www.gorillawear.com/nl- Logo - Reviews

538 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden538 reviews in totaal

www.gorillawear.com/nl- Logo - Reviews

www.gorillawear.com/nl

538 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden538 reviews in totaal

De reviews voor www.gorillawear.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de kleding en producten. De snelle levering wordt vaak geprezen en de prijs-kwaliteitverhouding wordt als positief ervaren, wat voor velen een reden is om opnieuw te bestellen. Ook het hoge draagcomfort van de kleding en schoenen wordt geregeld benadrukt, wat het sportplezier verhoogt. Daarnaast wordt de klantenservice gewaardeerd vanwege snelle en vriendelijke reacties en ervaren veel klanten de retourprocedure als soepel. De pasvorm wordt meestal als goed ervaren. Toch zijn er enkele verbeterpunten. Sommige klanten wijzen op problemen met de maatvoering en de maatwijzer. Er zijn opmerkingen over vertragingen in de levering tijdens drukke periodes. Enkele klanten vinden de communicatie of opvolging bij retouren onduidelijk of traag. Ook zijn er klachten over bijkomende retourkosten.

Reviews voor gorillawear.com/nl

3x verschillend shirtje besteld en ontvangen 3XL, 1x ruim zoals gewenst 2x te strak
Zit lekker en niet zo dik
Wat mij bevalt is dat een XL altijd hetzelfde is zodat ik zonder problemen online kan bestellen.
Snelle levering, je krijgt wat je besteld en kwaliteit is goed
Snelle service altijd vette tank top/ stringers die elders moeilijk te krijgen zijn
Gewoon netjes, je hoeft je eigen geen zorgen te maken.

Onduidelijkheid

Ik krijg een bericht om te reviewen. Maar ik heb nog niet eens de e-mail ontvangen dat het überhaupt verstuurd is. Dat het niet binnen 24 uur verzonden zou zijn, staat op de website dat het langer duurt ivm de verhuizing, maar ik heb onderhand 5 dagen geleden besteld en nog niks gehoord. Als ik bel naar klantenservice krijg ik er constant niemand aan.
Mooi op tijd geleverd , bedankt