vloerxxl.nl

199 reviews in totaal   58 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten zijn tevreden over de duidelijke en toegankelijke communicatie, het nakomen van afspraken en de professionele, behulpzame service. Het plannen van levering en installatie verloopt bij velen soepel en flexibel. Ook de kwaliteit van de vloer, het eindresultaat en de prijs-kwaliteitverhouding worden vaak als positief ervaren. Daarnaast wordt het persoonlijke advies en de begeleiding in de showroom gewaardeerd, evenals de mogelijkheid om stalen mee te nemen en rustig te kiezen. Leveringen van materialen en vloeren gaan vaak volgens afspraak. Toch zijn er meerdere klachten over slechte bereikbaarheid, traag of gebrekkig contact en soms niet nagekomen afspraken. Enkele klanten ervaren een gebrek aan nazorg of slechte service bij klachten. Vertragingen en onduidelijkheid rond de planning, gebrekkige afwerking of fouten in het eindresultaat, alsook onvoorziene kosten of misleidende acties worden soms als negatief genoemd. Daarnaast ontstaat bij een aantal klanten ergernis door vertraagde of incomplete leveringen.

Reviewsvloerxxl.nl

We hadden een overeenkomst gesloten… maar dat is hier niets waard!

Leggers werkten netjes en efficiënt

De legploeg werkte vlot en efficiënt. Binnen een halve dag lag de hele ruimte strak in de vloer en daarmee is onze verbouwing eindelijk afgerond. Uiteindelijk ben ik toch heel blij met de manier van werken. Ook omdat ik in het begin veel negatieve reviews tegen kwam. Maar na uitleg van de mederwerker over elk proces was er geen enkele twijfel meer over hoe soepel alles verloopt. Geweldig jongens! En geef mijn complimenten maar door aan mevlit! Bedankt!

Uitstekende service en kwaliteit

Eind juni heb ik voor het eerst contact gehad met XXL Vloeren ivm het opvragen van stalen voor het leggen van een visgraat vloer op mijn benedenverdieping. Na ontvangst daarvan was deze keuze snel gemaakt en kreeg ik de offerte. De prijs kwaliteit verhouding is heel goed! Ik heb een zeer goede ervaring gehad met XXL Vloeren, en in het bijzonder met Mev! Vanaf het eerste contact met Mev werd ik goed geholpen. Mev is vriendelijk en professioneel en nam de tijd om al mijn vragen telefonisch te beantwoorden. En de afspraken werden nagekomen. Tijdens de werkzaamheden bij mij moesten er verschillende nabestellingen gedaan worden, maar Mev zorgde ervoor dat alles snel werd geregeld. Dankzij zijn inzet werden de benodigde materialen snel geleverd, waardoor er geen vertraging optrad in mijn verbouwing. Dit was een enorme opluchting! Bedankt, XXL Vloeren en Mev, voor de uitstekende service en het fantastische resultaat.

Snelle offerte én scherpe prijs

Binnen één werkdag hadden we een duidelijke offerte met vaste prijs en overzicht van alle opties, naderhand hebben wij contact gehad via de app en een legafspraak ingepland. Wat mij vooral opviel is dat de communicatie behoorlijk vlot is gegaan en dat de vloer er binnen 6 weken in ligt. De leggers spraken zelf geen nederlands, maar dat is voor ons niet een knelpunt geweest, omdat wij duidelijke afspraken hebben gemaakt over de manier van leggen. Al met al fantastisch resultaat! Tot de volgende vloerXXL
Wij zijn heel blij met VloerXXL. Het uitzoeken bij de mannen in de showroom was gemakkelijk, de prijs was top, de afspraken zijn gelopen zoals overeengekomen. En niet geheel onbelangrijk: De visgraat plak PVC vloer van onze winkel ligt er geweldig in! Wij krijgen veel complimenten. Communicatie via whatsapp was niet al te vlot, dat zou ietsje verbeterd kunnen worden. Bedankt VloerXXL!

