www.fensterwerk24.nl

20 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden163 reviews in totaal

www.fensterwerk24.nl

20 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden163 reviews in totaal

Reviews voor fensterwerk24.nl

ik heb het al best wel een tijdje gelden besteld, en wilde het graag ophalen. Doordat ik het wilde combineren met een andere vracht duurde het langer dan ik had verwacht, Fensterwerk 24 had steeds geduld en uiteindelijk heb ik het opgehaald en betaald. Ik ben deze Firma heel dankbaar voor de klantvriendelijkheid.

Voor het eerst kozijnen besteld en geplaatst.

Voor mijn eerste keer dat ik kozijnen heb besteld en geplaatst heb, ging het bestellen heel eenvoudig,als je maar goed opmeet.De kozijnen zien er prima uit, alles paste precies, alle onderdelen waren aanwezig. Als ik weer kozijnen nodig heb ga ik zeker weer naar Fensterwerk24.nl. Ik raad het iedereen aan die kozijnen nodig is. Kwa prijs er levertijd kan ik maar 1 ding zeggen SUPER.
De kwaliteit is beter als ik gedacht had. Ben bij met alles wat geleverd is. Volgende keer weer.

Mooi product, veel voor weinig.

Mooi product en fraai afgewerkt. Enige wat jammer was is dat de draaiende delen niet vooraf waren afgesteld en geen beschrijving bijgevoegd was hoe je de scharnieren kan afstellen. Verder een top product en zeer tevreden. Volgende keer zeker weer kopen bij deze producent, want het heeft een zeer hoge kwaliteits verhouding en een extreem lage prijs ten opzichten van andere leveranciers.

Goedkope kozijnen

Nette mensen! Goedkoop en goed geregeld.
Super mooie kozijnen goede service ook bij ophalen!!
De kozijnen zien er goed uit. Ben nog niet aan het plaatsen toe gekomen. Kan dus helaas nog niet een volledige beoordeling geven. Het aflagen van de vrachtauto was nog wel even een dingetje. Misschien is het makkelijker om de kozijnen in een krat te leveren en van de auto te laden met een kraantje.
Zelf een fout gemaakt in de bestelling, dit werd opgemerkt door 1 van de medewerkers en werd hier direct op er gebeld. Top service
Duidelijke website. Kwalitatief heel goed product en voldoet volledig aan de beschrijving. Ik heb het opgehaald en ook dan, voorkomend, vriendelijk en heel behulpzaam. Wellicht handig dat bij betaling bij ophalen vermeld wordt dat ook pin mogelijk is.
Communicatie en kwaliteit van de kozijnen
Goede en nette producten met vrolijk en vriendelijk/behulpzaam personeel.
Goede kwaliteit, nette en tijdige communicatie en uiteindelijk op tijd geleverd.
Wij zijn zeer tevreden. De kwaliteit van de kunststof ramen en schuifpui is uitstekend. De communicatie was prettig en verliep goed. Er werd goed gereageerd op vragen.
Levering perfect volgens afspraak en alles goed verzorgd.
Privéprofiel

Sinds 2023 Dik tevreden

Sinds 2023 heb ik vensterwerk24 ontdekt en ik ben erg tevreden over het bestellen online en het leveren van de kozijnen. Alles ziet er netjes uit en mijn klanten zijn dik tevreden. mvg De Verbouw Groep BV
Goede prijs EN kwaliteit. Aflevering erg correct, door een erg attente en behulpzame chauffeur
Wat een top bedrijf geweldig we zijn erg tevreden met de raamkozijnen Ze passen allemaal en de levering keurig op tijd En de afwerking van de ramen zijn mooi
Super goede service en zeer klantvriendelijk Deskundig advies bij het samenstellen Top👍