www.verfspullen.nl

1.176 reviews in totaal   324 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de kwaliteit van de producten wanneer deze geleverd worden. Daarnaast wordt het bestelproces op de website als eenvoudig en duidelijk ervaren. Ook worden de prijzen als scherp en concurrerend gezien in vergelijking met andere aanbieders. Er zijn echter veel klachten over het uitblijven van levering of een veel te lange levertijd, wat leidt tot frustratie en wantrouwen. Daarnaast is er veel onvrede over het gebrek aan communicatie over de orderstatus, vertragingen en de bereikbaarheid van de klantenservice. Klanten ervaren de klantenservice als slecht bereikbaar en merken op dat e-mails of telefoontjes vaak niet worden beantwoord, hoewel er incidenteel positieve ervaringen zijn met behulpzame medewerkers.

Reviewswww.verfspullen.nl

Verf besteld maar na twee weken nog niets ontvangen.

Een bestelling voor verf hier gedaan en daar ook een bevestiging van gekregen via de email. Inmiddels zijn we bijna twee weken verder en ik heb nog helemaal niets mogen ontvangen. Ook op mail of bellen reageren ze niet. Ik zou graag van ze willen horen of ze uberhaupt nog gaan leveren maar verneem helemaal niets van deze organisatie. Jammer want de prijzen waren concurerend met andere partijen. De website staat inmiddels dicht zodat niemand meer kan bestellen.
Goede en snelle levering. Service goed.
Als je op de site aangeeft dat de levertijd 3 dagen is van de bestelde goederen vind ik het vreemd dat we na ruim een week niets horen hoe het met de levering zit.
Ik heb hier inzetvaatjes besteld. Levering was vlot. Prijs is veel lager dan bij de concurrent, vooral vergeleken bij de bouwmarkt.

Goede website, duidelijk en makkelijk te bestellen

Goede website
Lange leveringstijd.
Volgens afspraak geleverd
Telefonische bereikbaarheid is matig
Het advies vooraf en ook bij aankoop. Dat zie je echt niet vaak meer, super tevreden! Heel erg mooie matte lak gekocht voor onze deur, super resultaat.
Prima bedrijf. Snelle levering. Top.
17 mei besteld en nog niets binnen. Twee keer geprobeerd te bellen, binnen kantooruren, wordt niet opgenomen er is niemand beschikbaar. Email verstuurd op 20 mei, geen reactie. Op 22 mei krijg ik ineens een vraag of ik mijn bestelling bij verspullen.nl wil reviewen. Bij deze dus, helaas is nul sterren niet mogelijk. Verzoek tot terugbetaling is onderweg!
Levering duurt te lang

Bezorging niet door De Graaf

Het viel me op dat de bezorging dit keer werd verzorgd door PostNL i.p.v. De Graaf logistics. Bij De Graaf logistics worden kennelijk verfpotten e.d. rechtopstaand vervoerd en bij PostNL heeft men daar helaas geen boodschap aan.

Geen verzending en contact na bestelling

Zeer gemakkelijk het bestelproces kunnen doorlopen. Goede scherpe prijzen in deze webshop. Al het bestelde was op voorraad en volgens de site binnen werkdag verzendbaar, echter verzending heeft nooit plaatsgevonden. Contact leggen via ticket, berichtenformulier en bellen, leverde niets op. Ik wacht nog op contact. Ondertussen slaat de teleurstelling wel toe.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.