Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsvloerxxl.nl
We hadden een overeenkomst gesloten… maar dat is hier niets waard!
helaas een flinke nare ervaring met vloerXXL. We hadden een overeenkomst gesloten (maanden geleden), maar een dag vóór de levering werden we gebeld en gemaild met het verzoek om nog een extra € 615,- te betalen vanwege een “fout” in de vierkante meterprijs, veroorzaakt door vloerXXL. Hierdoor stonden we met onze rug tegen de muur en voelden ons genoodzaakt dit te betalen, omdat anders de oplevering van onze nieuwbouwwoning vertraagd zou worden.
let op! vragen later meer geld dan is overeengekomen en uitvoerende medewerkers praten geen Nederlands of Engels
We hebben in totaal ontzettend veel tijd en energie in dit verhaal gestoken maar het voelt alsof we bestolen zijn. daarnaast is de communicatie met het bedrijf vreselijk lastig. ook was de verkooptechniek opdringerig om direct de offerte te voldoen want dan kreeg je nog extra korting! omdat we een dag voor levering (en maanden na ondertekening van offerte) ineens geconfronteerd werden met een “fout” van € 615,- is het opdringerige verkoop iets wat ze wellicht beter niet kunnen doen en eerst zelf maar eens alles direct narekenen in plaats van dag voor levering je met de rug tegen de muur te drukken. vloerXXL is overigens onderdeel van Dutch Ecom Stores BV en heeft ook een bedrijf onder de naam Floorproff. Ze hanteren namen van vloeren die ze gerust qua namen door elkaar husselen en zodoende verwarring geven.
Verschrikkelijke communicatie
Eind mei hebben wij alles afgesproken inclusief legservice voor eind juli.
Eenmaal in de maand juli liep alles anders. Ten eerste werd de vloer niet op tijd bezorgt en was het vrijwel onmogelijk om contact te krijgen wegens de bouwvak vakantie (die bij VloerXXL 2 maanden duurt). Uiteindelijk ben ik terug gebeld om een nieuwe afspraak te maken voor het leveren van de vloer. Helaas is deze weer niet volledig geleverd op die dag, contact bleef weer uit. Een dag later, op dezelfde dag dat er geëgaliseerde werd kwam ineens de vloer, die ik dus niet kon aannemen aangezien ik mijn huis niet in kon omdat er egaline lag. Dit hebben wij zelf moeten oplossen.
Uiteindelijk 1.5 dag voordat ze de vloer kwamen leggen werd ik even gebeld dat dit niet meer doorging. Het beste wat ze konden doen is 5 dagen later. Helaas was dit voor onze planning niet haalbaar waardoor ik naar een alternatief moest zoeken. Hierdoor heb ik de legservice moeten annuleren waardoor ik een creditnota heb ontvangen (na veel appjes en nog steeds erg moeilijk contact). Twee weken na credit nota nog steeds geen terugbetaling gehad en contact blijft nog steeds uit.
Hoe kan een bedrijf 2 maanden met bouwvak vakantie gaan (begin juli tot 1 september), maar wel beloftes maakt over levering, service en terug betaling? Uit mijn ervaring zou ik nooit meer bij deze partij een vloer bestellen, ondanks dat de vloer kwalitatief in orde is.
Uitstekende service en kwaliteit
Eind juni heb ik voor het eerst contact gehad met XXL Vloeren ivm het opvragen van stalen voor het leggen van een visgraat vloer op mijn benedenverdieping. Na ontvangst daarvan was deze keuze snel gemaakt en kreeg ik de offerte. De prijs kwaliteit verhouding is heel goed!
Ik heb een zeer goede ervaring gehad met XXL Vloeren, en in het bijzonder met Mev! Vanaf het eerste contact met Mev werd ik goed geholpen. Mev is vriendelijk en professioneel en nam de tijd om al mijn vragen telefonisch te beantwoorden. En de afspraken werden nagekomen.
Tijdens de werkzaamheden bij mij moesten er verschillende nabestellingen gedaan worden, maar Mev zorgde ervoor dat alles snel werd geregeld. Dankzij zijn inzet werden de benodigde materialen snel geleverd, waardoor er geen vertraging optrad in mijn verbouwing. Dit was een enorme opluchting!
Bedankt, XXL Vloeren en Mev, voor de uitstekende service en het fantastische resultaat.
Wat een waardeloos bedrijf — nooit meer!
Vanaf het allereerste contact ging het al mis: afspraken werden niet nagekomen, beloften niet nageleefd en communicatie was ronduit slecht. Uiteindelijk leek het even goed te komen en werd de vloer gelegd, maar zelfs dat is compleet verkeerd gedaan. De vloer komt overal omhoog en ziet er niet uit.
We hebben talloze keren geprobeerd contact op te nemen, maar niemand reageert. Pas na lange tijd kregen we bericht dat ze “deze week zouden langskomen” — uiteraard is er niemand verschenen.
Je betaalt een flink bedrag en blijft dan achter met een slechte vloer en nul service. Onprofessioneel, onbetrouwbaar en totaal geen verantwoordelijkheid.
Bespaart jezelf de frustratie en kies alsjeblieft een ander bedrijf.
Vloeren besteld, volledig betaald maar niet geleverd en gelegd
We hebben vloeren besteld, maar die zijn nog steeds niet geleverd. Een week verder en meerdere keren met de klantenservice gebeld met beloftes dat we teruggebeld gaan worden. Ook contact via WhatsApp lijkt behulpzaam maar aan het einde van de dag krijgen we niet te horen wat er aan de hand is.
Inmiddels is ook de datum van het leggen verstreken en is er nog steeds geen oplossing. En dat terwijl de verhuisdatum nadert en we hoogstwaarschijnlijk onze spullen ergens anders moeten gaan opslaan zolang er geen vloeren zijn gelegd.
Zaken kunnen anders lopen maar bel gewoon netjes terug en wees open in de stand van zaken. Dit kan echt niet.
Bestel hier niet. Bedrijf komt afspraken niet na. De vloer werd niet geleverd en VloerXXL was niet meer te bereiken. Pas na inzet Trusted Shops reageren ze sporadisch en spelen ze schone schijn. Betaling van de creditnota kostte tevens veel moeite. 12 dagen te laat. Wil je een vloer bestellen die geleverd wordt volgens afspraak, bestel hier dan niet. Telefonisch zijn ze overigens ook niet te bereiken.
Zeer slecht bedrijf
Spullen maanden vertraagd en na heel veel problemen te hebben gehad met de communicatie van dit bedrijf zijn de goederen niet geleverd op de afgesproken dag. Bedrijf is nergens te bereiken en mijn spullen zijn nergens te bekennen.
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.
vloerxxl.nl
Bezoek websiteOver
vloerxxl.nl
Jij wil een mooie, kwalitatieve vloer. Wij begrijpen dat. Jij wil duidelijkheid over wanneer deze geleverd wordt, en duidelijkheid over de hoogte en eerlijkheid van de prijs. Dat begrijpen wij nog mee...