let op! vragen later meer geld dan is overeengekomen en uitvoerende medewerkers praten geen Nederlands of Engels

helaas een flinke nare ervaring met vloerXXL. We hadden een overeenkomst gesloten (maanden geleden), maar een dag vóór de levering werden we gebeld en gemaild met het verzoek om nog een extra € 615,- te betalen vanwege een “fout” in de vierkante meterprijs, veroorzaakt door vloerXXL. Hierdoor stonden we met onze rug tegen de muur en voelden ons genoodzaakt dit te betalen, omdat anders de oplevering van onze nieuwbouwwoning vertraagd zou worden. We hebben in totaal ontzettend veel tijd en energie in dit verhaal gestoken maar het voelt alsof we bestolen zijn. daarnaast is de communicatie met het bedrijf vreselijk lastig. ook was de verkooptechniek opdringerig om direct de offerte te voldoen want dan kreeg je nog extra korting! omdat we een dag voor levering (en maanden na ondertekening van offerte) ineens geconfronteerd werden met een “fout” van € 615,- is het opdringerige verkoop iets wat ze wellicht beter niet kunnen doen en eerst zelf maar eens alles direct narekenen in plaats van dag voor levering je met de rug tegen de muur te drukken. vloerXXL is overigens onderdeel van Dutch Ecom Stores BV en heeft ook een bedrijf onder de naam Floorproff. Ze hanteren namen van vloeren die ze gerust qua namen door elkaar husselen en zodoende verwarring geven.

❌Zeer negatieve ervaring met actie – afspraken niet nagekomen, betaald,, fout toegegeven, niets geleverd.

❌ Actie misleidend volgens mijn ervaring: (aangepast na reactie vloerxxl) – besteliing ca 1400 euro egalinevloer, betaald, niets geleverd – 2 leverdata → geen bezorging – Actie mondeling bevestigd door verkoopafdeling → later ontkend (want niet schiftelijk bevestigd) – Cadeau toegevoegd bij €1000 besteldrempel → niets geleverd (want het moet een pvc of laminaatvloer besteld zijn. Staat nergens) - Geen voorwaarden tijdens het gehele bestelproces - cadaus stonden in winkelwagen. Kon ik na bestelbedrag kiezen en stonden op factuur) - geen bestelbevestiging ontvangen. Zelf achteraan moeten gaan. - m2 vloeroppervalkte doorgegeven. – Afteltimer voor druk, Op=op actie liep door – Geen reacties, afspraken genegeerd - 690 euro aan plinten is niet relevant. Ze bepalen zelf de actievoorwaarden, regels en – Klantenservice slecht bereikbaar. Reageerd niet inhoudelijk. - reviews aan moeten passen en daarna moeten verwijderen voor levering: nieuwe leverafspraak weer niet nagekomen. - Probeerd eigen fout bij de klant te leggen door te zeggen dat ik cadeaus claim waar ik geen recht op zou hebben terwijl telefonisch hebben bevestigd en fout op website hebben toegegeven. -mijn advies: Laat je niet lokken met mooie acties en maak overal printscreens van. - maar ook dan zeggen ze dat het allemaal heel duidelijk is en annuleren je order na 7 weken. -Komen pas in actie na negatieve reviiws en leggen dan druk op deze te verwijderen. - nergens vermeld dat dit enkel gold bij afname van laminaat of pvc – ook niet in uw algemene voorwaarden, noch op de productpagina’s van de egalinevloer. -De marktwaarde van de plinten is totaal niet relevant – dit was onderdeel van uw actie, waarvan u zelf de inhoud, voorwaarden en marketing bepaalt. MAaar dan moet dat wel zichtbaar en duidelijk zijn. Ik heb niets geclaimd dat niet automatisch door uw systeem werd aangeboden. Uw suggestie dat ik iets probeer “te ritselen” is respectloos en onprofessioneel. Onderdeel van Dutch Ecom Stores B.V. Reactie op vloerxxl: - > Super Monday Deal Alleen vandaag – 21% btw-korting + gratis cadeaus Op = OP Hoe werkt het? Voeg je artikelen (er stond nadrukkelijk géén beperking op pvc of laminaat) toe aan je winkelmandje. In je winkelwagen kies je eenvoudig je gratis cadeaus. GEEN ANDERE VOORWAARDEN OP DE SITE - actieproducten zijn niet verwijderd uit systeem want stonden ook gewoon op factuur EN zijn mondeling bevestigd door uw personeel, na overleg met de verkoopafdeling. Vloerxxl verdraaid de boel. - IK HEB NIET GEANNULEERD. VLOERXXL LIEGT citaat vloerxxl:We hebben geen goed nieuws. We hebben je bestelling met ordernummer #261109251 geannuleerd. Mogelijk is er iets mis gegaan met de betaling of is de betaalmethode niet geaccepteerd. Je order is daarom geannuleerd en zal niet verzonden worden. - GEEN DRUK? IK KRIJG NIET GELEVERD ZONDER VERWIJDERING REVIEWS. citaat vloerxxl: "Zodra deze reviews zijn verwijderd, zullen wij de levering van 60 meter plint en de schoonloopmat binnen 5 werkdagen uitvoeren." Dus uw reactie is zoals het gehele proces: misleidend. CONCLUSIE: Acties blijken misleidend, geen nakoming van toezeggingen en uiteindelijk eenzijdige annulering van een bestelling van €1400 na 7 weken – zonder levering. Laat je niet lokken door mooie kortingen, op = op, timers en cadeaus. En maak áltijd printscreens.

