Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsschecker.nl
Het komt snel en Lizzy vind t heerlijk
Antwoord van schecker.nl
Beste klant, het is fantastisch om te horen dat Lizzy onze producten smakelijk vindt en de snelle levering waardeert. Bij Schecker streven we ernaar om zowel huisdieren als eigenaren tevreden te stellen. Uw positieve feedback motiveert ons om onze service voortdurend te verbeteren. Dank u wel!
Antwoord van schecker.nl
Het is ons een genoegen te horen dat u een uitstekende ervaring heeft gehad bij Schecker. We streven ernaar om alleen de beste producten voor uw trouwe metgezellen te leveren. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Bedankt voor uw steun en we kijken ernaar uit u weer te mogen begroeten.
Niets, maar had liever volledig vers gehad, ipv blikvoer
Beste klant,
Het spijt ons te horen dat u niet volledig tevreden bent met uw aankoop. Bij Schecker streven we ernaar om een breed scala aan producten aan te bieden om aan de behoeften van elk huisdier te voldoen. Uw feedback is waardevol en wordt op prijs gesteld.
Het Schecker Team
Antwoord van schecker.nl
Het is geweldig om te horen dat uw ervaring met Schecker uitstekend was! Ons doel is om de best mogelijke service te bieden voor uw huisdierbehoeften. We hopen dat we u in de toekomst weer mogen verwelkomen. Dank u voor uw waardering.
Wij zijn zeer te vreden over Schecker.
Antwoord van schecker.nl
Beste klant, het is geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze diensten bij Schecker. We streven ernaar om u en uw huisdieren altijd de beste service en producten te bieden. Dank u wel voor uw positieve feedback!
Antwoord van schecker.nl
Beste klant, het is ons een groot genoegen om te horen dat u tevreden bent met de levering en onze producten. Bij Schecker streven we ernaar om zowel u als uw huisdier van de beste service te voorzien. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Hartelijk dank.
Super fijne laarzen.
Geweldige laarzen en hele goede service.
Antwoord van schecker.nl
Bedankt voor uw positieve feedback over onze laarzen en service. Bij Schecker streven we altijd naar de beste kwaliteit producten en klantenservice. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel. Uw Schecker Team
Kwaliteit zeer vermindert
Eerst was het de geit blikken die veel te waterig waren.. nu ook het schapenvlees dat heel als je het even laat staan gaat zwemmen.. veel te waterig
Geachte klant,
Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze producten niet aan uw verwachtingen voldeed. Bij Schecker streven wij ernaar om kwaliteitsvolle producten te leveren. We waarderen uw feedback en zullen deze meenemen in onze voortdurende inspanningen om onze dienstverlening te verbeteren.
Met vriendelijke groeten,
Het Schecker-team
Antwoord van schecker.nl
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Bij Schecker streven we ernaar om onze klanten en hun huisdieren de best mogelijke service en producten te bieden. Uw tevredenheid is onze grootste beloning. We zien ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te zijn!
Antwoord van schecker.nl
Het is geweldig om te horen dat uw ervaring met Schecker uitstekend was. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en we streven ernaar om altijd de beste kwaliteit dierenbenodigdheden te leveren. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We kijken uit naar uw volgende bezoek.
Antwoord van schecker.nl
Uw lovende beoordeling brengt een glimlach op ons gezicht! Bij Schecker streven we ernaar om uw huisdier het allerbeste te bieden. Het betekent veel voor ons dat u een uitstekende ervaring heeft gehad. We kijken ernaar uit u in de toekomst van dienst te zijn. Dank u wel!
Antwoord van schecker.nl
Uitstekend! We zijn blij te horen dat uw ervaring met Schecker naar tevredenheid was. Ons doel is altijd om de beste producten en service te bieden voor uw huisdier. We hopen u en uw trouwe viervoeter in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Dank u voor uw positieve beoordeling.
Antwoord van schecker.nl
Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze levering, producten en service. Bij Schecker streven we altijd naar uitmuntendheid in alle aspecten van ons bedrijf. Uw positieve ervaring is een bevestiging van ons harde werk. Hartelijk dank voor uw lof en steun.
Antwoord van schecker.nl
Het doet ons een groot genoegen te horen dat u onze dienstverlening als uitstekend heeft ervaren! Uw positieve feedback is voor ons van groot belang. Bij Schecker streven we ernaar om altijd de beste kwaliteit en service te leveren voor uw huisdieren. We zien u graag terug bij Schecker. Uw Schecker Team
Alles
Antwoord van schecker.nl
Beste klant, uw feedback is erg beknopt. We hopen dat uw ervaring met Schecker positief was. Als u meer gedetailleerde feedback heeft, horen we dat graag. Uw mening helpt ons om onze diensten en producten continu te verbeteren. Hartelijk dank! Uw Schecker Team
Antwoord van schecker.nl
Het is fantastisch om te horen dat u een uitstekende ervaring bij Schecker heeft gehad. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en het is altijd geweldig om positieve feedback te horen. Bedankt voor uw steun aan Schecker. We kijken ernaar uit u in de toekomst te blijven bedienen. Uw Schecker Team
Antwoord van schecker.nl
Het doet ons veel plezier dat u tevreden bent met uw ervaring bij Schecker. Wij streven altijd naar uitstekende service en kwaliteitsproducten voor uw huisdieren. Uw positieve feedback motiveert ons om ons continue in te zetten voor de behoeften van uw huisdier. Hartelijk dank voor uw steun! UW Schecker Team
Antwoord van schecker.nl
Het verheugt ons te horen dat uw ervaring goed was. Bij Schecker streven we ernaar de beste service en kwaliteitsproducten voor uw huisdier te bieden. Uw tevredenheid is onze prioriteit. We kijken uit naar uw volgende bezoek. Hartelijk dank voor uw steun.
Antwoord van schecker.nl
Het doet ons veel plezier om te horen dat uw ervaring met Schecker uitstekend was. We streven er altijd naar om de best mogelijke service en producten voor huisdieren te bieden. Uw tevredenheid is onze grootste beloning. Bedankt voor uw steun aan Schecker.
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.