Posters.nl

134 reviews in totaal   126 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen positief over de snelheid van levering, de hoge kwaliteit van de posters en waarderen de stevige verpakking. Ook wordt de klantenservice vaak als behulpzaam en adequaat ervaren, vooral bij klachten en vragen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt meestal als goed beoordeeld en het assortiment wordt als ruim en actueel gezien. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of problemen met de bezorging en melden af en toe beschadigingen aan de posters, ondanks de stevige verpakking. Daarnaast worden de verzendkosten soms als te hoog ervaren en zijn er enkele wensen voor uitbreiding van het assortiment.

ReviewsPosters.nl

Antwoord van Posters.nl

Goedendag, Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Wij kijken uit naar een volgende bestelling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Posters.nl

Antwoord van Posters.nl

Goed spul. Snelle levering.

Antwoord van Posters.nl

Snelle verzending. Het pakket en dus ook de posters waren beschadigd tijdens transport, de klacht is netjes opgepakt en snel afgehandeld.

Antwoord van Posters.nl

Goedemorgen Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Fijn dat wij jou snel en goed konden helpen. Wij kijken uit naar een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Posters.nl

Antwoord van Posters.nl

Buiten de invloed van Posters.nl ging de eerste levering niet naar verwachting. Dat is keurig en op tijd voor Sinterklaas opgelost. Grote klasse

Antwoord van Posters.nl

Goedemiddag, Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Wij kijken uit naar een volgende bestelling. Ik wens je een hele fijne Sinterklaasavond toe! Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Posters.nl
Snelle service en netjes verzonden

Posters .

Posters zijn goede kwaliteit .

Antwoord van Posters.nl

Goedendag, Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Dat is allemaal mooi geworden. Veel plezier ermee! Wij kijken uit naar een volgende bestelling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Posters.nl

Antwoord van Posters.nl

Helaas waren onze posters te zwaar voor de kunststof ophang strips die we bestelde dus hebben we ze niet kunnen gebruiken...

Antwoord van Posters.nl

Goedendag, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Goed dat je dit gemeld hebt. Ik heb dit doorgegeven aan de desbetreffende afdeling, zodat zij dit verder mee kunnen nemen. Wij kijken uit naar een volgende bestelling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Posters.nl

De prijs en kwaliteit was geweldig.

De prijs, kwaliteit van de poster en kwaliteit van verpakking was geweldig.

Antwoord van Posters.nl

Goedendag, Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent. Wij kijken uit naar een volgende bestelling. Heel mooi 2026 gewenst. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Posters.nl

Antwoord van Posters.nl

Goedemorgen, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Goed dat je dit meldt. Indien ik je nog ergens mee kan helpen, dan ontvang ik graag een e-mail met uitleg. Deze kun je sturen naar klantenservice@posters.nl t.a.v. Marga. Graag tot een volgende bestelling. Mooie dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Posters.nl
Poster kwam beschadigd aan.

Antwoord van Posters.nl

Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed dat u dit aangeeft. Allereerst mijn excuses dat je een beschadigde poster hebt ontvangen. Ik zie dat u nog geen contact hierover hebt opgenomen met de klantenservice om het verder af te handelen. Graag zie ik foto's tegemoet van de schade, dan kan ik het in behandeling nemen. De e-mail kan gestuurd worden naar klantenservice@yourdecoration.nl t.a.v. Marga. Ik zie de e-mail met belangstelling tegemoet. Alvast hele fijne avond gewenst. Met vriendelijk groeten, Marga Klantenservice Posters.nl
Posters met dpd verzonden. Die zeggen te hebben geleverd, maar aantoonbaar niets geleverd. Poster.nl heeft inderdaad vanmorgen gereageerd. ga formulier nu invullen. nieuwe posters onderweg. vor nu weer 4 sterren ipv 1 ster

Antwoord van Posters.nl

Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Er is contact geweest en er is een nieuw pakket naar u verzonden. Wij kijken uit naar een volgende bestelling. Ik wens je een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Posters.nl