163 reviews in totaal   81 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

163 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 27 nov 2024

hplplaat.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten waarderen de snelle en tijdige levering, samen met de behulpzame en klantgerichte service. De kwaliteit van het product wordt over het algemeen als goed ervaren en de prijs wordt vaak als eerlijk en betaalbaar genoemd. Ook het op maat zagen en de nauwkeurigheid hiervan krijgen veel lof. De communicatie wordt meestal als duidelijk en prettig ervaren. Er zijn echter enkele klachten over vertraagde levering, beschadigingen aan het product of afwijkende maten. Ook wordt de communicatie rondom de levering soms als traag of onvoldoende gevonden en zijn er incidenteel opmerkingen over een gebrek aan probleemoplossing door de klantenservice.

Reviewshplplaat.nl

Hele goede communicatie en snel geleverd. Speciaal compliment voor de chauffeur die de platen bracht. Heeft goed meegedacht om de platen op de plek te krijgen en deed niet moeilijk.
Precies zoals besteld geleverd, netjes op maat gezaagd. Levertijd kon iets sneller, maar dat heeft misschien met drukte te maken. Maar alles bij elkaar correcte afhandeling en lage prijs Van mij een 10!
Goede communicatie, prijs en levertijd. Precies op maat en goede en correcte sevice bij aflevering. Wie houdt de deur nog voor je open tegenwoordig.

Snelle, correcte levering van HPL platen op kleur en maat.

Binnen twee dagen werd het kleurmonster bezorgd en binnen 3 dagen na bestelling keurig de op maat gezaagde 12 stuks platen. Super!!

enigszins geschonden

Maandag 13 Juli pakketje bezorgd volgen GLS, helaas niet aangekomen op huisadres. Dinsdag 14 Juli berichtje gestuurd naar GLS waar het dan wel is bezorgd. Geen reactie tot dat ik een berichtje op donderdag 16 juli kreeg dat het pakketje die dag zou worden bezorgd. Enja hoor pakketje enigszins geschonden gearriveerd.

Antwoord van hplplaat.nl

Beste Jan, vervelend om te horen. Als de producten beschadigd zijn kun je dat bij ons melden en dan kunnen we daar ook actie op ondernemen.

Levering conform afspraak.

De levering heeft binnen de afgesproken tijd plaatsgevonden. Het materiaal is conform de afgesproken maatvoering geleverd zonder beschadigingen.
Top service. Ik had zelf met spoed trespa gezaagd op kleur nodig en na contact gehad te hebben lag het de volgende ochtend voor mij klaar.
Keurig netjes geleverd in goede verpakking! Helaas 1 hoekje gebroken en niet netjes. Dit kan ik gelukkig zelf oplossen. Ik had 500mm x 800mm besteld, plaat was iets kleiner (beide 2 mm korter).
Super bedrijf , snel , vriendelijk en komt afspraken na. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs .
Duidelijke site snelle levering en vriendelijk en meedenkend personeel, een fijn bedrijf.
Goede communicatie mbt levering en levering exact op tijd. Vriendelijke chauffeur.
Super, en vriendelijk personeel. Zeker de chauffeur.
Prima geleverd volgens afspraak en prima producten.
De bezorging, vriendelijkeheid en hulpvaardigheid aan telefoon.

Ideale leverancier!

Snel, goedkoop, vriendelijk, klantgericht, meedenkend dus ... een absolute aanrader!!!

Antwoord van hplplaat.nl

Bedankt voor je positieve feedback!
Privéprofiel
Makkelijk bestellen, groot assortiment, snelle levering.
Mooi materiaal, netjes gezaagd en snel geleverd.

Antwoord van hplplaat.nl

Dat ziet er mooi en strak uit!
J B
John B.

Top

Na telefonisch contact te hebben gehad snel geleverd. Prima product.

Antwoord van hplplaat.nl

Super, en bedankt voor je review
Direct en volledig geleverd
Snel geregeld en goeie levering.