Certificaat voor Haarspullen.nl

No. XFC5FAD698056EB1928209AE2A09BEECF
 

Geldig vanaf
11-09-2018
Geldig tot
10-09-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Haarspullen.nl



Uitstekend

4.65/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 309 Trusted Shops beoordelingen sinds 23-08-2018.
In totaal heeft Haarspullen.nl al 1.001 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
15-11-2018
Nog geen mening
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
15-11-2018
Snelle levering. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
15-11-2018
Snelle service, goedkoop. Goede communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
15-11-2018
Snel geleverd Goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
10-11-2018
14-11-2018
Perfect. Uitgebreid assortiment en snelle levering. Ik ben tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
10-11-2018
14-11-2018
Helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
10-11-2018
14-11-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
10-11-2018
14-11-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
14-11-2018
Alles is prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
14-11-2018
Al een aantal keer spullen besteld bij Haarspullen.nl en zeer tevreden over de snelle levering en goede service
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
13-11-2018
Zeer tevreden over de spullen en de levering,ook de afhandeling ba dat ik een mail gestuurd had was prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
13-11-2018
prima verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
13-11-2018
Geen negatieve punten te melden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
13-11-2018
Snelle levering, al heeft de,DHL geen geduld om te wachten bij de 1e levering. Ik gebruikte de producten al, dus was ik blij dat ik het via jullie kon bestellen. Ik ben zeer blij met deze top producten. Ik zal zeker weer bij jullie bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
12-11-2018
Nog geen levering gehad dus kan niet echt wat beoordelen
2.00
Matig

Haarspullen.nl antwoordt: 13-11-2018
Uw order was inderdaad een vertraagd, maar is zojuist verstuurd. Morgen heeft u deze in huis. We hebben u gemaild met toelichting. Een mooie dag toegewenst.

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
12-11-2018
Levering volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
12-11-2018
Top In 1 woord.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
12-11-2018
Zeer snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de stauts van de bestelling
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
12-11-2018
Mooie prijs. De volgende dag al geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
12-11-2018
Gdghh
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
12-11-2018
Snelle levering volgens afspraak. Top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
11-11-2018
verpakking producten kan beter
3.67
Goed

Haarspullen.nl antwoordt: 13-11-2018
Hartelijk dank voor uw feedback, wij zijn hier druk mee bezig, dit puntje staat hoog op de lijst. Een fijne dag toegewenst.

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
11-11-2018
Scherpe prijzen, snelle levering en uitgebreide sortering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
11-11-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
11-11-2018
Heb op tijd besteld, werd 2 dagen later geleverd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
11-11-2018
Woensdagmiddag besteld. Het is nu zondag en heb nog steeds niets binnen Er staat voor 23.30 besteld is de vlgd binnen. NOT
1.00
Slecht

Haarspullen.nl antwoordt: 13-11-2018
We hebben de situatie toegelicht via de telefoon en nogmaals excuses. De Sun producten zijn in deze tijd erg moeilijk leverbaar, wij hebben zojuist een deel van uw bestelling verstuurd.

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
11-11-2018
Makkelijk te bestellen, snelle levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
11-11-2018
Hele snelle levering en goede prijzen. Zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
11-11-2018
Dinsdag zou ik mijn spullen geleverd krijgen. Uiteindelijk woensdag een mailtje gestuurd en heb uiteindelijk vrijdag mijn spullen gekregen. Had op zijn minst excuses verwacht met wat extra's om het goed te maken.
2.00
Matig

Haarspullen.nl antwoordt: 13-11-2018
Wij zijn druk bezig om de klanten beter vooraf te informeren wanneer een product niet voorradig is. In elk geval onze oprechte excuses voor de vertraging. Daarnaast hebben wij u nog een mail gestuurd. Wij hopen op uw begrip en een fijne dag toegewenst.

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
10-11-2018
Goed product snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
10-11-2018
Prima en snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
10-11-2018
Geen bericht ontvangen dat producten later kwamen. Zelf moeten bellen over uitlevering.
2.00
Matig

Haarspullen.nl antwoordt: 12-11-2018
Wij hadden inderdaad op de Sebastian een langere levertijd, dit stond wel bij het product vermeld, maar wellicht niet duidelijk. Excuses voor het voorval morgen heeft u in elk geval de bestelling in huis:)

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
10-11-2018
Prima producten en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
10-11-2018
Goed
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
09-11-2018
Bestelling snel en netjes ontvangen. Producten nog niet gebruikt maar zal vast goed zijn
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
09-11-2018
Mooie producten. Site wel erg langzaam en een beetje onoverzichtelijk. Verder redelijk snelle levering, zondag besteld dinsdag in huis.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
09-11-2018
Super levering, lekker snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
09-11-2018
Snelle levering. Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
09-11-2018
Niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
09-11-2018
Geen op en aanmerkingen
5.00
Uitstekend

Haarspullen.nl klantbeoordeling

Haarspullen.nl

Haarproducten de volgende dag voordelig in huis!

Haarspullen.nl werd op 11-09-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Mensen kopen het liefst 24/7 producten voor het haar en hebben deze graag nog dezelfde dag in huis. Voor ons een grote uitdaging maar wij hebben zeker de ambitie om dit waar te maken. Onze achtergrond zit onder andere in de kappersbranche, daarom weten wij ook waar we het over hebben en hoe de producten werken. Vragen? Bel ons: 038-4582584

Contact
Punterweg 3E
8042PB Zwolle
Nederland
info@haarspullen.nl
Haarspullen.nl
Winkel-exploitant
Distri Lab B.V.
Punterweg 3E
8042PB Zwolle
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Marijn Bulthuis
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Haarspullen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.