bike-mailorder.nl
Beoordelingen:

115 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden136 beoordelingen in totaal  

4,41
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel keus, goede prijs. Versturen laat wat op zich wachten en je vraagt je af waarom? Als eenmaal verstuurd, dan goed te volgen en snel geleverd. Uiteindelijk ongeveer 5 a 6 werkdagen. Zou weer bestellen.

Meest relevante negatieve beoordeling

1 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Communicatie is beneden alles, levertermijn klopt van geen kanten en zending is niet compleet. Had er meer van verwacht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bike-mailorder.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was te laat ... een dag later dan de maximale levertijd ... maakt dat ik reeds weg was. Na een schriftelijke klacht heb ik niets meer gehoord. Jammer !
Beoordeling melden
DR
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind de prijzen schappelijk en duidelijk wanneer je spullen onderweg zijn!
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Prima product ook, top!
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs-kwaliteit verhouding en leveringstijd is in orde
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering- correcte prijs.
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel geleverd

Snel de bestelling geleverd
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en mooie prijs
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima webshop! Snelle bestelprocedure, artikelen als beschreven, retourzending netjes afgehandeld! Retourzending loopt via DHL, kon hem niet aanbieden bij DHL Nederland lijkt het.
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd en een prima kwaliteit. Paste niet helemaal goed op mijn fiets maar heb het spatbord eenvoudig ingekort aan beide zijden.
Beoordeling melden
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Van te voren e mail gestuurd of produkt op voorraad was. Was idd zo Banden besteld voor mijn fiets en binnen 3 dagen geleverd
Beoordeling melden
22 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Klantvriendelijk

Het was een mooie prijs. Daarna werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top ondersteuning
Beoordeling melden
RV
Reinder v.
Niederlande
19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende prijs, grote sortering en snelle levering

Onderdelen die elders niet of nauwelijks nog te krijgen zijn, uitstekende prijs en snelle levering
Beoordeling melden