homestorebergen.nl

354 reviews in totaal   4 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

homestorebergen.nl heeft dit profiel niet geclaimd. Lees meer

Reviewshomestorebergen.nl

Grootste oplichters van Nederland!

Wat een waardeloze en frustrerende ervaring! Maandenlang gewacht op mijn bestelling en nog steeds niets ontvangen. Blijkbaar verkopen ze gewoon producten die ze helemaal niet op voorraad hebben. Dit is gewoon misleiding. Toen ik contact opnam, kreeg ik Roos aan de lijn en werd ik extreem onbeschoft te woord gestaan. Ik kreeg niet eens de kans om mijn verhaal te doen, er werd meteen geïrriteerd gereageerd en vervolgens gewoon de telefoon opgehangen. Echt totaal onprofessioneel. Pas na meerdere keren aandringen heb ik mijn geld teruggekregen, maar dat maakt dit absoluut niet goed. Dit soort praktijken zijn onacceptabel. Ik raad iedereen aan hier ver weg van te blijven.

Onbeschofte Roos

Zeer slechte ervaring. Bestelling nooit ontvangen en het geheel komt erg misleidend over, alsof producten worden aangeboden zonder dat ze daadwerkelijk op voorraad zijn. Het contact met de klantenservice maakte het alleen maar erger. Roos was uiterst onprofessioneel: bot, ongeduldig en totaal niet klantgericht. Er werd niet normaal gecommuniceerd en het gesprek werd zonder fatsoen beëindigd. Uiteindelijk mijn geld teruggekregen, maar de manier waarop alles is verlopen – en vooral het onprofessionele gedrag van Roos – maakt dat ik hier absoluut niet opnieuw zal bestellen. Zeer teleurstellend.

Geld niet terug ontvangen

Op 25 juni een bestelling geplaatst twv €120. Het duurde minstens twee weken voordat de bestelling verstuurd zou worden, maar na drie weken heb ik de bestelling geannuleerd (via de mail), omdat ik het ergens anders kon bestellen voor dezelfde prijs met een levertijd van één dag. Vervolgens is de bestelling alsnog verstuurd naar een PostNL punt, waar ik het pakket niet heb opgehaald, zodat deze netjes retour zou gaan. Dit pakket is op 19 juli bezorgd bij Homestore Bergen, maar tot op heden heb ik nog geen geld terug ontvangen. Via de mail en telefonisch zijn ze onbereikbaar! Via de telefoon krijg je een bandje dat ze de telefoon niet kunnen opnemen ‘vanwege de drukte in de webshop’. Ik zie dat meer mensen hier problemen mee hebben, dus let hier op voor je besteld! Daarnaast bieden ze bij retouren alléén tegoedbonnen aan voor het bedrag dat je hebt besteed, terwijl ze wettelijk verplicht zijn om je geld terug te geven ipv een tegoedbon. Iedereen die even zoekt via Google weet dat dit absoluut een no-go is als het gaat om het consumentenrecht. Ik hoop dat Homestore via deze weg wel kan reageren om het netjes in orde te maken, want het gaat toch om een hoop centjes die ik tot op heden nog steeds kwijt ben!
Niets kopen bij homestorein Bergen, netjes betaald en geen producten ontvangen.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.