riverwoodpetfood.com

6.040 reviews in totaal   1.766 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten zijn zeer tevreden over de producten van Riverwood; hun huisdieren vinden het voer en de snacks bijzonder lekker, zelfs als ze kieskeurig zijn. De ruime keuze in smaken en soorten wordt gewaardeerd, wat vooral handig is voor afwisseling of moeilijke eters. Klanten merken duidelijke verbeteringen in de gezondheid van hun huisdieren, zoals minder jeuk, een mooiere vacht en betere ontlasting. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met snelle reacties en goede probleemafhandeling. De levering verloopt snel en correct. Daarnaast wordt de verpakking geprezen om zijn stevigheid en herbruikbaarheid. Sommige klanten vinden de prijs van het voer aan de hoge kant. Ook zijn er enkele opmerkingen over de grootte van de verpakking of deuken daarin.

Reviewsriverwoodpetfood.com

Super

Onze Rottweiler van 2 jaar vond zijn vorige brokken niet meer lekker en daarom een proefpakket xxl van Riverwood Large breed besteld en hij vind de brokken heerlijk en de snacks ook. Voor ons als eigenaar is het heerlijk om te zien hoe hij weer met smaak zijn brokken eet. En het is ideaal dat je eerst een proefpakket kan bestellen of je hond het wel wil eten ipv gelijk een grote zak voer. Een tevreden baasje

Heel tevreden! …

Wij kopen voor onze foxterriër altijd voer van Riverwood. Haar vacht glanst mooi, ze ziet er heel gezonx uit met heldere glanzrnde ogen. En ze heeft geen jeuk meer. Je ziet en ruikt dat het voer goed is. Onze hond vindt het ook heel lekker. De service van Riverwood is prima. Bij de bestelling zit ook altijd een lekkernij voor onze hond. Wij zijn heel tevreden!
De voeding ziet er natuurlijk uit ruikt ook naar echt eten ❤️❤️👍De kat eet het tot het laatste stukje op een plezier om te zien top product 👏👏👏👏Vergeleken.Met veel kattenvoer heb je geuren die eerder naar chemische brol ruiken vreselijk vind ik dat 🤮begrijp nog steeds niet dat een kat dat wil opeten 😢 Wel is het nu zo dat de kat van mijn zoon is en einde April gaat ze mee terug naar huis in Finland (Vaasa) wat natuurlijk een probleem zal zijn om deze voeding te kunnen blijven geven 😢Is deze voeding van Riverwood ook te koop daar??
Het katten voer is bijzonder goed,ik heb een kat of poes die bij mij aan is komen waaien hij of zij is ongeveer 10 jaar en kreeg allemaal kale plekken deed ook moeilijk met eten dat was deze keer anders. Jammer dat het voor mij te duur is maar het is het dubbel en dwars waard
De hond die zwaar allergisch is doet het erg goed op de reehuid, hertenhuid, paardenhuid. Het is fijn dat er verschillende grootte stukken huid zijn! De service van Riverwood is super fijn, als er iets niet op voorraad is dan krijg je bericht. In contact zijn ze erg vriendelijk, hulpvaardig.
Prima ervaring, zowel bestellen op de website als de snelle verzending en goede verpakking van de bestelling. Maar het allerbelangrijkste: De katten vinden de brokjes heerlijk! Bij de brok gemengd die ik samen met deze blijf geven (ook een mooi groot formaat brokje) en dat ging prima, ook geen nare verrassingen op de kattenbakken :-) Zeer tevreden!!
Snelle bezorging van het proefpakket. En het voordeel is dat je katten allerlei smaken natvoer kan proberen. Tot nu toe lusten ze alles. Ik vind dit echt een heel goed merk voor kattenvoer. Ik heb een Ragdoll en een Maine Coon en beide zijn happy.
Mijn langharige Britse korthaar kreeg steeds kalere pootjes. Hij was zich continu obsessief aan het wassen en zijn pootjes werden steeds kaler. Toen ben ik volledig overgegaan op derma brokjes. ‘S- morgens en ‘s-avonds. In het begin was hij not amused en liet het staan- uiteindelijk na een paar dagen is hij het gaan eten en heel snel daarna was er zichtbaar herstel in zijn haargroei. Nu is hij volledig gewend en vraagt er zelfs om 😁

Antwoord van riverwoodpetfood.com

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor het delen van deze ervaring! 😸 Wat vervelend dat je kat zo’n last had van zijn pootjes, maar ontzettend mooi om te horen dat de Derma brokjes zo’n positief effect hebben gehad. Het is heel herkenbaar dat het even wennen was, en extra mooi dat hij ze nu niet alleen goed verdraagt maar er zelfs om vraagt 😁 Fantastisch dat de haargroei zichtbaar is hersteld en dat hij zich weer beter voelt. Daar doen we het voor! 💚

Goed voer!

