dekammieshop.nl

1.686 reviews in totaal   605 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte service van het supportteam. De communicatie wordt als duidelijk, snel en vriendelijk ervaren, en problemen of fouten worden doorgaans snel, klantgericht en zonder gedoe opgelost. De kwaliteit van de producten wordt vaak als uitstekend omschreven, met speciale waardering voor zowel levende dieren als accessoires. Klanten prijzen daarnaast de snelle, stipte en zorgvuldige levering, evenals de stevige en passende verpakking, vooral bij kwetsbare of bevroren producten. Ook worden de gunstige en marktconforme prijzen en het ruime, gevarieerde aanbod positief genoemd. Hoewel de levering meestal naar tevredenheid verloopt, zijn er enkele klachten over de bezorgdienst.

Reviewsdekammieshop.nl

Always on time, they have a great selection of articles and will answer your questions
snel duidelijk en super goede communicatie tijdens bestel proces en verzenden

Nieuwe standaard webwinkel voor mij!

De eerste keer hier iets besteld, helaas kwam het kapot binnen via de DPD (wat overigens een enorm slechte bezorgservice is, persoonlijke mening). Netjes een mail gestuurd naar de webwinkel en zonder moeilijk gedoe werd er een nieuwe besteld, echter ik wilde toch graag wat groter dan ik had besteld (Exo Terra Waterval L), geen enkel probleem en dit werd netjes geregeld! Deze werd via TrunkRS geleverd en was vele malen sneller! Tevens 4x Repto Plant type 2 matten gekocht via deze webwinkel en werd wederom via DPD geleverd wat weer voor je gevoel veel te lang duurt, maandag besteld donderdag “pas” in huis. Buiten dat feit, gewoon goed 👌🏼! Voor mij is dit de standaard webshop geworden t.b.v. mijn reptielen, realistische en normale prijzen. Alleen zou ik zeggen tegen de verkoper, switch van bezorging, maar dat is persoonlijk haha!
Momenteel voor mij 1 van de beste webshops die er is. Snelle levering en bij problemen en degelijke uitleg en correcte oplossing.
H S
Henning S.
Bestellung super gelaufen und schnelle Lieferung. Hoffe die große Hitze hat nicht geschadet.

Always happy with De Kammie Shop

Super fast delivery, great products, and should something really go wrong, they are super fast to respond & resolve the issue extremely fast & friendly!!! Highly recommend

Super 😊

Er was een foutje gemaakt , waardoor ik geen uitgekomen vliegjes had . Ik in paniek hahaha want het lukt mij nooit . Ten eerste stonden ze mij heel lief en geduldig te woord , en niet alleen dat , ik kreeg een gratie bakje “ open “ vliegjes . Zij weten wat ik ermee bedoel 🤣🤣🤣 kortom super service , goed eten ( dat vertellen mijn spinnen want mijn moeder ( ja 1 spin heet mama 🤣) at ze niet , maar vrat ze 🤣💕💕 en dan heb ik nog tante Ans maar ze is nog een baby .
Goede artikelen Snelle levering Kunt retourneren als dat nodig is Snel contact
Levering bevroren producten op tijd en goede updates over de verzending. Makkelijk te bestellen.
Rascher Kontakt,wegen Bestellung, per Email!
Super service! Fijn contact en goed en kwalitatief assortiment!
Goede artikelen en service een echte aanrader

Adres om iedere keer weer naar terug te gaan. Aanrader.

Duidelijke communicatie, snel, behulpzaam en zeer kundig. Adres om iedere keer weer naar terug te gaan. Aanrader.
Heel vlotte en verzorgde verzending! Goede kwaliteit van producten, doe zeker zo verder!
Wasmotten gezond en wel aangekregen
Eerste keer besteld hier, maandag besteld (koningsdag) en woensdag binnen. Alles netjes en correct verlopen. Ga hier vaker bestellen!
Super service, mooie spullen. Alles netjes verpakt. altijd heel behulpzaam met onderbouwd advies.
De website is overzichtelijk. Producten kunnen snel gevonden worden. Vlotte bestelling en vlotte levering. Het product is ook zoals beschreven wordt op de website.
Snel geleverd en voor een goede prijs.
Hele hulpvolle mensen ! Ik heb hier heel veel aan gehad en zeer vriendelijk helpen me alles