hoedshop.nl

23.982 reviews in totaal   3.335 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over de productkwaliteit, met veel lof voor de gebruikte materialen, afwerking en duurzaamheid. De klantenservice wordt als vriendelijk, snel en oplossingsgericht ervaren. Retourneren en omruilen verloopt vlot en zonder extra kosten, wat erg gewaardeerd wordt. Het ruime en gevarieerde assortiment, samen met het duidelijke en gebruiksvriendelijke ontwerp van de webshop, krijgt veel complimenten. Klanten zijn ook te spreken over de maatadviezen, het virtueel passen en de duidelijke instructies, wat bijdraagt aan het vinden van de juiste maat en pasvorm. Daarnaast wordt de zorgvuldige en stevige verpakking positief genoemd. Aan de andere kant zijn er regelmatig klachten over de bezorgdienst, met name DPD, vanwege beschadigde pakketten, late leveringen of onpersoonlijke aflevering. Ook zijn er enkele opmerkingen over beschadigde dozen door transport. De filterfunctie van de webshop wordt soms als verwarrend ervaren en bij afwijkende maten ontstaat er soms verwarring of teleurstelling. Incidenteel is er sprake van vertragingen in de communicatie met de klantenservice.

Reviewshoedshop.nl

Dat was een snelle en prima levering. Hoed maat was als vermeld in de tekst en in mijn geval iets groter dan vermeld. Dat maakte dat ik in een keer de juiste maat heb kunnen bestellen. Kwaliteit van de hoed, merk STETSON, is erg goed en volgens omschrijven. Niets op aan te merken. In mij beleving verkoopt de hoedshop wat beweren te verkopen en dat is prettig en een betrouwbare verkoper.

Antwoord van hoedshop.nl

Geachte klant, met dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent, graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Uw Hoedshopteam.
Mijn bestelling van de hoedshop was niet bij mij afgeleverd door de transporteur. Na mailcontact met de Hoedshop hierover kreeg ik keurig een nieuwe bestelling toegestuurd die vervolgens wel bij mij is aangekomen. Keurig en snel opgelost door de Hoedshop.

Antwoord van hoedshop.nl

Geachte klant, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat het probleem uiteindelijk snel en naar tevredenheid is opgelost en dat de nieuwe zending goed is aangekomen. Wij waarderen uw begrip en vertrouwen zeer! Met vriendelijke groet, Uw hoedshopteam
M M
Miguel M.
Kwaliteit van de producten is top. Klantenservice goed bereikbaar en doeltreffend ( het is mijn ervaring ). Website is zeer uitgebreid. Ik ben een tervreden klant. Echter, afstemming met Anthec GmbH in Munster voor het crediteren van teruggestuurde artikelen moet beter om misverstanden te voorkomen. Laatste keer hadden ze geen verzendkosten terugbetaald.

Antwoord van hoedshop.nl

Geachte klant, Bedankt voor uw review en uw feedback. Deze keer hebben wij de verzendkosten terugbetaald. De vorige keer heeft u niet de volledige bestelling geretourneerd; in dat geval is het gebruikelijk dat de verzendkosten niet worden teruggestort. Met vriendelijke groet, Uw hoedshopteam

Ruime keuze en keurige verzending

Ruime keuze en mijn hoed is keurig thuis bezorgd..... Persoonlijk vind ik het jammer dat het pakket, wat overigens keurig verpakt was, via DPD geleverd werd, waardoor de track and trace wat beperkter waren. Echter dat is maar een klein "ongemakje" wat niets af doet aan de kwaliteit, het model en de pasvorm van de geleverde hoed.

K E
Knierke e.

Een Aanrader.

Super blij met mijn bestelling bij Hoedenshop! 🎩✨ De kwaliteit van de hoed is echt top en hij zit perfect. Levering was snel en netjes verpakt. Ook fijn dat er zoveel keuze is – voor iedere stijl wel iets te vinden. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een mooie, stijlvolle hoed! 👍

Antwoord van hoedshop.nl

De bestelling werd vlot en netjes verzonden, alleen jammer dat de bezorger van DPD niet de tijd heeft om het pakket zelf te overhandigen, helaas ontbreekt er iets aan zijn manier van bezorgen en het omgaan met mensen. Maar ben zeer tevreden

Antwoord van hoedshop.nl

Geachte klant, Bedankt voor uw review en uw tevredenheid over onze service! We begrijpen uw opmerking over de bezorging door DPD. Wanneer er veel pakketten onderweg zijn, kan het voorkomen dat de bezorger minder tijd heeft voor persoonlijk contact. Wij danken u voor uw begrip! Fijn dat u verder tevreden bent met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Uw hoedshopteam

Op 3 juni besteld, op 9 juni nog niks

Op 3 juni besteld; vandaag 9 juni via DPD bericht ontvangen dat de bestelling nog niet eens in het sorteercentrum ligt. Dus minimaal nog een dag voor levering in de hoop dat de aangekondigde drukte mee zal vallen. Een trieste ervaring. Kan dus nog niet over prijs/kwaliteitverhouding praten, daar er niets is om te beoordelen. Had ik kunnen kezen op de website dat de levering zo lang zou duren, dan had ik de hoedjes niet besteld.
Prima, eerst verkeerde kleur besteld bruin had ik zelf aangegeven in een mail ,, kreeg een mail dat de kleur niet bestond zoals ik het graag wilde 😀 heb ik een andere kleur uitgezocht die ook nog eens goedkoper was gisteren de pet binnen gekregen 13-4 en vandaag het teveel betaalde bedrag op mijn rekening gestort prima webshop snelle levering 👍

Goede service

Als je vragen hebt, krijg je antwoorden die je echt helpen. Leuk dat je virtueel kan zien hoe cap staat. Instrucitefilmpje om erachter te komen welke maat je hebt is duidelijk. Wel is fysiek passen echt he beste.

