amagard.com Nederland
Beoordelingen:

150 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.347 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 nov. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
amagard.com Nederland voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jullie moeten jullie site nog eens goed bekijken omdat ik heb gemerkt dat als je een keuze hebt gemaakt en naar de vervolgstappen gaat het bestelde blijkbaar automatisch weer naar de standaard afmeting en kleur gaan die je vervolgens weer moet aanpassen. Dat is bij mijn laatste bestelling in ieder geval gebeurd. Gelukkig werd ik ‘s morgens gebeld door een medewerker van de binnendienst of de kleur paaltjes voor de kantboarding wel grijs moest zijn omdat de planken en rollen beide zwart waren. Zeer attent en oplettend. Toen ik ‘s middags nog eens goed keek zag ik tot mijn schril dat de breedte van de rollen 10 cm was i.p.v. de bedoelde bestelling die ik bij mijn eerdere bestelling ook had gehad. Ik heb nog direct gebeld, maar jullie waren niet meer bereikbaar. Ik heb vervolgens naar jullie en de vervoerder nog een mail gestuurd, maar daar werd die dag niet meer op gereageerd. De volgende morgen direct gebeld, maar het logistieke proces was al gestart en niet meer te stoppen. Dat klopt want de vervoerder was al op pad. Toen waren er helaas geen echte andere opties meer of voor mij te duur om de rollen alsnog om te ruilen. Dat vond ik jammer en ik heb de geleverde rollen toch maar verwerkt, maar wel met tegenzin omdat door de mindere breedte de kant minder diep is ingegraven, waardoor minder stevig.
RW
Rene W.
Bladel

de meest kritische beoordeling

14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles is tot zover tevreden alleen wat we niet leuk vonden is dat ze voor de garagedeur neergezet heeft Ondanks we gezegt hadden door de telefoon dat ze bij de voordeur moest doen Mijn zoon is extra daarvoor even gebleven voor dat hij naar zijn werk zou gaan en ze zou binnen 15 Minuten er zijn maar na 20 minuten hebben we niets gemerkt dat ze geweest was toen wou mijn zoon weg wou gaan met zijn auto en kon daardoor de garage er niet uit omdat ze voor de garagedeur neergezet heeft waardoor hij niet direct naar ze werk kon gaan
CH
Chris H.
Winschoten
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor amagard.com Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De levering werd op de juiste dag en geleverd met vooraf een berichtje met de ETA. De bevestiging van de kantopsluiting aan elkaar is makkelijk. Het duurt wel twee weken voordat het is geroest. Al met al tevreden over mijn bestelling.
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com Nederland
5 dagen geleden
Bedankt voor de feedback en het doorsturen van de foto. Samen met de afboording ziet het er erg netjes uit!
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel sneller bezorgt dan de vermelde 3 dagen en product voldeed aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com Nederland
2 feb. 2024
Bedankt voor uw positieve reactie!
AL
Ank L.
Hardinxveld-Giessendam
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Een goede service. Keurige leverantie en ze maken waar wat ze zeggen.
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com Nederland
9 dagen geleden
Bedankt voor uw fijne, positieve reactie!
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede updates over alles via mail berichten
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com Nederland
2 dagen geleden
Bedankt voor uw respons!
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service, advies en snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com Nederland
5 feb. 2024
Bedankt voor uw feedback!
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Columbus proline kamado

Alles zoals beschreven
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com Nederland
5 dagen geleden
Bedankt voor uw reactie, Alvast veel plezier gewenst met uw Kamado!
MR
Michel R.
Hollande
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Verbeteringen

Goedemiddag, wat verbeterd kan worden, is het volgende: de blokken hout zouden vlg de info 25 cm bedragen, maar de maat was 23 cm. Het volume was geen 2 m3, in werkelijkheid was dat alleen 1.6 m3 hout.
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com Nederland
3 dagen geleden
Dank u wel voor uw reactie, uiteraard moeten wij leveren wat wij verkopen, dat de lengte van de blokken wat afwijkt kan, maar niet dat de inhoudt zo verschilt. heeft u enkele foto's die u kunt sturen, als reply op de opdracht bevestiging ? Dan gaan wij het verder voor u uitzoeken.
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima Pellets en een zeer vlotte levering !!! Zeer tevreden!!!
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com Nederland
8 jan. 2024
Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze houtpellets. Veel stookplezier gewenst!
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Komt afspraken na.
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com Nederland
15 jan. 2024
Bedankt voor uw waardering!
RB
Rob B.
Westzaan
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
CH
Chris H.
Winschoten
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles is tot zover tevreden alleen wat we niet leuk vonden is dat ze voor de garagedeur neergezet heeft Ondanks we gezegt hadden door de telefoon dat ze bij de voordeur moest doen Mijn zoon is extra daarvoor even gebleven voor dat hij naar zijn werk zou gaan en ze zou binnen 15 Minuten er zijn maar na 20 minuten hebben we niets gemerkt dat ze geweest was toen wou mijn zoon weg wou gaan met zijn auto en kon daardoor de garage er niet uit omdat ze voor de garagedeur neergezet heeft waardoor hij niet direct naar ze werk kon gaan
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com Nederland
15 jan. 2024
Bedankt voor uw review, onze excuses dat u niet tevreden bent met de aflevering van uw order. Wij zullen dit zeker opnemen met de transporteur!
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slecht gestapeld, haalt de 1.8 kuub niet. Ook hout met schimmels ertussen. Positief is de levering juiste dag en tijd.
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com Nederland
15 jan. 2024
Bedankt voor uw reactie, Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent daarom zullen wij contact met u opnemen.
KM
Kees M.
Kaatsheuvel
23 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Perfect

Een bedrijf dat is aan te bevelen. Een duidelijke webshop. Bestellen gaat eenvoudig met een goed advies. Perfecte en snelle levering met een duidelijke tijdsaanduiding.
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com Nederland
8 jan. 2024
Bedankt voor uw positieve reactie! Uw oprit ligt er weer netjes bij.
WD
W G D.
Meppel
21 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en vervoerder heeft de juiste pelletwagen voor het naar binnen rijden.
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com Nederland
22 dec. 2023
Goed om te lezen dat u tevreden bent met onze service en houtpellets. Veel stookplezier gewenst.
13 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Afspraken waren geweldig alles klopte Zeer gewaardeerd bedrijf voor ons. Top👍
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com Nederland
22 dec. 2023
Bedankt voor uw review, Veel plezier met uw aankoop gewenst!
18 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima communicatie en adequate levering.
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com Nederland
22 dec. 2023
Bedankt voor uw waardering!
15 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie en komen afspraken na. Levering op vraag was super geregeld
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com Nederland
30 okt. 2023
Bedankt voor uw review en veel plezier met uw mooie voortuin!
15 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede klantenservice en snelle levering. Daarnaast ook zeer goed geprijsd!
Beoordeling melden
Antwoord van amagard.com Nederland
15 nov. 2023
Bedankt voor uw review! Veel plezier met uw aankoop gewenst!