bike-mailorder.nl
Beoordelingen:

103 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden124 beoordelingen in totaal  

4,49
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 jan 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
bike-mailorder.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel keus, goede prijs. Versturen laat wat op zich wachten en je vraagt je af waarom? Als eenmaal verstuurd, dan goed te volgen en snel geleverd. Uiteindelijk ongeveer 5 a 6 werkdagen. Zou weer bestellen.

de meest kritische beoordeling

1 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Communicatie is beneden alles, levertermijn klopt van geen kanten en zending is niet compleet. Had er meer van verwacht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bike-mailorder.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Veel keus, goede prijs, langere verzendtijd.

Veel keus, goede prijs. Versturen laat wat op zich wachten en je vraagt je af waarom? Als eenmaal verstuurd, dan goed te volgen en snel geleverd. Uiteindelijk ongeveer 5 a 6 werkdagen. Zou weer bestellen.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle verzending, tevreden klant*****
Beoordeling melden
10 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was te laat ... een dag later dan de maximale levertijd ... maakt dat ik reeds weg was. Na een schriftelijke klacht heb ik niets meer gehoord. Jammer !
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product geleverd zoals besteld, goed verpakt. Alleen verzendtijd was vrij lang.
Beoordeling melden
DR
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind de prijzen schappelijk en duidelijk wanneer je spullen onderweg zijn!
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Prima product ook, top!
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs-kwaliteit verhouding en leveringstijd is in orde
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering- correcte prijs.
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel geleverd

Snel de bestelling geleverd
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en mooie prijs
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden