Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle levering binnen Nederland en prijzen die als scherp en concurrerend worden ervaren. Ook het brede assortiment wordt gewaardeerd, waardoor klanten vaak precies vinden wat ze zoeken. De klantenservice wordt meestal als snel en behulpzaam ervaren. Er zijn echter enkele aandachtspunten: sommige klanten melden vertragingen of problemen bij internationale zendingen. Daarnaast ervaren veel klanten het retourproces, vooral bij zendingen vanuit Nederland naar Duitsland, als onduidelijk, lastig of duur. Ook zijn er af en toe klachten over uitblijvende reacties van de klantenservice.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsbike-mailorder.com/nl-nl
Retour zenden kan alleen binnen Duitsland
Op de producten en levering valt niets aan te merken. Prijs/kwaliteit is ook in orde. Waar ik tegenaan loop is dat voor retourzending ik alleen voor Duitsland kan kiezen terwijl ik Nederland woon. Ik kan het artikel hierdoor niet retour aanmelden en dat vind ik wel een gemis in de service. Mogelijk is dit (deels) te wijten aan DHL. Dat kan ik niet met zekerheid beoordelen.
A few items ordered by bike-mailorder.de
La livraison vers la Belgique a été trop longue. The delivery time for Belgium was too long. Moreover, the delivery fees are too high for Belgium...
Goede aanbiedingen, snel verzonden, fijne betaalmogelijkheden
Goede aanbiedingen en snel verzonden, mogelijkheid om te betalen met iDeal en credit card is fijn.
Top experience and fast delivery
Snel leveren en mooie producten , en prijs ok
Goed product voor een goede prijs. Bezorging iets sneller dan gezegd.
snelle levering voor prima prijs