lumenxl.nl

9.256 reviews in totaal   2.434 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle en oplossingsgerichte klantenservice, evenals de degelijkheid en uitstraling van de producten. De levering verloopt doorgaans vlot en de verpakking wordt vaak als stevig en beschermend ervaren. Het ruime en overzichtelijke assortiment wordt positief beoordeeld, en retourzendingen verlopen meestal eenvoudig. Ook de website wordt doorgaans als duidelijk en informatief omschreven. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren onvriendelijkheid of een gebrek aan empathie bij de klantenservice. Er worden regelmatig vertragingen of problemen met bezorgdiensten genoemd. Af en toe zijn er klachten over fabricagefouten of beschadigingen, en sommige klanten vinden de verpakking te groot of niet milieuvriendelijk. Verder wordt het aanbod soms als niet uitgebreid genoeg gezien en zijn er opmerkingen over verzendkosten bij retouren. Tot slot kan de maatvoering of informatie over extra producten op de website soms onduidelijk zijn.

Reviewslumenxl.nl

Wij hebben meerdere lampen gekocht bij LumenXl. Alles werd snel geleverd. Helaas was er een onderdeel beschadigd maar ik had supersnel een reactie op de gestuurde email en er wordt een compleet vervangend product toegezonden. Top service dus!

Snelle service

Lamp een paar maanden geleden gekocht. Werkt perfect! Ik moest gisteren de handleiding hebben, maar zoals gebruikelijk, nergens meer te bekennen. Vanochtend gevraagd voor een digitale handleiding en binnen 5 minuten had ik de handleiding binnen. Wat een goede service. Ik kom zeker bij LumenXL terug voor mijn volgende lampen.
Snel besteld en snel geleverd. Waarom dan geen 5 sterren. Tijdens het bestelproces moet je echt even goed opletten wat je besteld. In al mijn wijsheid ben ik vergeten om 2 lampjes in mijn lamp te bestellen. Dat kan beter. Bevestigen gaat snel en is simpel. Sinds vorige week hangt het aan het plafond en krijg ik veel positieve reacties.

Excellent products

All the products are sturdy, and although it was my first time installing them, it went much more smoothly than I expected. Above all, I'm pleased with how beautiful they are. (When they arrived, I was shocked and disappointed to see the delivery person come to my front door, scraping against my car as he stacked four large cardboard boxes because they were light, making it hard to see the front properly, but all the products were safe. I wish the delivery person had been more careful and clearly stated that the items inside were fragile.)
Kwaliteit versiering. Goed verpakt, en duidelijke instructies. Vraag over koppelen via Whatsapp werd super snel beantwoord. Kortom mooie verlichting, exact zoals op de foto. De opgegeven maten zijn “ongeveer”. Dat komt omdat je de strings niet moet uitrekken als een elastiek. Maar ik ben zeer tevreden!
Outdoor kerstverlichting, juist in deze drukke periode toch zeer snel bezorgd. Adequaat verpakt ivm breekbaarheid inhoud. En dat alles tegen een zeer acceptabele prijs voor kwalitatief goed product. Binnen 24h kon de defecte outdoorverlichting dankzij LumenXL weer 'shinen'

Mooie lamp maar had meer info moeten hebben

Lamp is moeilijk zo te beoordelen als je ze online ziet, specificaties om de lamp aan te sluiten waren niet geheel duidelijk, had niet door dat je 2 stroompunten nodig had om zowel licht als stopcontacten te gebruiken. Heb maar 1 aansluiting, dus geinstalleerd met enkel lichtfunctie.
Alles snel en goed geleverd. Er waren problemen met een dimmer. Een mailtje gestuurd en zeer snel bericht terug. In het weekend zelfs. Ze hebben toen snel een nieuwe dimmer opgestuurd. Snel opgelost dus. Ben zeer tevreden. Zal hier zeker snel weer bestellen.

Perfect service, perfecte kwaliteit!

Heel mooie, goede lampen. Prima kwaliteit. Heb ook een ventilatorlamp besteld, ook heel goed, zacht geluid. Service was ook supersnel, toen ik vraag over extra lampenkap. Gewoon alles perfect!!!
Mooi product. 1 minpunt: ik klik op een art. (Stekker met kabel) Blijkbaar is dan een link naar meerdere artikelen (wat ik niet had gezien) druk op bestellen en betalen, en kreeg een ander product geleverd. (Een 3weg koppeling) Nu meerdere keren verzendkosten betaald. Ivm drukte kerst waren 2 pakketen niet op tijd geleverd.
D T
Dirk T.

