pro-witgoed.com

115 reviews in totaal

115 reviews since 7 mei 2026

Gecertificeerd sinds: 7 mei 2026
pro-witgoed.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten waarderen de snelle levering, stiptheid en heldere communicatie, evenals de professionele, oplossingsgerichte en vriendelijke service van het bedrijf. De vriendelijkheid van het personeel en de bezorgers wordt vaak als positief ervaren en problemen zoals schade of defecten worden doorgaans naar tevredenheid opgelost. Aan de andere kant zijn er klachten over storingen en vertragingen bij de levering, het niet nakomen van afspraken, onbereikbaarheid, onduidelijke of uitblijvende terugkoppeling en het niet nakomen van beloftes. Ook is er regelmatig ontevredenheid over de installatie, vooral wanneer afspraken en het meenemen van verpakkingen niet worden nagekomen. Bovendien ervaren enkele klanten het personeel soms als onbeleefd en wordt het oplossen van problemen soms als te traag of omslachtig gezien.

Reviewspro-witgoed.com

De prijs en de snelle reactie. Alleen de levering was minder, ik zal niet aanraden om het het onderdeel van PostNL die ook leveren en installeren want installeren hebben ze niet gedaan want dan moesten ze een kastje in en het toestel uitpakken en de verpakking meenemen was ook niet top. Er zaten aan de binnenkant nog allemaal schuimpjes en draadjes die verwijdert moesten worden. En dan zeggen ze U kunt beter de doos hier laten voor als er iets is dan is het makkelijk terug sturen. Pffffff ja mijn vrouw is hier ingetrapt. Nu zitten wij met een grote doos. Oud papier was net geweest. Maar service van PostNL is geen aanrader.

Ik zal zeker overwegen om volgende keer weer een bestelling te doen.

Beste Merkatura, WitgoedPro, Ik wil u graag bedanken voor de levering van zaterdag 6 juni 26 van de Heinner HCNF-HM377INVXC Koel-vries 377 L – Full No Frost × 1 en de prijs was een topper. Het apparaat is buiten verwachting over hoe het eruit ziet en het zeer makkelijk was om het in gebruik te nemen en is super mooi, zeker na mijn oudje van 19+ jaar gebruik. De levering had een oponthoud daar de Postnl medewerkers de steekkar bij vorige klant hadden later staan maar ik had er een in mijn box staan die voldeed om het werk te doen en het naar 1 hoog te brengen aardige jongens, een van hun moest terug naar eerdere locatie om de steekkar op te halen. Ondanks de lange wachttijd van deze levering (21 mei) maar die ook de tijd gaf om alles voor te bereiden omdat een koel/vries niet makkelijk is om te wisselen en was de communicatie met u top. Want ik had nog per email vragen gesteld, die goed en duidelijk zijn beantwoord. De merknamen Merkatura, WitgoedPro is wat verwarrend maar u site vertelde meer, we leven namelijk in een scam wereld. Ik zal zeker overwegen om volgende keer weer een bestelling te doen. Ik doe later nog een Trustpilot review als dit de juiste link is ? https://nl.trustpilot.com/review/merkatura.nl En nogmaals bedankt... Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, CM

Pro Witgoed moet andere bezorgdienst zoeken

Na veel mailwisseling over de maten van de koelkast welke snel en netjes beantwoird werden besloten koelkasr te bestellen. Op de site staat tot 4 hoog zonder lift is geen probleem voor onze bezorgers van Home@extra post.nl. Het hele feest is verziekt door de 2 zeer onbeleefde bezorgers die weigerden de koelkast naar boven te brengen en heel onprofessioneel en brutaal werden. Koelkast is mee retour gegaan en we hebben dus zeer slechte ervaring daarmee.( ze gooiden het op gewicht en ARBO ) Pro-witgoed is en was aan de telefoon heel meelevend en excuus gekregen. Ik vind wel dat op de website duidelijk moet komen te staan dat ze NIET bezorgen tot boven.

