Gecertificeerd sinds: 26 mei 2026
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsnaaimachines.nl
Had tijdens hun vakantie een rits voetje besteld maar doordat ze net weg waren en ik het voetje nodig had heb ik het elders besteld. Bij terugkomst mail gestuurd hierover en gebeld . Werd goed opgevat en bestelde een schelp voetje ipv het ritsvoetje. Kreeg het keurig opgestuurd incl een klein bedrag wat dit schelp voetje goedkoper was. Dus helemaal top.
Deskundig advies en goede service
Al jarenlang een vertrouwd adres voor naaimachines en accessoires. Deskundig advies, persoonlijke aandacht en een nette afhandeling van bestellingen. Fijn dat er naast de webshop ook een showroom is waar producten bekeken kunnen worden.
Bijzonder bedrijf met heel veel know-how. Als zij het niet hebben, dan zorgen ze dat ze het snel in huis hebben. Ik ben blij met dit bedrijf in mijn woonplaats!
Veel accessoires voor mijn pfaff naai/broduur machine. Snelle leveringen.
Mooie en makkelijke side.
Pfaff naaivoetjes.
Netjes ingepakt en verstuurd. Fijn dat er vakantie korting was, het wachten waard. Dat was goed en duidelijk gecommuniceerd op jullie website!
Geweldige (web) winkel. Staan altijd voor je klaar en als je een probleem hebt, helpen ze heel snel
snel bestellen goede website prima levering en bevestiging en voortgang emails.
snel geleverd en ook nog korting
De snelle levering
Het pakket is nog niet bezorgd. Stel het op prijs, dat dit afgewacht wordt, of dat u eerst vraagt om een bevestiging van bezorging.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
naaimachines.nl
Bezoek websiteOver
naaimachines.nl
Van Keekem Naaimachines.nl is een familiebedrijf uit Gorinchem met een geschiedenis die teruggaat tot 1870. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door de 5e en 6e generatie van de familie Van Keekem. Va...