Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsrivieramaison.nl/nl/
Onduidelijkheid (misleiding) betreffende termijn van levering van bestelde en betaalde buitenmeubelen.
Bij het plaatsen en direct betalen online van een bestelling van buitenmeubelen wordt aangegeven dat de transporteur binnen 10 dagen contact zal opnemen om een datum af te spreken voor aflevering, wat niet heeft plaatsgevonden. Bij rappel, wordt ik ineens verwezen naar de Algemene Voorwaarden, kopje 11, waarin wordt aangegeven dat ik rekening moet houden met 4 weken tot levering na ontvangst van het gehele aankoopbedrag. De bestelde en betaalde artikelen zullen overgedragen worden aan de externe vervoerder (die ook al vooraf betaald moest worden) , die telefonisch contact zal opnemen om een afspraak in te plannen. Ik voel mij dus misleid, wat betreft termijn van levering van bestelde en betaalde goederen, misleid, omdat bij plaatsing van de bestelling alleen een termijn van 10 dagen en NIET een termijn van 4 weken werd aangegeven!
2574855] Betreff: Kopersbeschermingsnummer.: TS2C-1904532581
Ik ben niet tevreden over mijn bestelling. Een deel ervan is nooit geleverd, ondanks meerdere contactmomenten met de webshop. Steeds kreeg ik te horen dat het artikel tijdelijk niet op voorraad was en dat het binnen enkele dagen alsnog geleverd zou worden. Dit is echter nooit gebeurd.
Ondertussen heb ik wél het volledige bedrag betaald, waaronder ook een koffiemok-set met onderbordje die ik nooit heb ontvangen. Nu hoor ik dat er mogelijk sprake is van een faillissement, en moet ik zelf allerlei stappen ondernemen om een terugbetaling te verkrijgen. Dit alles kost veel tijd en moeite, en voelt onterecht.
Duidelijkheid over levering
3 eetkamer stoelen besteld in DEZELFDE kleur
Echter 1 stoel heeft een anderen kleur !!!
Levertijd is enorm lang.Heb voorlopig nog niets ontvangen.Bezorg kosten extreem hoog.Je kunt niet zelf ophalen,
Acorn schaaltjes besteld 3x, staan op de site afgebeeld met logo en zonder logo ontvangen. Was bedoeld als verjaardagscadeau, maar uiteindelijk maar iets anders gekocht voor de jarige.
Lijkt wel van een afgekeurde partij te zijn.
Ben erg teleurgesteld.
Overzichtelijke website. Snelle levering. Mooie producten in de sale voor een aantrekkelijke prijs.
Vorige week besteld en na 10 dagen nog niks ontvangen.
En we horen niets.zeer slecht. Is dit wel betrouwbaar deze site.
Na acht dagen nog steeds geen pakketje binnen.
En het zijn maar glazen die ik besteld heb.
Dus lijkt me niet dat dit zolang moet duren.
Meest zwakke klantendienst die ik al tegengekomen ben. Geen antwoord op e-mails, bedtelling onvolledig afgeleverd mits betaling.
met lege handen
Aan het lijntje gehouden en sta nu met lege handen.
Slecht services
Snelle levering en fantastisch mooi product.
Super blij mee.
Snelle verzending
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.