riverwoodpetfood.com- Logo - Beoordelingen

riverwoodpetfood.com
Beoordelingen:

637 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.004 beoordelingen in totaal  

4,75
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een feestmaal voor onze kat! De brokken vindt hij geweldig! En de blikjes tonijn zijn helemaal zijn favoriet. Een dag zonder tonijn zit er voor hem niet bij ;) De snacks vond hij zelf echter geen succes, dus die heb ik aan onze buren gegeven voor de honden. Ik denk dat ze te taai voor hem zijn. Al met al ben ik enorm blij dat ik Riverwood heb ontdekt! De 2e bestelling inmiddels geplaatst en ontvangen, dus we kunnen er weer even tegenaan :)

de meest kritische beoordeling

6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling heeft een flinke klap gekregen. Blik natvoer gedeukt, gelukkig niet lek! Beloofde kortingsbon zat er niet in. Wel uitgebreid boekje over hondenvoer, maar helemaal in het Duits, niet handig. Brokken bevallen gelukkig wel. Voor een proefpakket behoorlijk prijzig (zelfde bedrag als 1/3 van een 12kg zak) dan zou je beter mogen verwachten.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor riverwoodpetfood.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekend voer en prima informatie erbij .bv over wat te geven bij bv allergieën . De hoeveelheid en hoe over te stappen op het nieuwe voer . In het test pakket zat voldoende in om het inderdaad goed te kunnen testen . Helemaal top . De beloningdsnacks zijn ze helemaal gek op .
Beoordeling melden
Antwoord van riverwoodpetfood.com
9 dagen geleden
Wat een lieve foto van jouw knappe viervoeters, Marianne. Bedankt voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn!
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Pure snacks, hond is er gek op

Fijn om snacks voor mijn hond te kunnen kopen zonder allemaal toegevoegde troep. Hij vind het ook allemaal super lekker, dus een geslaagde aankoop! Ook fijn om een pakket in één keer te kunnen kopen inclusief verzending.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De voeding is goed voor de oudere hond, die ook minder actief is. De stoelgang beter dan andere merken die ik gebruikt heb. (Die ook aangeven dat ze geheel graanvrij zijn overigens) Mijn hond vindt het voer lekker.
Beoordeling melden
Antwoord van riverwoodpetfood.com
8 dagen geleden
Wat een lief koppie! Bedankt voor je mooie review, Wendy. We zijn blij om te horen dat jouw hond het zo goed doet op onze voedingen en dat jullie beiden tevreden zijn!
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zijn heel vriendelijk.

Zijn heel vriendelijk en bij een vraag of probleem wordt er direct naar oplossingen gezocht. Wat kun je als een bedrijf nog méér doen voor je klanten. Zo blijven verder doen! Mijn Zjefke is er in ieder geval blij mee.
Beoordeling melden
Antwoord van riverwoodpetfood.com
9 dagen geleden
Wat een lieve woorden. Bedankt Carine, hier doen wij het voor. Dikke knuffel van ons voor Zjefke!
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Keuze uit mooie natuurlijke producten

Je moet even ontdekken welk product voor jouw hond het beste is maar dan heb je wel een heel mooi natuurlijk product. Zelf kies ik steeds de kabeljauwhuiden, kunnen mijn Beagles mooi even opkauwen wanneer ik wegga.
Beoordeling melden
Antwoord van riverwoodpetfood.com
9 dagen geleden
Fijn om te horen dat je tevreden bent Astrid, bedankt voor je mooie review.
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service, perfect voer voor franse bull

Perfect voer,onze hond is er blij mee met zijn graan allergie, tevens wordt de bestelling snel geleverd en telefonisch wordt je echt netjes behandeld. Ik ga hier niet meer weg. Groetjes willem meijer uit didam
Beoordeling melden
Antwoord van riverwoodpetfood.com
9 dagen geleden
Hier doen wij het voor Willem! Bedankt voor je mooie review. Tot de volgende keer!
MB
Myrthe B.
Eindhoven
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. En mijn hondjes doen het super goed op deze brokken. Onze fox heeft wat problemen met haar maag/darmen gehad, dus zij moest hypoallergene brokken. En deze zijn goed in de smaak gevallen.
Beoordeling melden
Antwoord van riverwoodpetfood.com
9 dagen geleden
Wat fijn om te horen dat het goed met jouw hondjes gaat, Myrthe! Bedankt voor je mooie review.
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website. Goede arttikelbeschrijving. Voer nu aan het geven. Hond eet het met veel smaak, Afwachten of we hiermee het probleem met voer en darmen oplossen.
Beoordeling melden
Antwoord van riverwoodpetfood.com
9 dagen geleden
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop. Bedankt voor je mooie review! Hopelijk bieden onze voedingen een oplossing voor jouw viervoeter.
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het product is goed. De prijs is goed. Goede service en ze leveren snel. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden.
Beoordeling melden
Antwoord van riverwoodpetfood.com
9 dagen geleden
Bedankt voor je mooie review, Peter. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Tot de volgende keer!
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd vlotte levering en nog steeds het enige voer waar onze voedselintolerante hond het redelijk goed op doet.
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed

Vind het gewoon goed,makkelijk te bestellen en fijn dat je korting krijgt. En het word thuis bezorgt.
Beoordeling melden
Antwoord van riverwoodpetfood.com
9 dagen geleden
Bedankt voor je mooie review, Juliëtta!
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mijn hond heeft geen last meer van allergie (bulten/jeuk/kale plekken) zijn helemaal weg.
Beoordeling melden
Antwoord van riverwoodpetfood.com
8 dagen geleden
Wat fijn om te horen. Dit is waar wij het voor doen! Bedankt voor je mooie review en een dikke knuffel van ons voor jouw viervoeter.
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het ziet er zeer smakelijk uit ruikt lekker en mijn lieve oude poesje vind het lekker
Beoordeling melden
Antwoord van riverwoodpetfood.com
9 dagen geleden
Fijn om te horen Dini. Bedankt voor je review!
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes verpakt. Ziet er keurig uit. En benieuwd hoe mijn honden dit gaan vinden.
Beoordeling melden
Antwoord van riverwoodpetfood.com
9 dagen geleden
Bedankt voor je mooie review, Marjolein!
AB
A B.
Echt
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel aandacht voor het individu, zeer klantvriendelijk en super snel geleverd !
Beoordeling melden
Antwoord van riverwoodpetfood.com
9 dagen geleden
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en onze service, Audrey. Bedankt voor de mooie woorden!
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, meteen de goede producten, goed verpakt, goede communicatie
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Snelle service, goede communicatie, snelle levering, goede producten
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten voor onze allergische Labrador en correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van riverwoodpetfood.com
9 dagen geleden
Fijn om te horen dat je met Riverwood een oplossing hebt gevonden voor jouw gevoelige hond, Loes. Bedankt voor je review!
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het bestellen was makelijk. Maar de producten moet ik nog proberen.
Beoordeling melden
Antwoord van riverwoodpetfood.com
9 dagen geleden
Alvast veel smulplezier gewenst voor jouw viervoeter(s), Ria!
AV
An V.
Hamont
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden klant

Snelle en nette levering. Mijn oude kat vindt het super lekker.
Beoordeling melden
Antwoord van riverwoodpetfood.com
9 dagen geleden
Veel smulplezier gewenst voor jouw kat, Aniek!