ipadspullekes.nl

7.391 reviews in totaal

7.391 reviews since 1 sep 2022

Gecertificeerd sinds: 13 sep 2022
ipadspullekes.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle levering, de kwaliteit van de producten en het ruime en mooie assortiment. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt regelmatig positief genoemd. Het retour- en omruilproces verloopt doorgaans soepel en klantgericht, en de communicatie wordt gewaardeerd vanwege duidelijkheid en snelle reactie. Toch worden er regelmatig vertragingen of onduidelijkheid bij de bezorging gemeld. Sommige klanten klagen over tegenvallende of kwetsbare materialen. De bereikbaarheid of opvolging van de klantenservice laat soms te wensen over, en de keuze bij oudere modellen wordt als beperkt ervaren. Daarnaast vinden sommige klanten het product te duur voor de geboden kwaliteit. Enkele klanten moeten lang wachten op reactie of geld bij retourzendingen, en soms ontbreekt follow-up of is de informatie verwarrend.

Reviewsipadspullekes.nl

B P
Bob P.
Levering snel, qua bezorging iets rommeliger, maar daar kunnen jullie niets aan doen
Snel geleverd, goed geïnformeerd. Heel klein verbeterpuntje: het pakketje was zodanig ingepakt dat het niet door een brievenbus past, in tegenstelling tot de informatie. Nu moest ik dus iets regelen voor de ontvangst.
Good product , slight delay in the delivery but due to parcel services, shop has sent the package immediately
Mooie hoes voor mijn iPad ontvangen van prima kwaliteit.
Mooi stevig en snel geleverd!
De track trace gaf veel verwarring, pakket werd van het ene postbedrijf naar het andere verschoven. Telefonisch was het bedrijf niet te pakken te krijgen vanwege vakantie, op mail werd wel gereageerd. Pakket is uiteindelijk na 5 dagen geleverd.
C V
Cees V.
Goirle
Hoesje besteld voor ophalen. Wordt niet geaccepteerd wegens gebrek huisadres. Dus retour, gebeld dat ik de bestelling wil annuleren nu afwachten op het geld. Ord. ORD170283 Cees.

Verbeterde productomschrijving t. o. v. de vorige keer

Verbeterde productomschrijving t. o. v. de vorige keer. Mijn Ipad gaat gelukkig langer mee dan de hoes. Daarom heb ik mijn hoes vernieuwd het geen weer verder bijdraagt tot de levensduur van mijn ipad. De vorige keer was de productomschrijving op de site misleidend en heb ik de verkeerder hoes besteld, omdat mijn type Ipad erbij stond. Dat heb ik toen gemeld. De afhandeling was toen overigens prima, ik kon gratis terugsturen en de goede werd toen ook snel geleverd. Nu was het heel duidelijk: ik gaf aan welk type ik had en werd direct verwezen naar de goede hoes. Bestellen en het komt netjes aan.

Chapeau

Prima website, mooie spullen voor mijn 🍏🍎s. Nette prijzen en snelle levering
Snel antwoord op de vraag over Azerty versus Querty gekregen. Dank!
Mooie product,snel geleverd door post nl!!!
Ik bestelde donderdag 12 maart om precies 16:59u. Bevestigingsmail is van 17:00u. Ondanks belofte dat bij bestellen voor 17u de volgende dag bezorgd wordt, gebeurde dat niet, maar pas op 17 maart. Wat ik ook niet fijn vind is dat je een account bij ‘SHOP’ moet maken om de verzending te kunnen volgen.
Prima verzorgd👍
Het duurde wat langer, maar het kan goed
Perfecte hoes voor over de ipad van mijn doxjger.
Klantvriendelijkheid en correcte afwikkeling van afspraken en bestellingen
Voor de zoveelste keer gekregen wat besteld en verwacht en op afgesproken tijd!! Wat wil je nog meer!
fijne site, snelle afhandeling en correcte reactie bij stornering van een bestelling

Mijn 'oude' IPadhoes 2021 vervangen door een mooie nieuwe hoes december 2025

Mijn 'oude' IPadhoes uit 2021 (betrokken van deze firma) was door veelvuldig gebruik aan vervanging toe. Telefonisch contact gezocht, snel en vooral adequaat geholpen. Kreeg een mail toegestuurd met drie mogelijkheden voor mijn specieke tablet. En kon zo makkelijk kiezen en bestellen. De nieuwe hoes is praktisch in gebruik en heeft een mooie uitstraling. Blij mee.
Fijn bedrijf! Goede en duidelijke website, bestelling snel in huis.

Wij zijn iPadspullekes! iPadspullekes.nl is opgericht in 2012. Het is een webshop die gespecialiseerd is in iPad beschermhoezen, toetsenborden en accessoires. Omdat wij gespecialiseerd zijn in alleen...