Gospel.nl

8.286 reviews in totaal   213 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en stipte levering. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren dankzij de snelle en duidelijke communicatie. De kwaliteit en het aanbod van de producten, met name de christelijke inhoud, vallen goed in de smaak. De verpakking wordt vaak gewaardeerd als netjes en beschermend. Ook de prijsstelling wordt als eerlijk en aantrekkelijk ervaren. De website wordt als overzichtelijk beschouwd. Er zijn echter enkele klachten over vertraging of logistieke problemen bij de levering. Daarnaast zijn er terugkerende opmerkingen over de traagheid van de website, onduidelijke productinformatie en problemen met het bestelproces. Sommige klanten merken afwijkingen op tussen de gecommuniceerde en daadwerkelijk betaalde bedragen. Ten slotte is er incidenteel een klacht over onvoldoende stevige verpakking.

ReviewsGospel.nl

A N
A N.

The Chosen seizoen 5

Goede en heldere communicatie over mijn bestelling en levering. Uitstekende en indrukwekkende serie
Goed geïnformeerd over de zending en toch op tijd geleverd

Bezorging en verzorging.

De snelheid van bezorging en de mogelijkheid om de bestelling elders te bezorgen.
Bestelling gitaren liederenboek ging vlot en de verzending werd snel geregeld
De verzending was keurig was er blij mee, wat ik jammer vind is dat de gaatjes voor in de map niet goed zitten. zit ongeveer een 5 mm naast de originele map sluiting. heeft verder geen foto nodig, spreek voor zich.
Mijn ervaring met jullie is erg goed jullie zijn er voor de mensen altijd berijd te helpen
Altijd goede ervaringen. Mooie producten en snel geleverd
De site is tov andere heel erg traag Ik ben een cd liefhebber, maar je kunt ze niet allemaal beluisteren en vaak staat er dan ook niet bij welke nummers erop staan. Ook bij veel boeken is het raden wat de inhoud is.
De website werkt nogal traag, en ook de bestelling viel een dag later op de mat dan gepland.
Alles keurig verpakt en snel verzonden! Zeer tevreden.
Op tijd en heel snel afgeleverd. Fantastisch product. Super bedankt!!

Snelle levering en goed product!

Snelle en goede service qua app, verzending en product, zoals gehoopt! Zeker aan te raden!
Het gitaarspel met opwekkingsliederen was snel aanwezig. Goede en snelle service.
Alles was perfect. Ik ben super blij met mijn mooie bijbel
M V
Michele V.

zeer tevreden

pakketje makkelijk te volgen via Track & Trace en onbeschadigd thuis afgeleverd
Ik vind de service erg goed, het product kwam op tijd. Zeer tevreden mee.

Verzamel box 1 en 2

snelle en prettige oplossing van de vraag die ik had

Accurate service en snelle verzending

Zeer accurate service en razendsnelle verzending..!
zorgvuldig en snel
Snelle zending Goede verpakking

Gospel.nl

Gospel.nl is een onafhankelijke christelijke webwinkel waar je alles kunt vinden op het gebied van christelijke muziek, films, boeken, gifts en digitale downloads zoals ebooks, films on demand en muzi...