Van stalen tot oplevering super geregeld

Vanaf het aanvragen van de stalen tot het leggen van de vloer liep alles gestructureerd en vlot met dank aan team vloerxxl. Ook moesten wij extra foto's sturen van de ruimtes die gelegd moesten worden, zodat we niet voor onverachte kosten kwamen te staan. Een online vloerenwinkel met passie voor vloeren. Heel erg bedankt!
Ik twijfelde of ik deze winkel moest nemen gezien de reviews op internet, maar het blijkt wel dat de bewering dat ze zelf reviews schrijven wel klopt. De communicatie loopt goed totdat er volledig is betaald en dat je dat moet doen is wel te begrijpen, de ellende begint zodra er 100% is betaald. Ze zijn heel slecht te bereiken, de vloer was na 2 dagen niet af, en ik wacht inmiddels ruim 6 weken op het afmaken van de plinten. Ik heb ze inmiddels gehad, maar nu moet het nog ingepland worden. Trustedshops verzekering heb je ook niet veel aan, want die richten zich alleen maar op het verzenden en dus niet op het leggen. Ik ben op zich niet ontevreden met wat er wel is gedaan, maar een beetje klantbeleving en lekker schakelen zit er hier niet in. Ik betaal de volgende keer wel 1000-2000 euries meer aan een lokale partij waar je gewoon even langs kan gaan. Echt jammer, want het had echt niet nodig hoeven zijn mijns inziens…

Antwoord van vloerxxl.nl

Bedankt voor je uitgebreide review. We vinden het jammer dat je onze service zo hebt ervaren. We herkennen ons echter niet in de beschrijving die je geeft. Er is bij ons geen bestelling of klantdossier te vinden dat aansluit op deze situatie. Ook zijn er in onze systemen geen openstaande plintenorders of ongeplande afspraken met deze specificaties. De suggestie dat wij zelf reviews zouden schrijven is ongegrond en niet correct. Al onze reviews worden verzameld via onafhankelijke platformen zoals Trustpilot en Google, waar we geen invloed hebben op wie iets schrijft. Wat betreft Trusted Shops: dit is juist een extra service die klanten zekerheid biedt, waaronder de mogelijkheid tot het indienen van een schadeclaim. In deze casus is echter geen schadeclaim gedaan, en is ook alles geleverd zoals afgesproken. Mocht je wel een echte bestelling bij ons hebben geplaatst, dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via klantenservice@vloerxxl.nl met je ordernummer.

Vriendelijke klantenservice

We hadden wat vragen na de offerte, en die werden keurig telefonisch toegelicht door talitha. Ook hebben wij de bovenverdieping met een iets goedkopere laminaat laten leggen en paste dit in ons budget. De snelle communicatie was voorons echt een doorslagevende punt voor het bestellen van de vloer. Superblij!

