realroots.nl

151 reviews in totaal   151 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle verzending van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt veelvuldig geprezen en als hoog ervaren. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk omschreven. Veel klanten merken positieve effecten op hun gezondheid na het gebruik van de producten. Daarnaast wordt de smaak van de producten, met name de bouillon, vaak als erg lekker en verrassend positief genoemd. Klanten waarderen de duidelijke uitleg, tips en informatie bij de producten of op de website. Verder wordt de verpakking meestal positief beoordeeld, waarbij het gebruik van milieuvriendelijke materialen en de goede bescherming van de producten extra worden gewaardeerd.

Reviewsrealroots.nl

Heerlijke producten en supplementen die goed opneembaar zijn Gino ga zo door zegt deze tevreden klant!

Bedankt voor jouw mooie review. Groetjes Tygo

Service is steengoed!

Service is steengoed. Snelle levering, goede voorlichting. Plus: de levertraan werkt echt!

Bedankt voor jouw mooie review. Groetjes Tygo
De bottenbouillon is nog heerlijker dan verwacht. En het werd super snel geleverd. Ik ben er blij mee!

Bedankt voor je mooie review. Dit stellen wij enorm op prijs! Groetjes Tygo

Klantvriendelijk

Bestelling snel ontvangen, heel klantvriendelijk en makkelijk benaderbaar voor vragen

Dat is zeer fijn om te lezen! Bedankt voor jouw review. Groetjes Tygo
Privéprofiel
Helemaal blij met de 20% kortingsactie van Real Roots.!

Antwoord van realroots.nl

Wat enorm fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de huidige aanbieding. Bedankt voor jouw review. Met hartelijke groet, Tygo
Fijne producten, snel verzonden, helemaal blij mee

Antwoord van realroots.nl

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten én de snelle verzending. Geweldig dat je er helemaal blij mee bent! Veel plezier met je aankoop en bedankt voor het delen van je ervaring. Bedankt voor je leuke review! Groetjes, Tygo
Snelle levering, goed verpakt en top producten die écht meerwaarde aan je gezondheid geven! Jolanda

Wat enorm fijn om te lezen! Bedankt voor jouw mooie review! Groetjes Tygo
Snelle levering en correcte uitleg hoe te gebruiken

Antwoord van realroots.nl

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de duidelijke uitleg over het gebruik. Daar hechten we veel waarde aan! Veel plezier met je aankoop. Groetjes, Tygo
Snelle verzending en de producten zijn top!

Antwoord van realroots.nl

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending en dat de producten zo goed bevallen. Daar worden we blij van! Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je aankoop. Groetjes, Tygo
Ik ben nu net 3 dagen met de capsulbegonnen ik ze , ik voel energieker , voorheen had ik op het werk altijd een inzakkertje nu miet meer

Antwoord van realroots.nl

Wat enorm fijn om te horen dat het effect al zo snel te merken is. Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Groetjes Tygo
Heerlijk product en makkelijk inzetbaar

Antwoord van realroots.nl

Wat enorm fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Bedankt voor jouw review. Met hartelijke groet, Tygo
Als juie ook een keer kefir en omega 3 zal hebben zal ik super fijn vinden.

Bedankt voor je mooie review. Dit stellen wij enorm op prijs! Groetjes Tygo
Hele gebruiksvriendelijke pasta, de smaak is goed, wel met een beetje keltisch zeezout. Ik ben fan!

Bedankt voor jouw mooie review! Groetjes Tygo
Mijn gehele gezondheid is zo vooruit gegaan. Erg blij mee.

Wat fijn om te lezen! Bedankt voor jouw mooie feedback! Groetjes Tygo
Prima producten en dit zonder de extra import-belasting als je vanuit VS besteld by organixx.

Antwoord van realroots.nl

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten :) en dat het zo goed uitkomt zonder extra importkosten <3 Dank je wel voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Chalisa

Service en kwaliteit

Service van Gino, persoonlijk en precies. Snelle, goed verpakte, levering. Super kwaliteitsproducten.

Antwoord van realroots.nl

Dat is precies wat we zo fijn vinden om te horen! Bedankt voor jouw mooie review. Groetjes Tygo
C K
Carolina K.
Had veel haaruitval, nu na 1 pot gebruikt te hebben, is dat bijna over!

Bedankt voor dit fijne nieuwe en mooie review. Groetjes Tygo
Lekker en vlug verzonden alleen vandaag nog maar mogen ontvangen

Dat is zeer fijn om te lezen! Bedankt voor jouw mooie review. Groetjes Tygo
Echt goeie biltong!!!

Antwoord van realroots.nl

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat geweldig om te horen dat de biltong zo goed in de smaak valt. Daar doen we het voor! Geniet ervan en bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Groetjes, Tygo
Privéprofiel
Prijs kwaliteit verhouding. Ook dat je een probeerverpakking kan aanschaffen.

Bedankt voor je mooie review, Aleida. Groetjes Tygo