Veel klanten zijn erg tevreden over het voer; hun huisdieren eten het graag en ervaren zichtbare gezondheidsverbeteringen zoals minder jeuk, een betere ontlasting en een mooie vacht. Het assortiment bevat verschillende smaken en variaties, wat gewaardeerd wordt, en het voer is vaak geschikt voor dieren met allergieën of specifieke dieetwensen. Daarnaast wordt de snelle en correcte levering positief genoemd en is de klantenservice vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. De prijs-kwaliteitverhouding wordt doorgaans als goed beoordeeld. Sommige klanten merken op dat ze graag nog meer keuze zouden zien in het assortiment en er zijn enkele opmerkingen over de prijs.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsriverwoodpetfood.com
Kleiner verpakking van nat voer voor kleine hondjes
Bij pakket hert konijn lam geen vis snacks doen
Vragenlijst voor advies verbeteren slaat nergens op
En kaartje wat er bij zit ook niet daar staan antwoorden op vragen die ik niet heb gehad das heel gek
Goedkoper worden echt van de zotte dat hondjes met problemen zoveel duurder aan voer moeten terwijl ze al zoveel geld kwijt zijn
niet 4 min na mail voor review herinnering sturen dat is opdringerig
En te snel vragen ik weer nog niet of het bevalt op langere termijn
Ik vindt het lastig om te beoordelen..
Het voer zou zeker fantastisch zijn, want ik ken genoeg mensen en natuurlijk de honden die goeden ervaringen hebben met het voer.
Maar mijn hondje reageert er niet zo goed op..denk omdat ze nog erg klein is .haar ontlasting was steeds erg dun en rook echt heel heftig.
Denk dat ze gewoon erg gevoelig is..bij de fokker ook niet echt heel goed voer gekregen..dus denk gewoon de overgang..maar naar 2 weken proberen bleef haar ontlasting dun..
Dus ben nu overgestapt naar ander voer en dat gaat goed.
Nogmaals jullie voer staat hoog aangeschreven..
En daar kan ik mezelf zeker in vinden.
Alleen niet voor onze pup.
Perfecte leverancier
Snelle service, snel geleverd, zeer goede kwaliteit producten.
Er is geen product dat onze hond niet lekker vindt. Ook staat er duidelijk bij het product voor welke allergieën het geschikt is: ideaal. Ruime keuze... kortom: de perfecte leverancier voor onze hondenbrokjes!
Super
Onze Rottweiler van 2 jaar vond zijn vorige brokken niet meer lekker en daarom een proefpakket xxl van Riverwood Large breed besteld en hij vind de brokken heerlijk en de snacks ook. Voor ons als eigenaar is het heerlijk om te zien hoe hij weer met smaak zijn brokken eet. En het is ideaal dat je eerst een proefpakket kan bestellen of je hond het wel wil eten ipv gelijk een grote zak voer. Een tevreden baasje
Heel tevreden! …
Wij kopen voor onze foxterriër altijd voer van Riverwood. Haar vacht glanst mooi, ze ziet er heel gezonx uit met heldere glanzrnde ogen. En ze heeft geen jeuk meer. Je ziet en ruikt dat het voer goed is. Onze hond vindt het ook heel lekker. De service van Riverwood is prima. Bij de bestelling zit ook altijd een lekkernij voor onze hond. Wij zijn heel tevreden!
Riverwood + Sheltie = Succes
Onze Sheltie eet nu een jaar of 2 Riverwood brokken. Daarvoor van alles geprobeerd, van vriesvlees tot worsten, maar hij kreeg er óf last van zijn darmen van, of hij at het na een paar keer niet meer. We zijn heel blij met de brokken en service van Riverwood.
De voeding ziet er natuurlijk uit ruikt ook naar echt eten ❤️❤️👍De kat eet het tot het laatste stukje op een plezier om te zien top product 👏👏👏👏Vergeleken.Met veel kattenvoer heb je geuren die eerder naar chemische brol ruiken vreselijk vind ik dat 🤮begrijp nog steeds niet dat een kat dat wil opeten 😢 Wel is het nu zo dat de kat van mijn zoon is en einde April gaat ze mee terug naar huis in Finland (Vaasa) wat natuurlijk een probleem zal zijn om deze voeding te kunnen blijven geven 😢Is deze voeding van Riverwood ook te koop daar??
De klantenservice is goed bereikbaar en staan je vriendelijk te woord.
De webshop is duidelijk, er zijn leuke acties (zoals de handdoeken actie).
De bestelling wordt snel in orde gemaakt en verzonden.