Mijn kat reageert goed op het voer! Eerder had hij een bekend merk voer van de dierenarts, wat nog niet hielp bij zijn klachten. Nu met Riverwood Derma gaat het eindelijk beter, hij reageert er enthousiast op en eet zowel de brokjes als het natvoer schoon op. Dankjewel Riverwood!
Sinds mijn 2 chihuahua 's dit eten, heeft de jongste Roos bijna geen jeuk meer Wat heel erg prettig is voor haar , de oudste Opi die kan alles eten en vindt deze brokken heerlijk, ik vind alleen dat ze erg veel poepen van dit voer , voor de rest ben ik zeer tevreden Groetjes Elvira
Elke keer wanneer ik een bestelling plaats is deze correct en geleverd op een snelle tijd elke keer moet ik denken wauw wat een service 😉top zijn jullie de producten zijn geweldig mijn diertjes smullen ervan👍ik zou zeggen doe zo voort en tot snel voor een volgende bestelling 👍
Heb nu 3 van de 5 smaakjes geprobeerd en onze Main Coon vindt ze heerlijk Goede, redelijk grote brokken, ongeveer tussen 9 en 13 milimeter Ze moet echt wel kauwen, dus zeker niet te klein. Voor degene die ook op zoek is naar goede, grote brokken voor een Main Coon, is Riverwood zeker een hele goede optie! Na lang zoeken is de zoektocht voorbij... Poison Ivy (onze Main Coon) en ik zijn erg blij

Antwoord van riverwoodpetfood.com

Wat een fantastische review, dank je wel! 😻
Ik werd uitstekend geholpen door de klantenservice met mijn vragen. De bestelling kwam snel en het belangrijkste is uiteraard dat mijn teckel het voer heel lekker vindt, en ook mooi op gewicht blijft,met haar neiging tot overgewicht. Ik kreeg ook nog eens 10% korting omdat ze jarig was!

Brokjes en natvoer voor mijn twee kittens

Voor mijn 2 kittens heb ik een probeer pakket met brokken speciaal voor kittens besteld plus een selectie aan blikjes natvoer. Het eten werd zeer goed gewaardeerd door beide kittens en al snel waren ze compleet over op het voer van Riverwood.
H T
Harold t.
Makkelijk en snel bestellen en betalen… ook vlot geleverd, netjes en degelijk verpakt. Wat nog het belangrijkste is, onze drie katten zijn gek op deze kwaliteitsbrokjes… en dat geldt ook voor de blikjes nat voer en de snack staafjes.

Valt in de smaak!

3 verschillende smaken besteld. Kitten voor onze seniorpoes omdat deze nogal lastig op gewicht blijft. Onze boskat krijgt weer een andere smaak/verhouding. Zodra we het binnenkrijgen staat de boskat al vrolijk aan de hoeken van de doos te knagen... - ook al zijn de voerbakken nog vol, vers smaakt het nóg lekkerder. Ze zijn zowel blij met het voer als met de doos 😂

Antwoord van riverwoodpetfood.com

Wat een heerlijke review 😄 Dank je wel voor het delen!
Voor mij was dit een test daar de kat steeds al haar eten uit braakte en ik radeloos was,en omdat uw eten geen granen bevat wou ik het proberen spijtig gaf ze nog over maar minder snel dus ik ben blijven proberen en vandaag voor de eerste keer is alles erin gebleven misschien omdat haar lichaam eerst volledig moest aanpassen aan het nieuwe eten maar blijkbaar verdraagt ze het beter duimen dus dat het goed blijft gaan🙏

Antwoord van riverwoodpetfood.com

Wat fijn dat je dit deelt! 😺
Voeding met fruit er in. De mango vinden mijn katten echt heel lekker. Misschien nog wat meer variatie hier in? Hoger percentage van vissoorten behalve de tonijn? En extra thiamine toevoegen?
supersnelle levering, onze labrador houd van jullie vlees , af en toe een actie doen, of korting zou ook wel eens leuk zijn voor jullie klanten , geen blikken gehad met blutsen in deze keer, dus happy

De beste voeding voor je katten .

Na jaren Royal cannin ben ik overgestapt na deze brokken (exstra large) wat zeer geschikt is voor Britse korthaar en andere grote katten . Ik merk dat mijn mannetje nog mooier en glanzend vacht krijgt . En hij vind nog heerlijk ook. Dus ik ben blij maar mijn kat zeker