kwaliteit van het product, de prima verpakking.

Fijn bedrijf

Precies de spullen die ik nodig heb. Makkelijk besteld voor een mooie prijs. Zeer snel geleverd
Snelle levering, zeer vriendelijk en super snelle reactie! Niks te veranderen 😉
Zeer snelle levering en werd goed op de hoogte houden betreffende de levering
De levertijd klopt niet met wat er op de website staat. Levertijd is nl langer, wel binnen 1 week.
Supersnel en altijd mijn eerste keuze door het assortiment en de prijzen.
Ik ben blij dat ik gevonden heb wat ik zocht, en we hopen dat u ons nieuwe producten zult leveren. Dank u wel.

Super!

Alles is goed en de verzending is snel en ik ben heel tevreden met mijn artikelen!
Snelle verzending en goede prijs voor de producten die ik besteld heb

Haarspullen.nl

Mensen kopen het liefst 24/7 beauty producten en hebben deze graag nog dezelfde dag in huis. Voor ons een grote uitdaging maar wij hebben zeker de ambitie om dit waar te maken. Onze achtergrond zit o...