realroots.nl

1.266 reviews in totaal   416 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 2 jul 2026

realroots.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de smaak van de producten, met name de bottenbouillon en supplementen worden als lekker en aangenaam ervaren. De kwaliteit van de producten krijgt veel lof, waarbij pure, natuurlijke en doeltreffende samenstellingen worden benadrukt. Veel klanten merken positieve effecten op hun gezondheid, zoals meer energie, sterkere nagels, een betere huid en een verbeterde spijsvertering. De snelle en correcte levering wordt gewaardeerd, net als de goede verpakking van de producten. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met snelle reacties op vragen of problemen. Daarnaast wordt de gebruiksvriendelijkheid van de producten genoemd; ze zijn eenvoudig te bereiden, wat het dagelijks gebruik vergemakkelijkt. Tot slot vinden klanten de uitleg, adviezen en aanvullende informatie bij de producten duidelijk en waardevol.

Reviewsrealroots.nl

Whey protein bevalt prima. Leuk dat er recepten bij de bestelling zat. Had voor naturel gekozen. Mix het met Griekse yoghurt en de poeder lost perfect op. Erg blij met deze keuze.

Antwoord van realroots.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. We waarderen je vertrouwen enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met hartelijke groet, Tygo
Geïmporteerde review
Vandaag besteld en morgen in huis! Start nu iedere ochtend in plaats van koffie met bottenbouillon met een snuf keltisch zeezout. Erg lekker en eigenlijk verder geen behoefte meer aan koffie. Later op de ochtend pas, gewoon omdat ik dat ook nog wel heel lekker vind. De creatine heb ik ook besteld en daarover ook tevreden. Lost gemakkelijk op in water, geen klontjes. Ik ga wanneer deze potten leeg zijn zeker weer nieuwe bestellen!
Ik gebruik collageen en zie resultaten van stevigere nagels en langer haar. Haren breken niet meer af. Toen ik stopte met collageen merkte ik dat enkele weken later met haaruitval van de kortere nieuwe haren. Dus inname weer hervat.

Antwoord van realroots.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zulke positieve resultaten ervaart en dat je jouw ervaring met ons deelt. Geweldig dat je verschil merkt sinds je het collageen weer bent gaan gebruiken! Met hartelijke groet, Chalisa
Honing en bottenbouillon besteld. Ik gebruik het pas een paar dagen dus ik kan er nog weinig over zeggen behalve dat de smaak goed is. Bij de bouillon doe ik wat Keltisch zout en een beetje roomboter.

Antwoord van realroots.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de smaak van de honing en bottenbouillon. We hopen dat je er veel plezier van hebt en zijn benieuwd naar je verdere ervaring. Hartelijke groet, Iris
De oestercapsules zijn echt goed! Ik voel mij minder moe en mijn hormoonhuishouding is beter op orde. Het duurde even voordat ik het merkte 3 -4 weken maar het is echt een aanrader!

Antwoord van realroots.nl

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat de oestercapsules zo goed bevallen. Goed dat je ook aangeeft dat het even duurde voordat je verschil merkte. Fijn dat je nu zo tevreden bent en de capsules van harte aanbeveelt! Bedankt voor je vertrouwen! Met hartelijke groet, Tygo
Ik vind het enorm fijn product heb echt het idee dat het wat voor mij doet Mijn man gebruikt het inmiddels ook We sporten veel en merk dat m’n nagels veel sterker worden Ik doe het ‘s morgens in m’n tweede kopje thee en vergeet het geen dag !!

Antwoord van realroots.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over het product en dat je het gevoel hebt dat het echt iets voor je doet. Geweldig ook dat je man inmiddels is aangehaakt! Leuk om te lezen dat je, naast het vele sporten, merkt dat je nagels sterker worden en dat het product inmiddels een vaste plek heeft gekregen in je dagelijkse routine. Dat zijn precies de ervaringen die we graag horen. Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld en veel plezier met het verdere gebruik Met hartelijke groet, Tygo
Heerlijke bottenbouillon! Makkelijk en snel, lepeltje bouillon in een glas, snufje Keltisch zeezout erbij kokend water erop en klaar. Dagelijkse start van de dag!

Antwoord van realroots.nl

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te lezen dat de bottenbouillon inmiddels een vaste start van je dag is geworden. Fijn dat je hem zo makkelijk en snel kunt bereiden en dat hij goed in de smaak valt! Bedankt voor je vertrouwen en geniet ervan! Met hartelijke groet, Tygo
Ik ben heel tevreden met de produkten van Real Roots, en hun visie spreekt mij heel hard aan. Klantenservice is ook heel vriendelijk en behulpzaam. Heel erg bedankt!

Antwoord van realroots.nl

Hartelijk dank voor je positieve review, Silina! Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over de producten van Real Roots en dat onze visie je aanspreekt. Ook fijn om te horen dat je de klantenservice als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met hartelijke groet, Tygo
Vlugge en correcte levering. Ben nog maar een week bezig dus kan ik geen volledige mening geven. Wel geen last aan de maag en geen diaree met deze magnesium.

Antwoord van realroots.nl

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de levering vlot en correct is verlopen. Ook goed dat je de magnesium tot nu toe prettig ervaart. Omdat je nog maar kort bezig bent, begrijpen we dat je nog geen volledige mening kunt geven. We hopen dat het product je ook de komende tijd goed blijft bevallen. Bedankt voor je vertrouwen! Met hartelijke groet, Tygo

Fan van de bottenbouillon!

Voor de tweede keer de bottenbouillon besteld. Supersnelle levering (1 dag) en sowieso heel tevreden over het product! Ik kan er twee maanden mee doen.

