skafit.nl

1.718 reviews in totaal   267 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

skafit.nl heeft dit profiel niet geclaimd. Lees meer

Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, de vriendelijke en behulpzame klantenservice, en het eenvoudige retourproces. De producten worden vaak geprezen om hun goede tot uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Veel gebruikers merken een duidelijke verbetering in warmte voor handen en voeten. Ook wordt de prijs vaak als redelijk tot voordelig omschreven, en zijn veel klanten tevreden over de pasvorm. Toch worden er af en toe vertragingen of fouten bij de levering genoemd. Niet iedereen vindt het warmte-effect voldoende, en er zijn klachten over de pasvorm, zoals te strakke of afzakkende producten. Sommige klanten vinden de prijs te hoog voor bepaalde producten.

Reviewsskafit.nl

Het leven is een stuk dragelijker met mijn Raynaud dankij de zilvergaren producten. Heb onlangs het een en ander aangevuld naast de producten die ik via de zorgverzekering gekregen heb zodat ik niet zonder zit. De mouwen van de hemden vind ik wel behoorlijk strak waardoor ik ergerlijk inkom( Sjõgren) Iets ruimer zou fijn zijn.
Zou binnen 24uur bestelling hebben,is nog niet aangekomen

Antwoord van skafit.nl

Hartelijk dank voor uw review. Ik heb dit voor u nagekeken en zie dat er meerdere bezorgpogingen zijn gedaan. Het pakket is inmiddels doorgestuurd naar een pakketpunt. Tot op heden heeft de vervoerder het pakket daar echter nog niet kunnen afleveren, omdat het pakketpunt gesloten was. Morgen zal er opnieuw een bezorgpoging plaatsvinden. Via de track & trace-code die u per e-mail heeft ontvangen, kunt u de actuele status van uw zending volgen. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag. U kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.
Goede duidelijke en snelle levering. Goed product

Antwoord van skafit.nl

Hartelijk dank voor de 4 sterren review! Fijn om te lezen dat uw bestelling snel is geleverd.

Antwoord van skafit.nl

Hartelijk dank voor de 4 sterren review!
Vrijdag besteld en zaterdag geleverd

Antwoord van skafit.nl

Hartelijk dank voor de 5 sterren review! Fijn te lezen dat de bezorging snel heeft plaats gevonden.
Produkte mit tolle Qualität! Schneller Versand. Alles bestens!

Antwoord van skafit.nl

Vielen Dank für die 5-Sterne-Bewertung!

Snelle levering en accurate beschrijving product

De geleverde handschoenen en sokken met zilverdraad dragen prettig. De handschoenen zijn inderdaad zo dun dat ik nog steeds mijn winter handschoenen kan aantrekken over deze handschoenen. Ook de mobiel is met handschoenen aan te gebruiken.

Antwoord van skafit.nl

Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te horen dat de producten zo goed bevallen.
De sokken 13233 ( met lijning) zijn prettig door smalle boven band. De sokken 33293 zitten te strak rond enkel als je ze omhoog trekt door bovenband en ik heb zelfs een grotere maat genomen omdat dit euvel zo heel vaak voorkomt. De handschoenen 14121 zijn goed, l’elenco te klein maar gaat wel. De automatiche invulling is verschrikkelijk

Antwoord van skafit.nl

Bedankt voor uw 4 sterren review en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We streven er altijd naar om producten te bieden die comfortabel en praktisch zijn, dus uw opmerkingen nemen we zeker mee om het nog beter te doen.
Ik heb een 1 paar voor mijn veouw en zoon gekocht omdat ze zaten te klagen over koude voeten. Ze zijn allebei zeer tevreden hun voeten voelen nu buiten in de kou nie warm maar wel aangenaam aan. Dus geen last mee van koude voeten.

Antwoord van skafit.nl

Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te horen dat uw vrouw en zoon geen koude voeten meer hebben tijdens de koude dagen.

Koude intolerantie

Ik heb koude intolerantie door een gebroken en 2 x geopereerde pink..en de Skafit handschoen helpt mij om de circulatie en dus warmte in mijn hand/pink beter te houden waardoor ik mijn hand beter kan gebruiken. Snelle en duidelijke site en snel verstuurd.

Antwoord van skafit.nl

Bedankt voor de 5 sterren review! Wat fijn om te lezen dat de Skafit handschoen u zo goed helpt met de kou.
De aanbieding in januari was voor mij een schot in de roos. Gelijk 3 setjes gekocht aangeschaft. En ook 2 boxershorts om ook uit te proberen. Beiden bestellingen als uitstekend beoordeeld.

Antwoord van skafit.nl

Bedankt voor uw uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat de aanbieding in januari precies op het juiste moment kwam en dat zowel de setjes als de boxershorts uitstekend bevallen. Daar doen we het voor!

Antwoord van skafit.nl

Hartelijk dank voor de 4 sterren review!
Bestelling was snel en accuraat binnen . Jammer dat de bestelde zilversokken te strakke boorden hebben. Eigenlijk een beetje raar want zilversokken zijn bedoeld voor mensen met voet problemen, met o.a. de doorbloeding, de boorden zouden dus ook los moeten zijn ! Helaas moest ik dus de schaar in mijn nieuwe sokken zetten.

Antwoord van skafit.nl

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat de bestelling snel en accuraat geleverd is. Jammer dat de boorden van de zilversokken te strak voor je waren.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.