tvoutlet.tv

89 reviews in totaal

tvoutlet.tv heeft dit profiel niet geclaimd. Lees meer

Redelijk

89 reviews in totaal

Sommige klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de ontvangen producten. Daarnaast wordt de prijsstelling regelmatig als scherp of competitief genoemd. Klanten noemen herhaaldelijk dat producten niet of extreem laat worden geleverd, ondanks beloften en vermelde voorraad. Veel klanten klagen dat terugbetalingen na annulering of niet-levering maanden uitblijven of helemaal niet plaatsvinden. De communicatie verloopt vaak moeizaam: klanten ervaren trage respons, standaard 'smoesjes', en zijn telefonisch meestal niet bereikbaar. Klanten hebben wisselende ervaringen met de klantenservice: sommigen vinden ze behulpzaam en vriendelijk, maar velen noemen ze incompetent of onbereikbaar. Het niet nakomen van gemaakte afspraken en beloften omtrent levering, terugbetaling en productkwaliteit wordt als zeer frustrerend ervaren. Er zijn ook klachten over beschadigde of verkeerde artikelen. Voor sommigen is de scherpe prijsstelling geen compensatie voor de slechte service.

Reviewstvoutlet.tv

Waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Op 30-3 twee computerschermen besteld. Mooie belofte op website: Binnen 4-10 werkdagen verzonden. Nou niet dus. Op 10-4 na meerdere keren om update gevraagd te hebben ontvang ik een e-mail. Ze vragen een aantal dagen geduld voor n ze verwachten alsnog snel te kunnen gaan leveren. Vandaag 18-4. Nieuwe collega al ruim 2 weken aan het werk en nog geen schermen. En geen enkele communicatie meer. Steek die extra attentie van 12 mnd extra premium garantie maar ergens waar de zon niet schijnt en stort het bedrag heel snel terug op mijn rekening. Of is de andere belofte op jullie website ook een loze kreet: Nu tijdelijk 100 dagen niet goed geld terug garantie. Bestelnummer: 453953 t.n.v. MKB Finanz BV t.n.v. Q. Schaafsma
Oplichting!! 4 maanden gelden een tv besteld. Werd noks uitgeleverd en heb contact gezocht. als je ze belt krij je een bandje. Mail werd wel beantwoord. Er werd van alles beloofd maar niks geleverd. Uiteindelijk met stappen gedreigd. Plots was de tv zogenaamd beschikbaar. Natuurlijk werd er een tv uitgeleverd van een heel goedkoop type, niet de tv die ik besteld had. Wederom exuus. Ik had aangegeven de tv om te willen ruilen. Plots kreeg ik een mail dat ze de tv kwamen ophalen omdat het niet het juiste type was. Ik ga alleen akkoord met omruilen (anders ben ik helemaal mijn geld kwijt dacht ik). Weer doelloos hen en weer gemaild, maar nu reageren ze ook niet meer op mijn mail. Geen contact meer te krijgen.
Oplichters. Ik werd maanden aan het lijntje gehouden wegens “voorlopig niet leverbaar”. Uiteindelijk order geannuleerd en geld terug gevraagd, wat ze bevestigden. Nu krijg ik de melding dat ze “in failing” zijn gegaan, toevallig op de dag van de uiterste terugbetalingsdatum.
Oplichters!! Hebben in januari een tv besteld is nog steeds niet geleverd ondanks alle beloftes zijn gewoon oplichters. Eind van deze week hebben we een afspraak bij de rechtsbijstand om er een zaak van te maken. Vandaag 15 april he hè televisie wordt geleverd. We maken hem open onbekend merk niet de tv die we besteld hebben en goedkoper wordt geleverd. Prijs van de tv die we bij hi besteld hebben 418 euro prijs van de tv die we gekregen hier in Nederland Max 399, goedkoopste dit 309 euro. Hadden Qled besteld HDR ontvangen. Weer mailen maar gaan nu toch weer rechtsbijstand inschakelen als we niet binnen twee weken de goede tv binnen hebben. Is nu wel leuk geweest!!!

Oplichting! Trap hier niet in!!

In November 2025 een televisie besteld, deze nooit ontvangen. Levertijd bleef maar opschuiven en opschuiven, uiteindelijk bestelling geannuleerd. Nog geen geld terug gekregen in April 2026, en uiteraard ook nog geen televisie geleverd gekregen. Word van het kastje naar de muur gestuurd en niemand die met een antwoord komt, alleen maar uitstel dit uitstel dat. In het meest recente contact dat ik met het bedrijf heb gehad vertellen ze dat het terug overmaken van het betaalde bedrag 4 dagen kan duren. Het is 2026? Als er vandaag geld over gemaakt word heeft de ontvangende partij het een seconde later op de betreffende rekening staan. Dit is gewoon pure oplichting, 1 ster is nog te veel voor dit bedrijf

Bestel hier NIET!

