riverwoodpetfood.com- Logo - Beoordelingen

Beoordelingen voor riverwoodpetfood.com

879 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.609 beoordelingen in totaal

14 jul. 2023
Een feestmaal voor onze kat! De brokken vindt hij geweldig! En de blikjes tonijn zijn helemaal zijn favoriet. Een dag zonder tonijn zit er voor hem niet bij ;) De snacks vond hij zelf echter geen succes, dus die heb ik aan onze buren gegeven voor de honden. Ik denk dat ze te taai voor hem zijn. Al met al ben ik enorm blij dat ik Riverwood heb ontdekt! De 2e bestelling inmiddels geplaatst en ontvangen, dus we kunnen er weer even tegenaan :)

de meest kritische beoordeling

31 okt. 2022
Post nl …… 0 points Ik was die dag 100% zeker thuis ! Afgezet op afhaalpunt…. Zelfs geen mail ontvangen, vandaag zelf gebeld naar jullie en daar vriendelijke dame gehad 👍 die me kon vertellen waar het was. Toekomst weet ik niet of ik nog bestel via website…….. ik bestel voor thuis te leveren en moet met dan toch verplaatsen

Beoordelingen voor riverwoodpetfood.com

29 aug. 2023

Erg tevreden

Ben al een tijdje een vervangend voer aan het zoeken voor mijn maine coons,deze zijn in de leeftijd van 4 maanden tot anderhalf jaar .Riverwood nu al een tijdje aan het voeren gemengd want sommige willen graag een wat groter brok dus mix er een zakje large breed doorheen. Ze doen het er erg goed op.mooie ontlasting (want dat was ook bij sommige een dingetje) vacht uitval stuk.minder en de haargroei is waanzinnig ik raad het zeer zeker aan als je het beste aan je kat wil voeren.
1 sep. 2023
Wat een mooie uitgebreide beoordeling Alice. Fijn dat anderen ook jouw ervaring kunnen lezen. Mooi dat er zo'n groot verschil is.
MG
Marc G.
Brecht/België
27 aug. 2023

Hypoallergeen droog -en nat hondenvoer

Op jullie vraag wat je mogelijk beter kunt doen...is mijn antwoord... blijf zo verder doen en verander niets. De website is mooi en duidelijk, de verzending/levering naar mijn adres in Spanje was snel en het hypoallergeen droog -en nat voer is super, mijn hond is er dol op. U hebt er zeker een nieuwe klant bij. "KEEP UP THE GOOD WORK"
1 sep. 2023
Nou Marc. Van deze beoordeling worden wij heel blij. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. En bedankt voor het delen!
5 sep. 2023
Aangeraden door holistische dierenarts ivm verschillende allergieen van mijn Maine Coon. Acceptatie is in ieder geval heel goed. Over het verhelpen van haar allergieen nog niets te zeggen. Snelle levering, alleen duur in verzendkosten.
BB
barbara B.
Nederland
26 aug. 2023

Geweldig!!!

Alles is goed het voer de snelheid van de levering. Onze hond doet het zo goed op het voer van Riverwood,ze heeft veel last van gewrichten is een ouwe dame maar sinds wij Riverwood geven aan haar is ze zo verbetert in het bewegen.
5 sep. 2023
Fijn goed om te horen dat het voer zoveel verschil maakt! Dat is voor jullie oude dame erg fijn. Overigens ziet ze er voor een oude dame nog goed uit!
29 aug. 2023

Slechte eter.

Mijn pomsky is echt een hele slechte eter. Al van alles geprobeerd. En dit eten eet ze echt met smaak,zeker het blikvoer.. Super blij mee dat we eindelijk iets ( hypoallergeen) gevonden hebben, dat ze lekker vind.
1 sep. 2023
Jouw pomsky weet precies wat lekker is :-). Fijn dat jullie beide zo tevreden zijn.
JK
J K.
Nisse

De kat vind het heerlijk!

Onze heeft een een buffet aan verschillende merken (proefzakjes) gekregen en riverwood was overduidelijk de beste. De rest liet hij staan, zelfs toen zijn bakje riverwood leeg was. Ook het vlees vond hij geweldig!
28 aug. 2023
Mijn 2 mega kieskeurige eters vinden het natvoer heerlijk. Eindelijk voer wat niet hoeft te worden weggegooid. Het kost me wat meer, maar als t schoon op is is me dat dubbel en dwars waard.
1 sep. 2023
Wat een prachtige katten. Fijn dat je ze er zo lekker van smullen.
7 sep. 2023
Hond vind het voer heerlijk, hij weigert oude voer nog te eten. Blikvoer vond hij ook heerlijk maar voor de vissnacks haalde hij zijn neus op. Stonken enorm!
28 aug. 2023
Goede service en onze hond vind zowel de brokken als het vlees heerlijk! Vooral in de ochtend sloeg ze het eten over, maar daar is nu geen sprake meer van…
1 sep. 2023
Zo te horen zijn de hond en de baas beide tevreden :-)
Snelle levering goed uitgebalanceerde voeding goed voor het welzijn van je huisdier.Helaas is mijn hondje overleden,maar de kat leeft nog.
31 aug. 2023

Geweldig advies en contact van Riverwood

Ik heb contact gehad via messenger/Facebook. Ik vond de antwoorden erg behulpzaam en uitgebreid. Jullie hebben een geweldige service.
1 sep. 2023
Wij vinden het belangrijk mensen goed te adviseren over de voeding van onze viervoeters. Fijn dat wij je zo goed hebben kunnen helpen.

A Good Catch.

Kimbo vindt Scottish Salmon & White Fish with Herring gewoon erg lekker. De brokken worden ook goed verteerd, en dat zie je 😉
Mijn katers lusten het wel, maar lopen er soms ook bij weg. Misschien nog ff wennen
4 sep. 2023

Rust in de buik

Onze Shiba Inu heeft sinds wij overgegaan zijn naar Riverwood geen onrustige buik meer
5 sep. 2023
Dat is goed nieuws. Zo zie je maar wat een invloed voer kan hebben. Fijn om te horen.
6 sep. 2023
Altijd zeer,snelle levering. Ook heel goede brokken en snacks . Onze honden zijn fan

Prima producten!

Snelle afhandeling van de order en prijs-kwaliteitverhouding is prima!
2 sep. 2023
Mijn hond is verlekkerd op de voeding en snacks van Riverwood
Wat fijn om te horen Lena! Dat is mooi nieuws
4 sep. 2023
Hondjes zijn elke x weer blij met de heerlijke brokken
5 sep. 2023
Wij zijn blij met zulke beoordelingen Miranda. Dankjewel :-)
MB
Marion B.
Rijsbergen
2 sep. 2023
Snelle levering en mijn katten zijn gek op het natvoer.
5 sep. 2023
Wij zijn blij dat jullie zo tevreden zijn Marion :-)
IV
Ine v.
Someren
7 sep. 2023
Makkelijk zoeken fijne keuze, hond vind ze lekker!