Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt vaak als goed ervaren en voldoet aan de verwachtingen. De vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte service, zowel telefonisch als per mail, wordt gewaardeerd. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als gunstig beoordeeld en prijzen klanten de betaalbaarheid van de producten. Ook wordt de website als overzichtelijk, duidelijk en makkelijk te gebruiken omschreven. Problemen of fouten worden meestal snel en klantvriendelijk opgelost. Een deel van de klanten geeft aan dat zij duidelijke gebruiksaanwijzingen of instructies bij de producten missen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewszonnerij.nl
Onderdeel screen gegoogled en zo bij de 'Zonnerij' uitgekomen met zeer betaalbare prijs. Besteld en dezelfde dag nog verzonden. Helaas was Postnl weer een vertragende en verwarrende factor Uiteindelijk onderdeel ontvangen en met wat aanpassingen hebben we weer een gloednieuw screen in een wat ouder jasje dus nog milieu besparend ook, echt top!
Vervangende rolluikmotor.
Vanwege een defect had ik een vervangende rolluikmotor nodig voor mijn rolluik van 27 jaar. Zonnerij heeft mij mbv de klantenservice geholpen aan een 1 op 1 vervangende motor. Na montage loopt mijn rolluik weer net zo soepel als voorheen.
Snel gerageerd op mijn vraag over prop zonnescherm.
Mijn vermoeden bleek juist, al hield Zonnerij terecht een slag om de arm.
Gelijk betreffende prop besteld,en volgende dag ontvangen.
Prop gemonteerd en voor eur 12,50 inclusief verzendkosten een weer werkend zonnescherm. Toppie.
We hebben 2 volants van verschillende maten besteld en krijgen 2 dezelfde maten. Gebeld, het probleem zou zo spoedig mogelijk met voorrang behandeld worden, inmiddels een terugkoppeling van de zonnerij ontvangen dat ze het probleem zo spoedig mogelijk oplossen
Nieuwe opwind gedeelte
Na overleg met de webshop het juiste onderdeel gevonden .
Daarna 3 stuks besteld om dit 40 jaar oude onderdeel te vervangen .
Met een kleine aanpassing aan de beschermbak paste het onderdeel precies in de oude bevestigingpunten .
Resultaat : de zonnewering kan weer 40 jaar op en neer.
GLS is een slechte bezorgdienst. Ook dit keer is waardeloos. Ik heb het pakje WEL in mijn brievenbus gehad, terwijl ik eerst in de mail las, dat het pakje bij de buren was afgeleverd.
Snelle levering en je weet van tevoren precies wat je krijgt
Goed overzicht op web en snelle levering.
Prima
Snel. Professionele verzending. Extra goedkoper!
Prima
Snelle duidelijke levering info en volgens de beloofde datum
Zonnescherm tibelly T121 grijs
Zonnescherm doek is van goede kwaliteit en ziet er mooi uit. Wij hebben ervoor gekozen om het doek uit 2 delen te nemen omdat we een lang zonnescherm hebben.(Vandaar een naad in het midden.). Makkelijk te plaatsen en goed contact met zonnerij.
Gewoon goed alleen de aflever datum klopte niet.. eerst 9 okt toen 's avonds een bericht dat het pakketje niet af geleverd kon worden . Volgende dag kregen we een bericht dat het werd bezorgd tussen 11.30 en 12.30 uur wat ook klopte.
Iets moeten veranderen om hem passend te maken is een heel oud zonnescherm maar is gelukt en was mooi op tijd binnen ben blij dat het op tijd binnen was hij doet het weer met voor het slechte weer 👍toppy bedankt
Snel bezorgd en goed materiaal
Vrijdag 15u besteld, binnen 1 uur ingepakt en zaterdag 11u ontvangen. Het was goed en stevig ingepakt. Het ging om 5 artikel om 4 markiezen te renoveren, zoals katrollen, beugels, touw. Het zijn goede stevige gelakte beugels.
Echt snel geleverd, goede prijs/kwaliteit
Snel geleverd, uitgebreid assortiment, duidelijke site en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Misschien een idee om wat (simpele, ikea achtige instructies met de verzonden artikelen te leveren, niet online want dan help je de concurrentie)
Raamdoeken met zuignappen.
Makkelijk te bestellen via de website. De tijd tussen de bestelling en de levering goed op de hoogte gehouden van de stappen in het proces. Eerder geleverd dan aangegeven op de website werd aangegeven. Ze passen perfect en doen wat ze moeten doen. Blij mee!
snel!
Heel goede service ,en goede afronding op de mail
Snelle en correcte afhandeling
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geĂŻmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. GeĂŻmporteerde reviews worden niet geverifieerd.