Maatvoering is veel te klein en advies klopt ook niet.
De bezorging was heel snel, alleen de matentabel die ze hanteren klopt van geen kant.
Ook kan je bij kledingstukken de link “wat is mijn maat invullen” dan vul je je lichaamslengte in je gewicht en hoe je postuur eruit ziet.
Vervolgens koos ik voor pasvorm gemiddeld was hun advies 2xl en bij losser was het advies 3xl.
Ik heb uiteindelijk dan 3xl besteld omdat dat ook mijn normale maat is voor shirts en 2xl voor shorts.
De 2xl short leek wel een zwemboxer zo strak en met het 3xl shirt leek ik wel een vacuüm verpakte worst.
Daarbij wordt er in het retourbeleid niet gesproken over dat je daar zelf verzendkosten voor moet betalen.(€6,95 in mijn geval) voor een korte broek en een t-shirt wat bijna door de brievenbus past.
Ik heb aangevraagd om de short te ruilen voor twee maten groter en dan hoop ik dat die past.
Het shirt was niet groter te krijgen dus heb aangegeven een ander shirt in 5xl te willen ontvangen.
Ik moest in de DHL app zien dat mijn pakketje bij hun was afgeleverd, zelf sturen ze niks dat het pakket in goede orde is ontvangen. Ik heb daarna een mail gestuurd over hoe het met mijn retour ervoor stond en daar heb ik nog geen antwoord op gehad.
Voor een merk met de naam gorilla erin mag je naar mij idee verwachten dat het ook voor grote mensen is, maar dat is tot op heden voor mij nog zeker niet gebleken.
Na al die jaren nog steeds topkwaliteit.
Stevige kwaliteit en zeet mooie (workout)kledij.
Goeie kleding is het halve werk
De kleding die de modellen aan hebben staat lengte en hun gewicht bij dat maakt de keuze voor je maat wel zo makkelijk.
Snelle levering is ook top.
Ik til meteen zwaarder 😉
Er is iets fout gegaan met bestellen 1e keer grotere maat doorgegeven maar door onduidelijkheid toch small gekregen,,maakt normaal niets uit maar ze hebben 4 tanden getrokken en moet 2 weken genezen dus nu kan ik het niet verbergen op het werk ed ik zeg dan onze schuld.
Fijne kleding elke keer weer!
En goede service van jullie kant ga zo door!
Heel fijn hardloopshirt wat er gelikt uitziet,en ook prettig draagt
Leuk bedrijf
Ik had een mailtje gestuurd over mijn bestelling en diezelfde dag kreeg ik een antwoord terug. De producten zijn erg fijn om te gebruiken!! Dankjulliewel
Vrijdag besteld en dinsdag al in huis. maatje te klein gekocht, vermeld en direct antwoord met de retour procedure. Op 1 2 3 was alles geklaard
De shirts en broeken van gorilla wear zijn van een uitmuntende kwaliteit verschilende outfits al jaren in gebruik voor fitness top materiaal
Straps gebruikt voor pr bench 110kg en vloog omhoog ook geen last van mijn joints/elleboog perfect voor mensen die der last van hebben
Kwaliteit en lekker groot voor grote bodybuilers
Snelle levering en het zit heerlijk. Was niet zeker over de pasmaat maar de maatkiezer werkt perfect
Altijd goede ervaringen gehad met Gorilla Wear. Nu met Black Friday duurde het een paar dgen langer, maar dat is helemaal prima
Ik ben super tevreden met mijn aankoop bij Gorilla Wear. De kleding zit perfect, voelt stevig en comfortabel tijdens de training. De kwaliteit is echt uitstekend en de levering was snel. Zeker een aanrader voor iedereen die serieus met fitness bezig is!