bike-mailorder.nl
Beoordelingen:

115 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden136 beoordelingen in totaal  

4,41
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel keus, goede prijs. Versturen laat wat op zich wachten en je vraagt je af waarom? Als eenmaal verstuurd, dan goed te volgen en snel geleverd. Uiteindelijk ongeveer 5 a 6 werkdagen. Zou weer bestellen.

Meest relevante negatieve beoordeling

1 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Communicatie is beneden alles, levertermijn klopt van geen kanten en zending is niet compleet. Had er meer van verwacht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bike-mailorder.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
RJ
R J.
Woudenberg
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

1e aankoop is misgelopen

Communicatie is beneden alles, levertermijn klopt van geen kanten en zending is niet compleet. Had er meer van verwacht.
Beoordeling melden
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

verkeerde produkten geleverd met juiste label aan - schandalig bedrog

Ik bestelde 2 banden van het merk WTB, meer specifiek het type Resolute met profiel voor off-road fietsen, maat 42-650. Ik ontving wel 2 banden van het merk WTB, maar niet het juiste type, wel het type Byway, wat zonder profiel is en de maat die ik ontving is 44-700. Ik kan dat dus niet eens monteren op mijn wielen. Wat ik nog het meest schandalig vind is dat er met 2 spanbandjes wel het juiste label aan deze foute banden werd gehangen, echt om de klant te misleiden dus. Puur bedrog in mijn ogen. Ik heb dit verhaal met foto's erbij al de dag van ontvangst (27/10/2023) gemaild naar bike-mailorder.nl, vandaag (30/10/2023) nog eens gestuurd, geen enkele reactie ontvangen tot nu toe.
Beoordeling melden
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Misleidende webshop; door de nl extensie en Nederlands taal denk je bij een Nederlandse webwinkel te bestellen. De getoonde prijzen zijn echter Duitse prijzen (19% vs 21%) en verzendkosten waardoor je als je met Paypal of Amazon direct pay betaald, na het betalen er achterkomt dat je meer hebt betaald dan zichtbaar was in je winkelwagen. Customer service was onvermurwbaar en adviseerde de bestelling retour te sturen als ik het er niet mee eens was. Zelden zo’n klantonvriendelijke behandeling meegemaakt.
Beoordeling melden
8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Geen feedback op duur van levering. Vervolgens erg lastig om de bestelling te annuleren.

Ik heb een product besteld die blijkbaar niet op voorraad was. Dit was niet vermeld bij de aankoop. Vervolgens geen feedback op de planning van de levering. Na anderhalf week nog steeds bericht. Vervolgens was het erg lastig om de bestelling te annuleren. Waardeloos.
Beoordeling melden
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kreeg een verkeerd artikel opgestuurd. Wat ik had besteld, is niet meer voorradig. Artikel retour gestuurd, zit nog op mijn geld te wachten.
Beoordeling melden
JB
Joost B.
Bladel
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na bijna twee weken nog geen levering van de producten. Geen communicatie hierover.
Beoordeling melden
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb de bestelling nog niet ontvangen!!!!
Beoordeling melden
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
pakket nog niet ontvangen
Beoordeling melden
TB
Teun B.
Voorst
19 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden