Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewswww.fensterwerk24.nl
ik heb het al best wel een tijdje gelden besteld, en wilde het graag ophalen. Doordat ik het wilde combineren met een andere vracht duurde het langer dan ik had verwacht, Fensterwerk 24 had steeds geduld en uiteindelijk heb ik het opgehaald en betaald. Ik ben deze Firma heel dankbaar voor de klantvriendelijkheid.
Snel en duidelijk geholpen. Ook het afhalen van het product was geen probleem. Een ontbrekend onderdeel werd kosteloos nagezonden.
Voor het eerst kozijnen besteld en geplaatst.
Voor mijn eerste keer dat ik kozijnen heb besteld en geplaatst heb, ging het bestellen heel eenvoudig,als je maar goed opmeet.De kozijnen zien er prima uit, alles paste precies, alle onderdelen waren aanwezig. Als ik weer kozijnen nodig heb ga ik zeker weer naar Fensterwerk24.nl. Ik raad het iedereen aan die kozijnen nodig is. Kwa prijs er levertijd kan ik maar 1 ding zeggen SUPER.
De kwaliteit is beter als ik gedacht had.
Ben bij met alles wat geleverd is.
Volgende keer weer.
Goedkope kozijnen
Nette mensen! Goedkoop en goed geregeld.
Super mooie kozijnen goede service ook bij ophalen!!
Zelf een fout gemaakt in de bestelling, dit werd opgemerkt door 1 van de medewerkers en werd hier direct op er gebeld. Top service
Duidelijke website. Kwalitatief heel goed product en voldoet volledig aan de beschrijving. Ik heb het opgehaald en ook dan, voorkomend, vriendelijk en heel behulpzaam. Wellicht handig dat bij betaling bij ophalen vermeld wordt dat ook pin mogelijk is.
Communicatie en kwaliteit van de kozijnen
Goede en nette producten met vrolijk en vriendelijk/behulpzaam personeel.
Goede kwaliteit, nette en tijdige communicatie en uiteindelijk op tijd geleverd.
Wij zijn zeer tevreden.
De kwaliteit van de kunststof ramen en schuifpui is uitstekend.
De communicatie was prettig en verliep goed. Er werd goed gereageerd op vragen.
Levering perfect volgens afspraak en alles goed verzorgd.
Goede prijs EN kwaliteit.
Aflevering erg correct, door een erg attente en behulpzame chauffeur