dekammieshop.nl

1.764 reviews in totaal   592 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 20 aug 2021

dekammieshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelle bezorging en vlotte verzending van hun bestellingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, wat vooral opvalt bij problemen of vragen. Ook de communicatie rondom bestelling en levering wordt als helder, snel en prettig omschreven, met duidelijke updates. De producten zijn doorgaans van hoge kwaliteit, goed verpakt en voldoen aan de verwachtingen van de klant. Problemen met bestellingen worden meestal snel en naar tevredenheid opgelost. Verder wordt het brede en complete assortiment gewaardeerd, met producten geschikt voor verschillende reptielen en terraria. De prijsstelling wordt over het algemeen als goed of marktconform ervaren. Er zijn enkele opmerkingen over de hoge verzendkosten.

Reviewsdekammieshop.nl

De kammieschop is een zeer aangename webwinkel. Alles hebben ze voor reptielen en steeds op tijd geleverd !
De communicatie was super geregeld. We hadden de vraag of het z.s.m. kon vanwege het (eerder) uitkomen van de eieren en er is alles op alles gezet om het eerder in huis te hebben dan de reguliere zending. Top!

Ontvangst bestelling

Bij ontvangst van mijn bestelling merkte ik op dat er een artikel ontbrak. Na contactname werd dit onmiddellijk rechtgezet. Topservicce

Super webshop!!

Ik kom altijd terug bij de kammieshop! Goede communicatie, snelle verzending en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden!
Top service, top prijzen en heeeele snelle verzending. Al jaren een tevreden klant👌🏻
Ik had 1kg buffalowwormen besteld maar die liepen bij levering door de hele doos en waarschijnlijk ook door de bus van de bezorger. Het afplakken van de doos waar ze in zaten had dus beter gekunt. Verder was alles in orde, er ontbraken nog een paar doosjes isopods maar die hebben ze netjes terugbetaald.

Goede verpakking levende wezens

Had levende isopods en springstaartjes besteld, werden snel en in goede staat geleverd door de goede verpakkingsmanier. Zeer tevreden
Bonjour, Kammieshop. Franchement jamais déçu car j'ai contacté pour une information sur ma dernière commande passé chez eux . Et le SAV avait déja fait le nécessaire car il y' avait eu un problème avec le Transporteur . Et dés lors j'ai reçue ma commande dans les plus brève délai . Merci beaucoup a tous. Recevez mes salutation distingues et passer de Bonnes fêtes de Fin d'Année. Gwenael R.

Producten netjes ontvangen - snelle en correcte service

Producten netjes ontvangen. De handvatjes terrarium glasdeurtjes plakten niet en een nette oplossing voor gekregen. Reageren snel en correct!
2e keer dat ik hier besteld heb. Zondag avond besteld, en vanmorgen binnen (dinsdag). Alles was weer top!!

Mooi bedrijf!

Fijn bedrijf , groot assortiment om uit te bestellen. Met uiterste zorg alles verpakt en ingepakt. Snelle reactie, duidelijk en fijn contact!
snelle bezorging. voedseldieren zjn van goede kwaliteit.
Heel fijn contact en goede klantenservice. Al paar keer besteld en blijf zeker terugkomen. :)
Ik ben zeer tevreden met de artikelen en voedseldieren die jullie leveren
Goed assortiment en uitstekende service!
Netjes verpakt en alles zoals beschreven!

krulvlieg poppen

na een paar teleurstellende ervaringen met krulvlieg poppen zijn deze van de kammieshop perfect ontpopt en is alles zoals het behoort te zijn!
Bestelling snel geleverd, en op de juiste manier ingepakt! Fijne webshop!
Sehr gute und schnelle Kommunikation, schneller Versand
Gewoon netjes en op tijd alles geleverd!

dekammieshop.nl

Wanneer je jouw huisdier, of huisdieren, goed wilt verzorgen heb je de juiste dierenbenodigdheden nodig. Bij De Kammieshop ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben diverse dierbenodigdheden vo...