Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsvloerxxl.nl
Wat een waardeloos bedrijf — nooit meer!
Vanaf het allereerste contact ging het al mis: afspraken werden niet nagekomen, beloften niet nageleefd en communicatie was ronduit slecht. Uiteindelijk leek het even goed te komen en werd de vloer gelegd, maar zelfs dat is compleet verkeerd gedaan. De vloer komt overal omhoog en ziet er niet uit.
We hebben talloze keren geprobeerd contact op te nemen, maar niemand reageert. Pas na lange tijd kregen we bericht dat ze “deze week zouden langskomen” — uiteraard is er niemand verschenen.
Je betaalt een flink bedrag en blijft dan achter met een slechte vloer en nul service. Onprofessioneel, onbetrouwbaar en totaal geen verantwoordelijkheid.
Bespaart jezelf de frustratie en kies alsjeblieft een ander bedrijf.
Vloeren besteld, volledig betaald maar niet geleverd en gelegd
We hebben vloeren besteld, maar die zijn nog steeds niet geleverd. Een week verder en meerdere keren met de klantenservice gebeld met beloftes dat we teruggebeld gaan worden. Ook contact via WhatsApp lijkt behulpzaam maar aan het einde van de dag krijgen we niet te horen wat er aan de hand is.
Inmiddels is ook de datum van het leggen verstreken en is er nog steeds geen oplossing. En dat terwijl de verhuisdatum nadert en we hoogstwaarschijnlijk onze spullen ergens anders moeten gaan opslaan zolang er geen vloeren zijn gelegd.
Zaken kunnen anders lopen maar bel gewoon netjes terug en wees open in de stand van zaken. Dit kan echt niet.
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.
Bezoek websiteOver
Jij wil een mooie, kwalitatieve vloer. Wij begrijpen dat. Jij wil duidelijkheid over wanneer deze geleverd wordt, en duidelijkheid over de hoogte en eerlijkheid van de prijs. Dat begrijpen wij nog mee...