Mijn honden en ik zijn gewoon héél tevreden met Riverwood!
Het katten voer is bijzonder goed,ik heb een kat of poes die bij mij aan is komen waaien hij of zij is ongeveer 10 jaar en kreeg allemaal kale plekken deed ook moeilijk met eten dat was deze keer anders. Jammer dat het voor mij te duur is maar het is het dubbel en dwars waard
De hond die zwaar allergisch is doet het erg goed op de reehuid, hertenhuid, paardenhuid.
Het is fijn dat er verschillende grootte stukken huid zijn!
De service van Riverwood is super fijn, als er iets niet op voorraad is dan krijg je bericht.
In contact zijn ze erg vriendelijk, hulpvaardig.
De ingrediënten lijst vindt ik belangrijk met speciale behoeften van mijn 3 totaal verschillende honden qua mix/ ras en allergie. Mijn 3 kanjers gaan voor de smaak.
Snelle levering door de firma perfecte online shop
Oh ja grote variatie in de snack/ snoep shop.
De katten vinden de brokjes en het natvoer van Riverwood erg lekker. Vooral de dame van het stel vind het natvoer veel lekkerder dan dat van een ander A merk. Het bestelde voer is ook snel in huis, tevreden klanten!
Prima ervaring, zowel bestellen op de website als de snelle verzending en goede verpakking van de bestelling. Maar het allerbelangrijkste: De katten vinden de brokjes heerlijk! Bij de brok gemengd die ik samen met deze blijf geven (ook een mooi groot formaat brokje) en dat ging prima, ook geen nare verrassingen op de kattenbakken :-) Zeer tevreden!!
Snelle bezorging van het proefpakket.
En het voordeel is dat je katten allerlei smaken natvoer kan proberen.
Tot nu toe lusten ze alles.
Ik vind dit echt een heel goed merk voor kattenvoer.
Ik heb een Ragdoll en een Maine Coon en beide zijn happy.
De honden vinden het ontzettend lekker. Ik heb de vis varianten. De levering was zeer snel en het was een mooie aanbieding en het contact met de medewerkers van River Wood was erg fijn en er werd ontzettend snel gereageerd.
Super service en goeie brokjes
Snelle afhandeling. Super brokjes (voor de hond) en snoepjes. Die van ons is er dol op!
Ook heel fijn: hypoallergeen en zonder toevoegingen van granen en dergelijke. Onze hond heeft geen jeuk meer en ook zijn darmpjes zijn rustig...
Mijn langharige Britse korthaar kreeg steeds kalere pootjes. Hij was zich continu obsessief aan het wassen en zijn pootjes werden steeds kaler. Toen ben ik volledig overgegaan op derma brokjes. ‘S- morgens en ‘s-avonds. In het begin was hij not amused en liet het staan- uiteindelijk na een paar dagen is hij het gaan eten en heel snel daarna was er zichtbaar herstel in zijn haargroei.
Nu is hij volledig gewend en vraagt er zelfs om 😁
Antwoord van riverwoodpetfood.com
Wat fijn om te lezen, dank je wel voor het delen van deze ervaring! 😸
Wat vervelend dat je kat zo’n last had van zijn pootjes, maar ontzettend mooi om te horen dat de Derma brokjes zo’n positief effect hebben gehad. Het is heel herkenbaar dat het even wennen was, en extra mooi dat hij ze nu niet alleen goed verdraagt maar er zelfs om vraagt 😁
Fantastisch dat de haargroei zichtbaar is hersteld en dat hij zich weer beter voelt. Daar doen we het voor! 💚
Goed voer!
Mijn kat reageert goed op het voer!
Eerder had hij een bekend merk voer van de dierenarts, wat nog niet hielp bij zijn klachten.
Nu met Riverwood Derma gaat het eindelijk beter, hij reageert er enthousiast op en eet zowel de brokjes als het natvoer schoon op.
Dankjewel Riverwood!
De oranje vlag overbodig
De oranje vlag als actie was aardig, maar misplaatst. De kleur os niet echt oranje en ik denk dat niemand ooit gebruik gaat maken de vlag. Ik verwacht dat het grootste deel van de vlaggen als afval eindigt en dat is niet waarvoor je iets doet voor je klanten.
Verder blij dat de indoor voor katten leverbaar was.
Zeer tevreden!
Sinds mijn hond -op leeftijd- riverwood eet, heeft hij geen last meer van diarree en minder ontlasting. Ook vindt hij het eten , natvoer én de brokken, heerlijk. Levering gaat snel en accuraat! Ben zeer tevreden.