Gereedschap.nl

1.061 reviews in totaal   110 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten zijn tevreden over de snelle levering en prijzen die als gunstig of acceptabel worden ervaren. De kwaliteit van de geleverde producten wordt doorgaans gewaardeerd en de zorgvuldige verpakking wordt vaak positief genoemd. Ook wordt de communicatie soms als duidelijk en behulpzaam omschreven, en zijn er positieve ervaringen met de vriendelijkheid van de klantenservice. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertragingen en onduidelijke levertijden. Sommige klanten ervaren de verzendkosten als te hoog. Er zijn meerdere negatieve opmerkingen over het ontbreken van communicatie of updates bij problemen. Daarnaast wordt de klantenservice soms als onbereikbaar of weinig oplossingsgericht ervaren en zijn er incidenteel klachten over beschadigde of afwijkende producten.

ReviewsGereedschap.nl

H S
Henk S.
er was een levertermijn, maar dat werd via de site aangekondigd
De aluminumrooster waren super goed verpakt👍

Antwoord van Gereedschap.nl

Top om te horen dat de aluminium roosters goed verpakt waren! We doen ons best om alles zorgvuldig te versturen. Bedankt voor je fijne review.
Vriendelijk geholpen en goede prijs
Met zorg en snelheid verzonden
Prima, bestelde onderdeel volgende dag in huis. Minpunt vind ik de servicekosten die voor verzending gerekend worden, verzenden klein pakketje kost bijna €10,-.

Snel geleverd precies wat ik nodig had

Snel geleverd
Vlotte reactie en ook verzending. Goed op de hoogte gehouden. Alleen jammer dat DPD er er meer dan een week over deed om het pakketje te bezorgen.
Ineke v.
Geen contact bellen mailen niets wordt beantwoord In December een bestelling gedaan Nog niets ontvangen !!!!
Snelle levering en snel antwoord op mijn vraag via de mail. Tevens een correcte en snelle afhandeling van mijn retourzending. Kortom, prima website.

Oplichters

18 december een product besteld met levertijd 1-4 werkdagen, vandaag 7 januari nog steeds niets. Telefonisch onbereikbaar, niemand neemt op en geen reactie op de e-mail. Koop hier niets, dit neigt naar oplichting!!

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.