www.radbag.nl

7.879 reviews in totaal

Klanten waarderen de mogelijkheid tot personaliseren en geven aan dat producten vaak goed verpakt zijn. Ook zijn er positieve ervaringen met snelle levering en een vlotte, correcte afhandeling door de klantenservice wanneer er problemen zijn. Tegelijkertijd klagen veel klanten over vertraagde of te late levering en zijn er regelmatig opmerkingen over trage of slechte klantenservice. De kwaliteit van de producten wisselt, waarbij sommige klanten teleurgesteld zijn of producten beschadigd ontvangen. Daarnaast zijn er klachten over beschadigde of onvoldoende verpakking. Het personalisatieproces verloopt soms moeizaam en voldoet niet altijd aan de verwachtingen. Ook de communicatie over bestelling en levering laat te wensen over; klanten missen updates of ontvangen juist te veel reclame.

Reviewswww.radbag.nl

Makkelijk te bestellen en snel geleverd de spullen.
Duidelijke communicatie en goede prijs kwaliteit van het product.
Snel geleverd! Super leuk trouwkado geworden vol met lekkers en cadeaukaart!
Correcte ontvangst en afhandeling. De ‘opdruk’ op het glas kom iets groter.
De kwaliteit van het product was lager dan verwacht.
Ik dacht een leuk en origineel cadeau te hebben voor vrienden. Helaas…..de foto’s zijn slecht zichtbaar en donker op de golfballen en 3 ballen lagen los in de doos, ik was erg teleurgesteld.
Uitstekende begeleiding bij mijn bestelling. Goede opvolging bij de verzending van mijn bestelling. Vriendelijke interesse na levering van mijn bestelling. Aangenaam winkelen bij Radbag.
Ik was een beetje ongerust dat het niet optijd zou aankomen. Maar 👍🏼

Niet top

Grote website, groot aanbod, leuk dat alles gepersonaliseerd kan worden. Kwaliteit van het product (tas) valt erg tegen. Eerste bestelling kwam binnen met meerdere drukfouten en beschadigingen. Tweede was beter, maar nog altijd kwalitatief niet top. Witte randen om de uitgesneden letters en ik vraag me sterk af hoe lang de letters op de tas blijven plakken. Maargoed.. leuk om eens geprobeerd te hebben maar zou hier niet eens wat bestellen.

Antwoord van www.radbag.nl

Hallo, bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons je feedback te geven. Het spijt ons echt dat je bestelling niet liep zoals je had gehoopt – vooral rond Kerst begrijpen we heel goed hoe vervelend dat kan zijn. Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Neem alsjeblieft direct contact op met onze klantenservice. Het team helpt je graag verder, bijvoorbeeld bij een retour of een terugbetaling. We bekijken het probleem zeker samen en vinden een oplossing. Dank je wel voor je vertrouwen. We zouden het geweldig vinden je in de toekomst weer positief te verrassen. Hartelijke groeten, Het Radbag Team
Een prachtig cadeau, leuk en origineel! Snelle verzending. Top service.
Snelle levering, helaas eerste levering verkeerde handdoek ontvangen. Contact gehad per mail met klantenservice, zeer correcte afhandeling, de verkeerde handdoek wilde men niet retour en mocht ik houden en de bestelde handdoek werd zsm naar mij toegezonden. Ook deze levering ging zeer snel en wel de juiste handdoek geleverd gekregen zodat ik dit op tijd binnen had voor verjaardagscadeau.
De opdruk op het glas was niet even kwalitatief voor alle letters. Sommige letters waren niet duidelijk geprint.
Badjas mooi afgewerkt super zacht tevreden👌
Mijn vriendin is er heel gelukkig mee , heeft zo altijd warm als ze in haar zeteltje ligt & een zeer goede kwaliteit!
Product was zo leuk echt super blij mee. .Snelle levering .

Poster verkreukeld aangekomen

Ik had een poster besteld die helemaal verkreukeld is aangekomen door de bezorgdienst. Nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice kreeg ik heel snel antwoord terug en hebben ze meteen een nieuwe toegestuurd. Deze is gelukkig heel aangekomen. Helaas is deze weer in een doos verstuurd en niet in een koker maar gelukkig is alles goed gekomen. Mooi product, fijne klantenservice.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.