Duidelijke website.

Duidelijke website met afbeeldingen en beschrijvingen. Wat hindernissen ondervonden met een gekochte oplaadbare tafellamp. Aangegeven en een snelle reactie via email gekregen. Alles prima tot tevredenheid opgelost.
Voorbeeld van elk ander bedrijf. Telefonische dienstverlening top en beloften worden nageleefd qua verzending. Om van te smullen. Ik kan hen alleen maar aanraden. Van mij krijgen ze een 11/10.
Er staat VOOR 23 UUR BESTELD MORGEN IN HUIS . Heb het 3 dagen later ontvangen. Liegen tegen klanten is not done scenario. Dan de doos is er beschadigd , ik dek dat ze er mee gegooid hebben . Gelukkig zij er geen glazen bolle stuk gegaan . En een plus punt mooie lamp goede kwaliteit en voor een zeer mooie prijs . Ik zou zeggen doe zo verder maar er is nog werk aan de winkel . Het kan beter vandaag de lage score. Fijn weekend

Antwoord van lumenxl.nl

Beste Marc, Dank je wel voor je beoordeling en de gestuurde foto's. Het spijt ons te horen dat je langer dan verwacht op je bestelling hebt gewacht, we begrijpen dat dit niet fijn is. Onze klantendienst heeft je begin van deze week de track en trace informatie toegestuurd en gezien dat het pakket gisteren met een kleine vertraging is bezorgd. Ook vervelend om te zien dat het pakket beschadigd is bezorgd, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig is de lamp zelf heel overgekomen en kan je hem mooi ophangen. Met vriendelijke groet, Team LumenXL

Late levering

Als je adverteerd met voor 23 uur besteld, morgen in huis dan moet je je daar ook zo goed mogelijk aan houden. Ik heb op zondag besteld voor 23 uur. Ik verwacht het product dan niet maandag, want ik snap ook dat er waarschijnlijk niet op zondag avond gewerkt word. Ik verwacht dan wel dat het maandag verstuurd wordt zodat ik het dinsdag binnen heb. Uiteindelijk komt het donderdag binnen. Dat vind ik best laat.

Antwoord van lumenxl.nl

Beste, Dank je wel voor je beoordeling. Het spijt ons te horen dat je langer dan verwacht hebt moeten wachten, we begrijpen dat dit niet fijn is. Onze klantendienst heeft de afgelopen dagen contact met je gehouden via de e-mail support en je updates gegeven over de bestelling. Mocht je ondertussen nog verdere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Team LumenXL
Nette mail dat bestelling dag vertraagd was. Vroege track & trace. Alle schroeven en pluggen zaten erbij. goed en stevig verpakt. Het enige minpuntje is dat niet alle lampen zelfde zijn, blijft immers glas, aan eentje zit aan de onderkant luchtbel in glas.

Mist kleine kronkel....

Aanvankelijk bleken meer dan de helft van de lampjes niet te werken. Maar na een mailtje werd duidelijk dat de contactpunten van de lamphouders allemaal een beetje bijgeplooid moesten worden. Wel jammer dat ze niet gewoon werken na fabrikatie. Verder verliep de levering en het conctact heel vlot.
De nette manier waarop de vertraging van de bestelling werd gemeld daarnaast is de klantenservice gemakkelijk bereikbaar als je een raag hebt. En tenslotte de mooie kwaliteit van de snoeren met lampjes en het gemak waarmee je de snoeren aan elkaar koppelt
Goede communicatie, alleen jammer dat de lamp niet goed werkt met een slimme stekker. Als de stekker uit gaat gaat hij automatisch terug naar de begin stand. Maar voor de rest mooie lamp en goede service.

Mooie collectie lampen, zeer goede prijzen!

Mooie collectie lampen, echter na bestellen van 1 lamp was deze de volgende dag al niet meer leverbaar toen een kennis deze ook wilde bestellen, ook gelijk van de site af, dus waarschijnlijk kleine voorraad.
Eigenlijk 3,5 ster! Producten zijn prima met een goede prijs prestatie verhouding voor 4 sterren. Verzending verloopt veel trager dan ze toezeggen. Je ontvangt zeer snel de track en trace info, maar vervolgens duurt het een paar dagen voordat het pakket is overhandigd aan in mijn geval PostNL. Daarvoor krap 3 sterren

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.