Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsopladergigant.nl
Denk dat ik ben opgelicht
Denk dat ik ben opgelicht. Een senioren smartphone besteld via dit bedrijf. Maar blijkt dropshipping. En vraag me af of ik mijn bestelde product wel zal ontvangen. Voor 23.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Waarom wacht ik dan nu al 10 dagen? Wel netjes een compensatie gehad van €15,- maar daarna wordt en blijft het stil. Geprobeerd te bellen te mailen maar krijg gewoon geen antwoord meer terug. Ik ga nu het probleem bij Klarna neer leggen. En laten die het maar uitzoeken. Dus mensen u bent gewaarschuwd voor dit bedrijf. Ik had beter van te voren eerst even op Trustpilot moeten kijken voordat ik iets bij dit bedrijf ging bestellen. Maar ja dat is achteraf.
Mensen blijf hier weg, tis echt een oplichtersbende. Ze beloven van alles, maar komen niets na. Ze geven aan, voor 23.30 uur besteld, morgen in huis, vergeet het maar, of je krijgt nooit iets thuis, of weken later, waarschijnlijk, bestellen Ze na jou bestelling de shitzooi in China, waar ze het voor een tientje inkopen en laten jou €129,- betalen. Zwendelasrs, patjakkers, asovolk, meer zijn ze niet waard.
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.