Certificaat voor Haarspullen.nl

No. XFC5FAD698056EB1928209AE2A09BEECF
 

Geldig vanaf
11-09-2018
Geldig tot
10-09-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Haarspullen.nl



Uitstekend

4.52/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 1.774 Trusted Shops beoordelingen sinds 23-08-2018.
In totaal heeft Haarspullen.nl al 2.466 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
19-07-2019
Goed bezig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
De producten en service zijn prima, zeker een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
levering snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
Super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
besteld en zoals beloofd volgende dag geleverd top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
Heb nog steeds niets ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
Het product nog niet gebruikt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
Ik heb het product niet tijdig ontvangen, wacht er nog steeds op. Terwijl ik extra heb betaald aan leveringskosten. Koop hier nooit meer
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
Alles is perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
Ben er weer blij mee
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
Scherpe prijs en zeer snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
18-07-2019
Good products and great service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
18-07-2019
super product 2x mijn haar gewassen met de shampoo en de masker. en nu grijs/blond. ruikt ook erg lekker.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
17-07-2019
Fijne producten, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
17-07-2019
Bij de bestelling op zondag wordt gemeld dat de levering de volgende dag tussen 11.00 uur en 15.00 uur is. Inmiddels is het woensdagavond en nog altijd geen bestelling ontvangen. Ook nog geen mail met verzendbevestiging ontvangen. Bij de vorige bestelling ook al langer moeten wachten dan staat aangegeven bij bestelling. Als je zoiets niet kunt nakomen, vermeld het dan ook niet bij de bestelling.
2.33
Matig

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
17-07-2019
Gewoon alles keurig en netjes geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
17-07-2019
nog niets ontvangen
2.00
Matig

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
17-07-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
17-07-2019
Van het begin tot het eind goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
17-07-2019
Snelle levering en goede prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
16-07-2019
Ik bestel regelmatig bij haarspullen. Altijd scherpe prijzen en snelle bezorging.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
16-07-2019
Helaas werkt de no orange shampoo bij mij niet. Ik heb er nu al elke dag mee gewassen omdat ik heeel graag wil dat die vieze oranje kleur uit mijn haar gaat. Maar heb nog geen resultaat mogen zien.
Maarja ik heb het in ieder geval geprobeert.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
16-07-2019
Super snelle vriendelijke service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
16-07-2019
Super snel en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Wat als er eens een product te weinig is geleverd?
Wat doe ik dan?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
16-07-2019
Zoals omschreven en snelle nette levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
15-07-2019
Super snelle levering, goede producten, prima prijs, erg blij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
15-07-2019
Direct de volgende dag geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
15-07-2019
Prima geen opmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
15-07-2019
keurige prijzen snelle levering met daarbij een sample van schampoo en een haarmasker van kappersalon kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
15-07-2019
Goede producten, zeer betaalbaar vergeleken bij de prijzen die ik bij mijn kapper koop, een breed aanbod van producten die ik niet kende en alle binnen een dag bezorgd. Klasse
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
15-07-2019
Snelle levering.. Ik hou ervan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
15-07-2019
Fijn product en mega snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
15-07-2019
Alles goed geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
15-07-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
15-07-2019
Dag
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
15-07-2019
De levering kwam niet op de afgesproken datum. 2 dagen later.
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
15-07-2019
Wij zijn zeeeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
15-07-2019
Goede snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
15-07-2019
Zijn er blij mee.
5.00
Uitstekend

Haarspullen.nl klantbeoordeling

Haarspullen.nl

Haarproducten de volgende dag voordelig in huis!

Haarspullen.nl werd op 11-09-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Mensen kopen het liefst 24/7 producten voor het haar en hebben deze graag nog dezelfde dag in huis. Voor ons een grote uitdaging maar wij hebben zeker de ambitie om dit waar te maken. Onze achtergrond zit onder andere in de kappersbranche, daarom weten wij ook waar we het over hebben en hoe de producten werken. Vragen? Bel ons: 038-4582584

Contact
Punterweg 3E
8042PB Zwolle
Nederland
info@haarspullen.nl
Haarspullen.nl
Winkel-exploitant
Distri Lab B.V.
Punterweg 3E
8042PB Zwolle
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Marijn Bulthuis
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Haarspullen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.