M D
Mark d.

Zeer mooie flatcap

Capri Merino Patchwork Flatcap van Lierys. Hij is zeer mooi, zit heerlijk... en het meest belangrijke: is precies wat ik had verwacht. Komt vanuit hun magazijn uit Duitsland en dus een dagje extra wachten... maar niet erg, toch. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en mijn echtgenote zegt dat hij schitterend op mijn koppie staat ;-) Niet de eerste keer dat ik bij Hoedshop een flatcap bestel... en telkens zeer tevreden

Praktisch op vakantie.

Ik heb nu inmiddels twee urban caps in verschillende kleuren. Mooie vormgeving uitstekende pasvorm. Eerlijk niet al te stug katoen. Ventilatie gaatjes en een absorberende rand. Ik draag deze vooral wanneer ik op vakantie ben in warme landen. Kan deze cap van harte aanbevelen.

Antwoord van hoedshop.nl

héél snelle levering ! Snelle retour omdat de eerste hoed me niet goed zat. Het systeem van retour op intrenet leek me niet onmiddellijk duidelijk. Ik had dan een tweede opnieuw besteld en betaald en daags nadie reeds een mail dat ze het bedrag hadden terug gestort... dus prima servic én prima hoeden !!

Antwoord van hoedshop.nl

Kwalitatief erg goede hoed, zeer goed verpakt(!) en vlot geleverd. Was helaas niet "mijn" hoed; retourneren ging heel eenvoudig en de communicatie met de Hoedshop is prima.

Prettige organisatie!

Ik heb de hoedenshop als prettige en vlotte organisatie ervaren. Zowel telefonisch als in de afhandeling. Helaas paste de hoed niet bij mij out-fit, de afhandeling van retour werd idem prettig en snel afgewerkt.

Antwoord van hoedshop.nl

Bij hoed shop een vilten hoed aangeschaft. Ben best wel zeer tevreden met de uitleg over hoe je de hoedenmaat moet bepalen. Ook het virtueel passen van de hoed is best wel goed.

Antwoord van hoedshop.nl

Wanneer je de beste kwaliteit op zo eenvoudige manier bij je thuis kan krijgen ? Waarom niet. Ik koop zeker ook graag in de fysieke winkel maar die zijn er minder en minder. Hoedshop biedt een zeer correcte service een zeer uitgebreide keuze, simpel toch?

Antwoord van hoedshop.nl

Binnen twee ruilen als het niet past of..je smaak niet is

Wat mij enkel opviel was dat je binnen 100 dagen alsnog kan ruilen terwijl je weet als iets niet past dat je zeker binnen een week het al omruilt anders zouje het 3. maanden kunnen dragen en.. dan kanje er ook genoeg van hebben en met een smoes het weer terugsturen.

Antwoord van hoedshop.nl

Geachte klant, Bedankt voor uw reactie en uw oplettendheid! Ons 100-dagen retourbeleid geldt inderdaad alleen voor artikelen die nieuw en ongebruikt zijn. Zodra een artikel gedragen is, kan het niet meer geretourneerd worden. Zo zorgen wij ervoor dat alle klanten echt een nieuw product ontvangen. Mocht u hier verdere vragen over hebben, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Uw hoedshopteam
Duidelijke communicatie. Mooie merken. Nakomen van afspraken. Voor vaste klanten zoals ik, die al veel hoeden heb gekocht bij Hoed Shop een cadeau kaart schenken en dan meer dan de 5 euro korting bij verjaardag. Bijvoorbeeld 15 of 20 %. Dat is een mooie en leuke waardering en goed voor klantenbinding ben ik van overtuigd. Laat ook even weten hoe jullie hierin staan. Gr., Heerke Beukema

Mooie hoeden en vlotte levering

Mooie hoeden, sjaals en mutsen. Groot assortiment. Goede beschrijvingen. Vlotte levering. Website is niet altijd heel gemakkelijk als je filters gebruikt. Ik heb het idee dat je bij een andere sortering niet meer dezelfde artikelen ziet.

Antwoord van hoedshop.nl

Geachte klant, met dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent, graag tot een volgende keer. En ja, het kan zijn, dat sommige artikelen bij bepaalde selecties wel of niet verschijnen, dat hangt een beetje van het selecteren af. Helemaal perfect krijgen we het niet voor elkaar, en meer selectiemogelijkheden maakt het te onoverzichtelijk. Maar er wordt steeds aan gewerkt verbetering, is eingenlijk een voortdurend proces. Met vriendelijke groeten, Uw Hoedshopteam.
A D
Almast D.

Prima producten, aanrader

Prima producten. De ontvangen petten waren voleldig conform wat in de webshop werd aangeboden. Levering precies zoals toegezegd en uitstekend verpakt. Kom graag nog eens terug.