www.vanlier.nl

763 reviews in totaal   475 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en betrouwbare levering, de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de schoenen, en de fijne pasvorm, zelfs bij brede of lastige voeten. Het retourproces wordt als makkelijk, snel en klantvriendelijk ervaren. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding vaak geprezen en vinden klanten de website erg gebruiksvriendelijk met duidelijke filters en informatie. De service wordt ook positief beoordeeld, met vriendelijke en goed bereikbare medewerkers. Enkele klanten hebben problemen ervaren met terugbetalingen na een faillissement, wat een verbeterpunt vormt.

Reviewswww.vanlier.nl

Nette oplossing VanLier na: Geen geld terug na retour zenden en faillessement van Van Lier..?

Update Okt-2025; Enkele maanden na het faillisement en onderstaande review, mail ontvangen van Marcel van Team VANLIER / MIPACHA de nieuwe eigenaar van VanLier. Daarin werd uitgelegd dat zij de klanten die door het faillisement schade hebben geleden benaderden op een oplossing te bieden. Inmiddels van VanLier een tegoedcode ontvangen om te gebruiken bij de aankoop van producten via de nieuwe webshop van VanLier. Uiteraard zijn zij dit niet verplicht, het 'vorige' bedrijf was immers failliet. Maar het getuigd van klasse door dit wel te doen en aan te bieden. Erg tevreden met deze oplossing en ben dus graag opnieuw klant van de nieuwe VanLier. Juli-2025 Schoenen waren te groot. Retour gestuurd en in die tussentijd lijkt het bedrijf failliet te zijn gegaan. Geen contact en geen geld retour ontvangen. Maar als het goed is ben ik daarvoor beschermt doordat ik de kopersbescherming heb aangeklikt bij jullie. Graag verneem ik wat te doen?
Privéprofiel

Zeer dankbaar voor de hulp van Marcel van VanLier1815.com

Update: --------- Op 27 augustus 2025 heeft Marcel van VanLier1815.com mij uit de brand geholpen door mij een code te verschaffen voor de waarde van de schoenen die ik een paar weken daarvoor had gekocht en had teruggestuurd. Nu heb ik met een hele grote korting nieuwe prachtige sneakers kunnen bestellen op zijn webshop. Dit vond ik echt geweldig en ik ben meer dan blij met VanLier1815.com. Heel erg bedankt voor de goede service. ----------------------------------------- Bedrijf is failliet, ik heb mijn schoenen teruggestuurd op 8 augustus, een bevestiging gekregen daarvan, vervolgens een e-mail dat ik het mij toekomende bedrag terug gestort zou krijgen op dinsdag 12 augustus, vervolgens is het bedrijf failliet gegaan op woensdag 13 augustus en ik kan fluiten naar mijn centen en ik heb ook de schoenen niet meer.
Duidelijk website met goede filters zodat je precies kan zien wat er beschikbaar is in jouw maat. Daarnaast is de prijs prima en worden de schoenen snel verzonden. De schoenen zelf hebben voor mij een perfecte fit dus ga binnenkort nog een ander paar bestellen.
Snelle levering, helaas vallen al deze schoen ( de nette en sportieve) echt groter uit en hebben wij de zending retour moeten sturen. Dit kun je gemakkelijk aanmelden op de site, daar je keuze van retour maken en de instructies opvolgen.

Prachtige, degelijke kwaliteisschoenen

Opnieuw schoenen bij van Luer besteld. Het is het enige merk wat goed past aan mijn brede voet. Maar ook heel belangrijk! Ze blijven mooi en degelijk. We hopen dat van Lier na de doorstart toch een plaats in de markt mag houden. Wij zijn fan!

Antwoord van www.vanlier.nl

Hi, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
Stijlvolle eenvoud Van Lier schoenen draag ik bij speciale gelegenheden, als ik er een beetjes netjes op wil staan. Ik ben er voorzichtig op, zodat ze altijd mooi blijven. Perfekte prijs voor zo'n degelijk vakwerk!

Antwoord van www.vanlier.nl

Hi, bedankt voor je review! Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met jouw aankoop, en hopen je snel nogmaals te kunnen helpen! Groetjes, Team VANLIER
Zeker hun prijs meer dan waard. Ik draag al tientallen jaren naar tevredenheid en zorgeloos Van Lier schoenen. Op dit moment heb ik 6 paar nog in gebruik. In al die jaren met plezier de ontwikkelingen meegemaakt.

Antwoord van www.vanlier.nl

Hi Wim, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
Snel besteld en de dag daarna bezorgd. Het verpakking materiaal was precies afgemeten en dat is fijn en zeker niet vanzelfsprekend. Het product was zoals altijd de juiste maat.

Blij mee!😊

We hadden de loafers gespot bij een schoenenzaak, helaas niet meer in de maat die ik zocht. Op de website nog wel te krijgen en pp €60,- goedkoper! Besteld en dag daarna kon mijn man ze al aan! Blij mee!

Antwoord van www.vanlier.nl

Hi Brenda, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
Het behoeft geen toelichting. Je word gewoonweg blij van de schoenen. Ik snap echter niet waarom Van Lier zijn financiële zaken niet op orde heeft. Alles heeft een oorzaak waar je op in kan grijpen.

Antwoord van www.vanlier.nl

Hi Dick, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Wij wensen je veel loopplezier op je VANLIER schoenen! Groetjes, Het VANLIER team
Ik vind post nl een klantvriendelijker bezorgdienst, de DHL bezorger belt aan en loopt meteen weg, als je er wat van zegt haalt hij alleen maar zijn schouders op. Het is voor mij een no go als ik wat moet bestellen en het wordt door DHL bezorgd
Van Lier schoenen hebben brede leest, en zitten voor mijn voeten dan altijd goed. Bij verstoringen in de verzending loopt het proces niet goed. Ik kreeg een beoordelingsverzoek terwijl ik de schoenen eerder niet had ontvangen.

Netjes

Hoewel de schoenen die ik besteld had het voor mij niet waren was de retourafhandeling meer dan netjes. Daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Antwoord van www.vanlier.nl

Hi, bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met VANLIER. Groetjes, Het VANLIER team
Helaas was de schoen niet goed afgewerkt waardoor we deze hebben moeten terugsturen. De terugbetaling was heel snel geregeld.

Beide besteld super wonder schoenen.

Beide besteld, ik loop al jaren op van Lier en dat doet mij veel plezier. Ik hoop dat toch de productie doorgaat.
Top kwaliteit schoenen, die mij als gegoten zitten. Heb al vele paren en een aantal blijven ondanks verslijten werkelijk super zitten.

Geen voorspelbare kwaliteit meer

Mijn hele leven lang al van Lier klant omdat ik lastige voeten heb maar de van Lier leest altijd goed paste. Nu twee paar schoenen gekocht in maar 46. De ene te smal en de andere te breed. Daarbij rent de kwaliteit achteruit. Geen goodyear stiksels meer. Sneakers zijn niet te verzolen. Sinds een paar jaar is van Lier het spoor bijster.

Antwoord van www.vanlier.nl

Hi, Dank je wel voor je review en je eerlijke feedback! We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Je opmerking nemen we zeker mee – we willen blijven verbeteren. Hopelijk zien we je snel weer terug!
Privéprofiel
Snelle levering, geheel volgens verwachting!

Mooie schoenen!

Ik wil mijn zending terugsturen, de pasvorm van andere schoenen dan deze zending is beter voor mijn moeilijke voeten. Maar krijg geen contact. Wat nu?
Top! Jammer dat zo’n mooi merk als van Lier in financiële problemen is gekomen. Ik wens jullie sterkte.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.