Certificaat voor lotenstef.nl

No. X08F562447264E4C506E46BA8F8EF06E5
 

Geldig vanaf
19-02-2016
Geldig tot
18-02-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lotenstef.nl



Uitstekend

4.87/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 343 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lotenstef.nl al 998 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
Goede service, 1 jurkje bleek niet goed te zijn, daarover een persoonlijke mail en het geld werd direct teruggestort, ook zat er daarom een extra kadootje bij.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
Super snelle nette levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
13-11-2018
Super snelle levering en goede service. Ik bestel er graag.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
12-11-2018
Snelle levering en uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
12-11-2018
Snelle levering Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
11-11-2018
gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
09-11-2018
Alles gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
07-11-2018
Fijne webshop en groot aanbod. Ben een tevreden klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
04-11-2018
Dit webshopje pas ontdenkt maar het is nu al onze favoriet
Alles is gewoon goed en duidelijk en ze hebben een leuke persoonlijke service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
27-10-2018
03-11-2018
Snelle levering, super netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
02-11-2018
Topper En leuke kado’tjes bij de bestelling Was een feestje om uit te pakken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
02-11-2018
Leuke kleding en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
24-10-2018
31-10-2018
Wij shoppen graag bij Lot en Stef
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
18-10-2018
28-10-2018
Super leuke kleren. Snelle service en een leuke tas erbij als kado
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
19-10-2018
26-10-2018
Snelle service en ik had met iDeal betaald dus mijn zoontje was helemaal happy met het cadeautje wat erbij zat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
19-10-2018
26-10-2018
Snelle levering, leuk verpakt en een cadeautje erbij. Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
16-10-2018
26-10-2018
Snel ontvangen, keurig verpakt met leuke extraatjes. Wasadvies erbij Echt top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
17-10-2018
24-10-2018
Mooie kleertjes, goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
16-10-2018
23-10-2018
Altijd goed advies
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
08-10-2018
Uitstekende service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
30-09-2018
07-10-2018
Super tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
30-09-2018
07-10-2018
Altijd top En leuke extras die passen bij de kleding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
30-09-2018
07-10-2018
Gewoon geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
29-09-2018
06-10-2018
We zijn zeer tevreden over de levering van de jurkjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
05-10-2018
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
27-09-2018
04-10-2018
Denken onwijs met je mee en staan je altijd vriendelijk te woord. Heb vaak anders meegemaakt met kinderkledingwinkels maar vind Lot en Stef erg prettig in contact Soms zelfs een ritje Almelo waard naar de fysieke winkel:)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
27-09-2018
04-10-2018
snelle verzending mooi vest en leuke tas erbij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
26-09-2018
03-10-2018
Samen hebben we het bij elkaar gevonden. Goed advies
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
25-09-2018
02-10-2018
Ze nemen de tijd om je te helpen, en ze hebben gewoon mooie merken
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
25-09-2018
02-10-2018
Alles prima Nette en snelle verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
25-09-2018
02-10-2018
Alles prima En leuk door het cadeautje en de punten wat je spaart
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
25-09-2018
02-10-2018
Altijd vriendelijk, altijd leuke mode, altijd een feestje voor mij en onze kids om naartoe te gaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
24-09-2018
01-10-2018
Een winkel met heel veel keuze in kleding en het personeel is supervriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
30-09-2018
Snelle levering Met leuke verrassing erbij Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
27-09-2018
Elke keer een feestje om te bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
26-09-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
24-09-2018
Altijd een feest ok een pakket van Lot en Stef te ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Goede service, snelle verzending, leuke kleding en een leuk kadootje erbij.. supertevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Snelle en goede service Er was bij mij wat verwarring ontstaan door DHL, track en trace zei iets anders dan wat ik in de mail kreeg. Ik had meteen de winkel gebeld. Ik werd zeer klantvriendelijk geholpen. De cadeautjes die er bij werden geleverd vond ik ook erg leuk. Kortom, ik ben een tevreden klant.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Super snelle levering en goede service.
5.00
Uitstekend

lotenstef.nl klantbeoordeling

lotenstef.nl

lotenstef.nl werd op 19-02-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Bornerbroeksestraat 154
7601BJ Almelo
Nederland
info@lotenstef.nl
lotenstef.nl
Winkel-exploitant
BRAM MOLENAAR
Bornerbroeksestraat 154
7601BJ Almelo
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lotenstef.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.