Antwoord van realroots.nl

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je inmiddels voor de tweede keer onze bottenbouillon hebt besteld en zo tevreden bent over het product. Geweldig dat je bestelling bovendien al binnen één dag werd geleverd! Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met de bottenbouillon. Graag tot een volgende bestelling! Met hartelijke groet, Tygo
Heb de bottenbouillon besteld en colostrum Geweldig Bottenbouillon heerlijk rond 11 uur en uurtje daarna brunch , voel me er super bij , soms s’middags nog een kopje extra🥰 De colostrum gebruik ik in de yoghurt maker.

Antwoord van realroots.nl

Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over zowel de bottenbouillon als de colostrum! Fijn dat de bottenbouillon zo goed in je dagelijkse routine past en dat je je er zo goed bij voelt. Ook mooi om te horen dat je de colostrum gebruikt in je yoghurtmaker. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld en veel plezier met het verder gebruiken van onze producten! Met hartelijke groet, Tygo

Collageen voor huid, haren, nagels, pezen, spieren, tanden, ligamenten, botten, etc

Terug met de inname gestart van collageen, nadat ik opmerkte dat ik haaruitval had van nieuwe haren (4 cm) en dit pas begon nadat ik een hele tijd gestopt was met het dagelijks innemen van een schepje collageen. De kapster maakte de link omdat ze nog zo eenzelfde situatie in haar kapperstoel had gehad.

Bedankt voor deze uitgebreide review en postitieve feedback. Groetjes Tygo
Ik gebruik al een tijdje diverse supplementen van Real Roots en naast de uitmuntende kwaliteit van de producten is ook de service echt top! Heel mooi bedrijf, met normen en waarden waarin ik mij als consument helemaal thuis voel. Dankjewel!

Antwoord van realroots.nl

Wat fijn dat je al zo lang zo tevreden bent over Real Roots. Bedankt voor jouw fijne feedback. Groetjes Tygo
Collageen poeder bestelde ik voor de derde keer, super snelle levering. Direct antwoord op mijn vraag per e-mail. Ben tevreden over de collageen poeder merk het aan mijn haar en huid. Goed bezig Real Rooys

Antwoord van realroots.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je het collageenpoeder alweer voor de derde keer hebt besteld en zo tevreden bent over de levering, service en het product. Geweldig dat je verschil merkt aan je haar en huid! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende keer. Met hartelijke groet, Chalisa

Goede supplementen

Wij gebruiken Real Roots nu al enige tijd en het bevalt super. De bottenboulion staat elke ochtend op het menu en de supplementen bevallen ook erg goed.

Antwoord van realroots.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie al langere tijd zo tevreden zijn over Real Roots. Geweldig dat de bottenbouillon inmiddels een vaste plek heeft gekregen in jullie ochtendroutine en dat ook de supplementen goed bevallen. Bedankt voor jullie vertrouwen en veel plezier met onze producten! Met hartelijke groet, Tygo
De bestelde producten worden snel geleverd en de benodigde uitleg voor gebruik van de producten wordt gegeven. Door het gebruik van de verschillende producten, voel ik me een stuk beter. Ik maak gebruik van de long en magnesium supplementen en sinds deze week van het collageen poeder.

Antwoord van realroots.nl

Wat enorm fijn om te lezen dat het zo goed effect heeft! bedankt voor jouw review. Groetjes Tygo
Geïmporteerde review
Na een week had ik mijn 1ste bestelling nog niet ontvangen, probleem lag bij de bezorgdienst. Hierover contact gezocht met Real Roots en werd vriendelijk geholpen door Gino, die heel oplossingsgericht was. Top service! 2e bestelling zaterdags geplaatst en smaandags werden beide bestellingen, tegelijkertijd bezorgd. Kan nu met mijn supplementen aan de slag. #HealthisWealth

De callogeen lost goed op een drinkt lek…

De callogeen kost goed op een drinkt lekker weg in koffie of sapje of zelfs water. Orgaan mix geeft mij meer energie

Antwoord van realroots.nl

Bedankt voor je mooie review en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat de collageen goed oplost en lekker wegdrinkt in je drankjes. En extra leuk dat je merkt dat de Orgaan mix je meer energie geeft! Met hartelijke groet, Chalisa
Privéprofiel

Informatief

Bij je bestellingen van R.R. ontvang je uitgebreide uitleg hoe de supplementen te gebruiken. Maar ook waar de ingrediënten vandaan komen.

Antwoord van realroots.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je de uitgebreide informatie bij je bestellingen waardeert. We vinden het belangrijk dat je niet alleen weet hoe je onze producten kunt gebruiken, maar ook inzicht krijgt in de herkomst en kwaliteit van de ingrediënten. Bedankt voor je vertrouwen! Met hartelijke groet, Tygo

Meer energie

Ik gebruik nu sinds een jaar meerdere supplementen (oester, lever, camu camu) van Real Roots en ook de bottenbouillion en merk duidelijk dat ik meer energie heb.

Antwoord van realroots.nl

Wat fijn om te horen dat je al een jaar onze supplementen gebruikt en zo’n positief verschil ervaart! Heel mooi dat je merkt dat je meer energie hebt door de combinatie van de oester, lever, camu camu en bottenbouillon. Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. We waarderen het enorm dat je voor Real Roots kiest en hopen dat je nog lang plezier blijft hebben van onze producten. Met hartelijke groet, Chalisa

realroots.nl

Natuurlijke kracht voor elke dag. Ontdek de kracht van de beste dierlijke voedingsmiddelen uit de natuur! Natuurlijke multivitaminen, synergie in voedingsstoffen & goed opneembaar voor het lichaam. ...