23 reviews in totaal   23 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

23 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 26 mei 2026

naaimachines.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Reviewsnaaimachines.nl

Had tijdens hun vakantie een rits voetje besteld maar doordat ze net weg waren en ik het voetje nodig had heb ik het elders besteld. Bij terugkomst mail gestuurd hierover en gebeld . Werd goed opgevat en bestelde een schelp voetje ipv het ritsvoetje. Kreeg het keurig opgestuurd incl een klein bedrag wat dit schelp voetje goedkoper was. Dus helemaal top.

Deskundig advies en goede service

Al jarenlang een vertrouwd adres voor naaimachines en accessoires. Deskundig advies, persoonlijke aandacht en een nette afhandeling van bestellingen. Fijn dat er naast de webshop ook een showroom is waar producten bekeken kunnen worden.
Bijzonder bedrijf met heel veel know-how. Als zij het niet hebben, dan zorgen ze dat ze het snel in huis hebben. Ik ben blij met dit bedrijf in mijn woonplaats!
Veel accessoires voor mijn pfaff naai/broduur machine. Snelle leveringen. Mooie en makkelijke side.

Pfaff naaivoetjes.

Netjes ingepakt en verstuurd. Fijn dat er vakantie korting was, het wachten waard. Dat was goed en duidelijk gecommuniceerd op jullie website!
Geweldige (web) winkel. Staan altijd voor je klaar en als je een probleem hebt, helpen ze heel snel
C B
Carmen B.
snel bestellen goede website prima levering en bevestiging en voortgang emails.
snel geleverd en ook nog korting
De snelle levering
Het pakket is nog niet bezorgd. Stel het op prijs, dat dit afgewacht wordt, of dat u eerst vraagt om een bevestiging van bezorging.

naaimachines.nl

Van Keekem Naaimachines.nl is een familiebedrijf uit Gorinchem met een geschiedenis die teruggaat tot 1870. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door de 5e en 6e generatie van de familie Van Keekem. Va...