Certificaat voor Haarspullen.nl

No. XFC5FAD698056EB1928209AE2A09BEECF
 

Geldig vanaf
11-09-2018
Geldig tot
10-09-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Haarspullen.nl



Uitstekend

4.59/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 600 Trusted Shops beoordelingen sinds 23-08-2018.
In totaal heeft Haarspullen.nl al 1.292 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
18-01-2019
De producten waren snel besteld en de volgende goed geleverd .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
18-01-2019
Heel tevreden over producten, levering en het nakomen van afspraken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
18-01-2019
Snelle levering, mooie stijltang, goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
18-01-2019
De producte worden snel geleverd en er is via de site veel te koop
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
18-01-2019
Perfect. Niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
18-01-2019
Fijn product en een vlotte en correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
18-01-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
18-01-2019
Ik kreeg een foutieve vraag tot betaling (volgende dag). Voor ik mijn betaling trachtte uit te voeren moest ik stoppen. Later opnieuw opgestart en betaald.
Gevolg: volgende dag nagekeken of betaling was gebeurd, alles ok. gelukkig niet twee x betaald.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
18-01-2019
Snel en zonder problemen het bestelde artikel geleverd. Top dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
18-01-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
17-01-2019
Snel levering van de producten die ik besteld heb. Scherpe prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
17-01-2019
Snelle service Uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
17-01-2019
Allemaal prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
17-01-2019
Gebruik altijd dit produkt. Goede snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
17-01-2019
De eerste keer bij u besteld, de foute artikelen ontvangen.
Maar goed opgelost door jullie.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
17-01-2019
Gewoon goed, ik dacht dat ik alleen een soort zilvershampoo had besteld, dit was helaas niet het geval... eigen fout..
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
17-01-2019
Snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
16-01-2019
Alles ging zoals verwacht
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
16-01-2019
Snelle verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
16-01-2019
Bestel- en leverprocedure verliep erg makkelijk en soepel. Ik ben ook er tevreden over de producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
16-01-2019
Snelle levering. Fijn product.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
16-01-2019
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
16-01-2019
Super snelle service. En de producten zijn top Kan het iedereen aanbevelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
16-01-2019
Vlug geleverd. Goede producten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
16-01-2019
Snel en efficiënt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
16-01-2019
Super producten en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Snelle en zorgvuldige levering. Heldere website.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
De bestelling is nog niet verstuurd en ik heb geen bericht wanneer het wel verstuurd gaat worden. Bij bestellen werd bij 1 product vermeldt dat het een dag later dan de besteldatum verstuurd ging worden, maar ik heb nog niets ontvangen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Super snelle complete levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Sneller geleverd dan aangegeven bij bestelling. Goede producten voor een goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
15-01-2019
Super snelle bezorging, het product was bij een andere niet meer leverbaar, maar hier wel Erg blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
ben tevreden over de bestelling..kon alleen niet alles makkelijk op de site vinden dus moest even wennen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Goede en snelle levering. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Bestelling niet binnengekomen op afgesproken datum ivm beschadiging.
Zou vervolgens na t weekend komen.. ook niet.
Via de telefoon, gevraagd hoe of wat.
Toen pas werd er een nieuwe flacon shampoo opgestuurd.
2.00
Matig

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
15-01-2019
Ik was even ongerust toen na twee dagen de bestelling niet werd geleverd.
Inmiddels heb ik de bestelling ontvangen en ben tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
15-01-2019
Ik vind het assortiment groot en de prijzen aantrekkelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Snelle levering. Ik heb de bananen haarmasker gebruikt merkte meteen verschil. Super product
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
15-01-2019
Alles
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Snelle levering Makkelijk bestellen.
5.00
Uitstekend

Haarspullen.nl klantbeoordeling

Haarspullen.nl

Haarproducten de volgende dag voordelig in huis!

Haarspullen.nl werd op 11-09-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Mensen kopen het liefst 24/7 producten voor het haar en hebben deze graag nog dezelfde dag in huis. Voor ons een grote uitdaging maar wij hebben zeker de ambitie om dit waar te maken. Onze achtergrond zit onder andere in de kappersbranche, daarom weten wij ook waar we het over hebben en hoe de producten werken. Vragen? Bel ons: 038-4582584

Contact
Punterweg 3E
8042PB Zwolle
Nederland
info@haarspullen.nl
Haarspullen.nl
Winkel-exploitant
Distri Lab B.V.
Punterweg 3E
8042PB Zwolle
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Marijn Bulthuis
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Haarspullen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.