Afspraak is afspraak bij VloerXXL

Afspraak is bij VloerXXL ook echt afspraak. Alle deadlines en planningen zijn keurig gehaald, zoals beloofd door de planning. Het fijne aan de planning vond ik dat alles zwart op wit werd bevestigd aan ons en dat wij nergens zelf achteraan moesten. Waar zie je dat tegenwoordig nog! Fantastico!
Erg goede deal gesloten met Vloer XXL met goede service op locatie zelf waarbij we geholpen zijn met kundig advies voor de juiste vloer en materialen en gelijk een legdatum konden plannen. Materialen werden netjes geleverd en de legploeg heeft de vloer een week later in een dag netjes gelegd

Van begin tot eind goed geregeld

Van showroomadvies tot legservice: alles verliep duidelijk en gestructureerd. De vloer werd geleverd via pallettransport tot aan de stoep, precies zoals VloerXXL het vooraf had aangegeven. Mijn visgraat plakvloer ligt er strak in, en dat in minder dan twee weken!

Fijn dat alles in één offerte stond

Fijn dat alles — ondervloer, plinten, legwerk — in één offerte zat. Geen losse kosten achteraf en volledige transparantie. Ook wat mooie foto's gemaakt en opgestuurd zoals beloofd in de actie! Ontzettend blij met het eindresultaat!!!
Dennis S.

Verschrikkelijke communicatie

Eind mei hebben wij alles afgesproken inclusief legservice voor eind juli. Eenmaal in de maand juli liep alles anders. Ten eerste werd de vloer niet op tijd bezorgt en was het vrijwel onmogelijk om contact te krijgen wegens de bouwvak vakantie (die bij VloerXXL 2 maanden duurt). Uiteindelijk ben ik terug gebeld om een nieuwe afspraak te maken voor het leveren van de vloer. Helaas is deze weer niet volledig geleverd op die dag, contact bleef weer uit. Een dag later, op dezelfde dag dat er geëgaliseerde werd kwam ineens de vloer, die ik dus niet kon aannemen aangezien ik mijn huis niet in kon omdat er egaline lag. Dit hebben wij zelf moeten oplossen. Uiteindelijk 1.5 dag voordat ze de vloer kwamen leggen werd ik even gebeld dat dit niet meer doorging. Het beste wat ze konden doen is 5 dagen later. Helaas was dit voor onze planning niet haalbaar waardoor ik naar een alternatief moest zoeken. Hierdoor heb ik de legservice moeten annuleren waardoor ik een creditnota heb ontvangen (na veel appjes en nog steeds erg moeilijk contact). Twee weken na credit nota nog steeds geen terugbetaling gehad en contact blijft nog steeds uit. Hoe kan een bedrijf 2 maanden met bouwvak vakantie gaan (begin juli tot 1 september), maar wel beloftes maakt over levering, service en terug betaling? Uit mijn ervaring zou ik nooit meer bij deze partij een vloer bestellen, ondanks dat de vloer kwalitatief in orde is.

Transparant over alles

Wat ik prettig vond, is dat VloerXXL alles eerlijk communiceert: geen verrassingen achteraf. In de offerte stond exact wat ik kreeg, inclusief uitleg over levertijd, planning en egalisatie. Top geregeld.

Snelle levering, strakke vloer

Mijn gekozen tegel-look PVC was op voorraad. De levering gebeurde met een palletwagen tot op de stoep, exact zoals in de voorwaarden stond. Binnen een dag was alles strak gelegd en mooi afgewerkt. Zeer tevreden.

Duidelijk, snel en klantvriendelijk

Contact via WhatsApp werkte goed. Offerte werd vlot opgesteld, en alles was helder: van planning tot facturatie. Zelfs toen we iets wilden aanpassen in de legvolgorde werd dit netjes opgepakt. Fijne ervaring!

Zorgeloze levering en plaatsing

Je merkt dat alles bij VloerXXL volgens een vast proces loopt. Je krijgt tijdig info over de levering, planning en installatie. Zelfs toen ik op het laatste moment iets wilde aanpassen, werd er meegedacht.

Showroom tot oplevering: top!

Goed geholpen in de showroom in Nieuwleusen. De medewerker dacht mee, gaf eerlijk advies en binnen een week lag de vloer erin. Alles klopte: het materiaal, de egalisatie en de afwerking met plakplinten.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.