Bestel hier niet! Ik wacht al maanden op mijn bestelling, probeer al weken te annuleren en mijn geld terug te krijgen en krijg echt de meest achterlijke reacties ooit. Van neppe verzendberichten zonder track & trace tot dat ons pakket beschadigd zou zijn en we daarom een nieuwe krijgen, maar ook deze wordt nooit verzonden. Deze winkel wordt gerund door schooiers en ik lees honderden reacties van mensen die net als ik zijn opgelicht door dit bedrijf en geen geld terug krijgen!! Bestel hier NIET!!!!

PRIMA BEDRIJF

Prima verzorging ga zo door goede levertijd Mijn bestelling kwam netjes op tijd binnen, precies zoals beloofd. Alles was goed verpakt en in perfecte staat. De prijs vond ik heel schappelijk voor de kwaliteit die je krijgt. Zeker een aanrader – ik bestel hier graag nog eens! en een mooie en goede iPhone volgende maand bestel ik een samsung voor mij
Helaas is de bestelde laptop van Laptop MSI Thin 15 B12U B12UC-1680XES 15,6" i5-12450H 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA GeForce RTX 3050 Qwerty nadat wij deze besteld hebben op 6 februari jl. nog niet geleverd. Na 12 x te hebben gemaild, ze zijn niet bereikbaar per telefoon, hebben wij per mail de ene na de andere smoes gekregen waardoor het niet geleverd kon worden. Vervolgens oan iedereen deze laptop nog gewoon bestellen op hun site. Ze geven aan dat de laptop voorradig is, maar leveren doen ze niet. Geen geld retour en geen laptop. Na vragen om je geld duurt dat ook twee wettelijke weken. Geld ontvangen gaat hen sneller af. Niet leveren, Liegen, geld achterhouden. Houd jullie op de hoogte.
Ooit een Iphone 16 besteld , nooit geleverd en na herhaalde mailingen (telefoniscch onbereikbaar) Rubiconcepts formeel aanspakelijk gesteld en na vele vele weken met gedoe uiteindelijk mijn terugbetaling gehad. Voor mij en ik hoop voor andere aspirant kopers ga niet in zee met deze club(s). ze handelen onder meerdere websites.

Prima verzorging ga zo door

Oplichters

Nog niet eens één ster waard. 29-12-2025 een tv besteld. Nooit geleverd. Ik word eindeloos aan het lijntje gehouden, telefonisch krijg ik niemand te spreken, en nog steeds heb ik mijn geld niet terug! Nu genoodzaakt verdere stappen te ondernemen via rechtsbijstand. Wees gewaarschuwd, bestel hier niets!
Pas op!! Bestel niet. Slechte service, na lang wachten geen product en na annulering nog geen geld terug. Nu instanties aan het inschakelen om te kijken wat er mogelijk is
Bestel hier niet! Deze eigenaar zit zo diep in de schulden dat hij je geld gebruikt om die af te betalen. Je bestelling zal nooit besteld worden en je geld komt nooit terug. Nogmaals bestel hier NIET!!

Oplichters

Na een bestelling binnen 24 uur tijd geannuleerd te hebben is het vechten om je geld terug te krijgen. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar (alleen maar een bandje bij het bellen) en ze reageren maar eens in de 2 dagen 1 malig op email! Ze houden je aan het lijntje met tijdrekken en ongewenste aanbiedingen ondanks duidelijk aangegeven dat andere aanbiedingen en diensten niet gewenst zijn. Terug betalen ho maar. !!! BESTEL HIER NIET !!!
Februari iets besteld niks ontvangen. Heel veel communicatie gehad en de bestelling geannuleerd nog steeds wachtend op geld terug.
Opgelicht. Producht niet geleverd en wacht al 4 maanden op mijn geld terug
Goede service, snel en behulpzaam
R V
Rudolf V.
Brüssel

Did not have the TV they sold. Do not refund the money.

I made order and money transfer at the end of December 2025. Received confirmation on 30 December 2025. 7 January 2025 informed about "1-3 weeks" delay. Agreed to wait. Deadline passed, was extended. Still nothing. Now since end of February, 5 weeks now, I ask for refund. It is promised, but it does not happen. I will proceed to small claims procedure.
Erg tevreden!
Uitstekende ervaring! Alles verliep perfect van begin tot eind. De kwaliteit overtrof mijn verwachtingen en de service was vriendelijk en professioneel. Absoluut een aanrader!

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.