Snelle service, alles netjes geregeld

Bestelling soepel doorlopen, betaling via iDEAL ging direct goed. Communicatie was duidelijk: bevestigingsmail kwam meteen binnen en de verzendgegevens bleken accuraat. Wat ik vooral fijn vond is dat de 5 jaar garantie standaard inbegrepen is, dat geeft echt rust bij zo'n aankoop. Aanrader voor wie zonder gedoe witgoed wil bestellen.
Mooie wasdroogcombinatie, duurde wel wat langer dan de aangegeven bezorgtijd omdat hij niet op voorraad was. Heel tevreden met de vriendelijke en professionele bezorgers, die hem aangesloten hebben.
Koel/vries combinatie was goed , maar de installateurs, wisten niet hoe gauw ze weg konden, heb daarna zelf de koel/vriescombinatie zelf maar waterpas gezet. Ze hebben wel de verpakking buitenom meegenomen en de oude koelkast meegenomen, maar de verpakking in de koelkast hebben ze maar laten zitten.

Dramatische bezorging

Een wasdroog combo gekocht dat ging eigenlijk prima, helaas heeft het extern bezorg bedrijf alleen foute gemaakt er zou een kapotte droger retour gaan maar ze hebben mijn werkende wasmachine meegenomen, ook spraken de bezorgers geen Nederlands of Engels, en hebben ze de nieuwe wasdroger gewoon in mijn gang laten staan inplaats van het afgesproken installatie en verpakkingen meenemen, ik kan ook nergens mijn factuur terug vinden waarin mijn garantie staat vermeld

Top service!

Snelle afhandeling. Makkelijk om een bezorgafspraak in te plannen. Aardige bezorgers en ik ben heel tevreden over de wasmachine die ontzettend goed geprijst is.
Bestelling stond netjes klaar en behulpzame medewerker heeft gezorgd dat deze op mijn aanhanger komt. Refund voor zelf ophalen netjes terugbetaald. Koelvries combinatie was goed verpakt, werkt prima
Hele snelle levering, geen bezorgkosten, en mn ouwe koelkast werd meegenomen. En de koelkast zelf is prachtig. Een echte aanrader deze firma.
Had beschadigde koelkast geleverd. Was geen probleem is netjes opgelost. Heel netjes behandeld aan de telefoon heel vriendelijk en alles goed opgelost.
Op tijd bezorgen, ook weghalen oude wasmachine maar men is ook weggegaan met een slang met stopper
Wasmachine is goed aangeleverd en werkt goed. Communicatie was wel beperkt, zeker omdat deze een week later werd aangeleverd dan gepland en wat eerdere informatie hierover was wel fijn geweest.

Total Loss apparaat bezorgd.

Krijg een totaal beschadigd product (total Loss) geleverd. Moet dan van alles en nog wat gaan regelen, foto's maken, opsturen. onderhandelen over terug sturen of vervangen. Veel gedoe. Vermoeiend. Nieuwe machine gaat tenminste 10 werkdagen duren, dus 2 weken. Dat betekend nog 2 weken zonder wasmachine. Heel vervelend allemaal.
Ik had de vriezer dinsdag besteld en hij werd de volgende ochtend keurig bezorgd
Goede prijzen van t witgoed.goed bereikbare klantenservice met een vriendelijke vrouw.bezorging met post nl is uitstekend.alleen jammer dat ze nuet veel keuze hebben in gasfornuizen
Er was afgesproken dat het artikel geinstalleerd zou worden en de verpakking mee genomen zou worden , helemaal niets daarvan , ik ben gehandicapt, ik kan het absoluut niet zelf , ik weet het ligt niet aan jullie , ik heb jullie gebeld en ik zou een reactie terug krijgen , nogmaals helemaal niets.

Goed!

Netjes op afgesproken dag geleverd , alles voldoet aan verwachting
Een factuur sturen

Pro-Witgoed is dé Nederlandse webshop voor wasmachines, drogers, koelkasten, vaatwassers en inbouwapparatuur. Op elk apparaat geldt standaard 5 jaar garantie, gaat er iets mis, dan ontvang je direct e...