Haarspullen.nl- Logo - Beoordelingen

Haarspullen.nlReviews

: 13.558Goed

4,16

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
Haarspullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Haarspullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
Haarspullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Haarspullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Haarspullen.nl

1.005 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

13.558 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


17 jan. 2022
De producten zijn goed afgeleverd en op tijd. De prijzen zijn aanzienlijk lager als andere leveranciers van haarproducten. Een tip: ik vind het altijd fijn als je een proefmonster van een product erbij krijgt. Iets om nieuw te proberen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


19 mrt. 2022
Worst shopping experience in my life. Do not believe in Ship Tomorrow. 12 days have passed, when i wrote to them they always promised "will ship tomorrow". Their tomorrow never come i guess? I don't know how much longer do i have to wait. Enough lies. I will not recommend this shop to anyone and will not shop with them again. They should have let me know about the waiting time. Instead, i had to reach them again and again. What a service! Another thing i want to mention, in my first email i wrote in English because i don't speak Dutch. They replied me in full Dutch, not a single English word. Well respect!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Haarspullen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022 
Goede producten. Goede service. Snelle bezorging. Alles top.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022 
Makkelijke bestelling en snel kunnen ophalen super makkelijk !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Snelle service. Volgende dag bezorgd en goede track en trace.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Snelle probleemloze levering. Goede prijzen en groot aanbod
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen 5/11 al besteld….
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Het advies wat gegeven wordt als je naar een product zoekt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022 
Goede kappersproducten voor een mooie prijs, thuis bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Vlotte communicatie! Nu nog hopen dat de levering toekomt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Snelle reactie en top service! Kwaliteit en prijs is top.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Snelle service ! Snelle reactie op vragen 👍👌prima spullen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snelle levering en tevreden met het product en prijs!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Snelle levering, goed producten, voldoende informatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Goede beschrijving op de website en snelle verleving
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Snelle bezorging van de door mij gekozen producten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
De snelle levering, en de korting op de producten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Onmiddellijke levering en zeer redelijke prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022 
Zeer snelle levering, ook in België 👍 topservice!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Snelle service, bestelde artikelen goed bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022 
Gevonden wat ik zocht en heel snelle levering! 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Goede prijs, snelle bezorging en netjes verpakt.
Beoordeling melden