ipadspullekes.nl

7.193 reviews in totaal   902 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn doorgaans positief over de snelheid van levering, de kwaliteit van de producten en de prijs-kwaliteitverhouding. Ook de duidelijke productinformatie, goede communicatie rondom bestellingen en de gebruiksvriendelijkheid van de producten worden gewaardeerd. Daarnaast wordt de bereikbaarheid en behulpzaamheid van de klantenservice vaak geprezen. Toch zijn er ook verbeterpunten: er zijn klachten over vertragingen en onduidelijke levertijden, tegenvallende of snel kapotte artikelen, prijswijzigingen of niet nagekomen aanbiedingen, misleidende productomschrijvingen of onduidelijkheden over specificaties. Daarnaast wordt regelmatig het ontbreken van updates of reacties genoemd, evenals het ontbreken van handleidingen en kleine onhandigheden in het gebruik van de producten. Ook het uitblijven van reacties of oplossingen van de klantenservice wordt als negatief ervaren.

Reviewsipadspullekes.nl

Zeer snelle en correcte levering. Handige en mooie uitvoering. Een minpunt : het toetsenbord is querty. Meest gebruikt is in feite azerty. Voor mij geen probleem, aangezien het toetsenbord zeer handig is in gebruik. Daarom zal ik het niet terugsturen.
De telefonische ondersteuning bij het installeren van mijn magnik iPad . Het apparaat is van Chinese afkomst / werd zonder uitleg geleverd . Een medewerker heeft keurig uitgelegd hoe te gaan gebruiken , keurig correct bedankt voor de service .
J T
Jeske T.

Zeer klantvriendelijk 👏🏼👏🏼

Prima kwaliteit draaibare Ipadhoes met heel fijn toetsenbord. Ook het telefonisch contact voorafgaand aan de bestelling was heel prettig. Bestelling werd ook meteen dezelfde dag verzonden. De bezorging werd echter iedere dag uitgesteld maar dit ligt buiten de macht van iPadspullekes. Een echte aanrader 🤸🏽‍♀️

Goede webshop!

Goede communicatie, goede kwaliteit en snelle verzending!

Precies wat je wilt

Fijne website met ruim assortiment en. Snel en zorgvuldig geleverd. Precies wat je wilt. Doen!

Uitstekende service…..

Wat ik niet zo fijn vond is dat in eerste instantie de bestelling niet bezorgd was, terwijl de vervoerder zei van wel. Niet dus. Na 10 dagen heb ik gevraagd mijn bestelling dan maar opnieuw te versturen en dat is gebeurd en de bestelling was de volgende dag binnen. Helemaal blij, dus. Uitstekende service.
Bestel altijd bij jullie
Ja hoor doen wat beloofd, er was een bonus beloofd en die is niet ontvangen. Dat zijn verkoopstreken die ik niet waardeer.
Heel erg mooi en erg fijn. Ik had eerder n los keyboard gekocht maar dat was onhandig. Dit is gewoon top!
Altijd goede kwaliteit en zeer snel geleverd.

Prima geregeld

Gemakkelijk besteld, netjes geleverd

Toetsenbordhoes iPad

Ik heb een toetsenbordhoes besteld. Goede prijs, net hoesje en snel geleverd! Alles prima in orde dus!
Snelle bezorging. Goede kwaliteit
Eric B.
Veldhoven
snelle levering en prima spullen
Mooi hoesje, niks op aan te merken
Ik ben heel blij met de ipadhoes , maar kreeg een dag nadat ik besteld had , een mail dat de hoes €99.95 werd ipv mijn betaalde €119,15. Daarover heb ik gemaild , maar niks op terug gehad , dat vind ik erg jammer. Verder alles netjes verzonden .