A-dam.com

250 reviews in totaal

250 reviews since 10 feb 2026

Gecertificeerd sinds: 10 feb 2026
A-dam.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn overwegend positief over de kwaliteit van de producten, waarbij unieke en vrolijke prints en designs als onderscheidend worden ervaren. De snelle en correcte levering wordt vaak gewaardeerd, net als de vriendelijke en oplossingsgerichte service. Ook de duurzaamheid van het product en het productieproces wordt gewaardeerd door klanten die hier bewust voor kiezen. De pasvorm wordt meestal als positief beoordeeld. Er zijn echter ook enkele klachten over dunner wordende stof en loslatende naden. Daarnaast zijn er opmerkingen over leveringsproblemen of verpakking. Sommige klanten ervaren problemen met een veranderde fit of elastiek dat lubbert.

ReviewsA-dam.com

Nog steeds prima lekker zittende onderbroeken met leuke motieven
Leuke producten, en duurzaam.
Fijne webshop, snelle levering en goede producten
Top product en prima levering!
Heerlijke boxers van goede kwaliteit en dat ook nog eens duurzaam. Natuurlijk ook een snelle bezorging.
Bestellingen / levering altijd op tijd en kwaliteit! Enige boxer briefs in mij kast! Vaker voordeel zou nice zijn ;)

Mooi en uniek ondergoed!

Materiaal en looks zijn prima. Verpakking ook!
Prima service en kwaliteit
Mooie kwaliteit sokken voor een leuke prijs en correct geleverd.
Gewoon eerlijk en goed
Ik draag al jaren A-dam boxer briefs en sokken. Deze laatste paar besteld en de kwaliteit voelt anders. De stof is dunner en het elastiek vouwt dubbel. Ik kan op dit moment geen goede beoordeling geven. De tijd zal het leren. Veel van mijn oude boxer briefs zijn minstens 2 a 3 jaar oud. Benieuwd of deze dit gaan evenaren.
Super snelle bezorging en de verpakkingen zijn ook altijd dik in orde. Mijn man zweert bij de pasvorm, wat wil je nog meer?
Contact is snel en goed. Wanneer er iets niet in orde is, wordt het snel opgelost.
Prachtig product en snelle levering

Onze missie is om de wereld op elke mogelijke manier buitengewoon te maken, te beginnen met het eerste wat je elke dag aantrekt. Wij maken op alle mogelijke manieren buitengewoon ondergoed. In de ma...