6 nov. 2022
Goede communicatie, keurig geleverd op afgesproken tijdstip en plaats. Helaas was 1 zak gescheurd tijdens transport maar de chauffeur maakte gelijk een foto ervan en zal dat doorgeven aan de leverancier. Ik denk dat ik een nieuwe zak nageleverd krijg ( maar wil dat alleen als er toch in de buurt geleverd moet worden hoor, of althans weinig moeite of kosten mee gemoeid zijn. Het oogt een goed product (pelletkorrels) met helaas iets minder goede verpakking. Ook bij het opruimen van de zakken ontstonden snel gaten omdat de korrels scherp zijn en t plastic v d zak niet zo sterk is. Verholpen met een rol tape )
De vorige keer was ik erg tevreden
Deze keer word er wit crystal split geleverd. Duidelijk met de chauffeur afgesproken waar het geplaatst moet worden dat hij me anders kan bellen. Hier wordt niet aan voldaan en plaatst de zak met 1600kilo. Op een nog aan te trillen pad, en scheef.
Alles uiteindelijk scheef gedrukt heel deel tuin opnieuw moeten aanleggen.
De kiezels zouden een bepaalde grote moeten hebben maar een groot deel van de kiezels waren veel en veel kleiner.
Ik was deze keer echt ontevreden.
Geen op/ aanmerkingen alles is vlekkeloos verlopen.
22 aug. 2023
levering op tijd zoals afgesproken en korekt!
28 aug. 2023
Bedankt voor uw positieve reactie!
20 aug. 2023
De reactie klopt niet,wij hebben wel om stenen 80/120 gevraagd en een proefsteen gekregen.Mijn fout is dat ik niet goed op de opdrachtbevestiging heb gelezen welke stenen er geleverd zouden worden.Na gebeld te hebben met een medewerker zou deze aan Meneer Jan vragen of er nog een klantvriendelijk voorstel zou worden gedaan.
Niets meer van gehoord!
Vriendelijke groeten,
John van Lit
15 jul. 2023
Goed advies ad telefoon, heldere site, tel afstemming door chauffeur over levering. En de producten zijn overeenkomstig verwachting.
21 jul. 2023
Bedankt voor uw waardering!
3 jul. 2023
Snelle en uitstekende levering van mijn BBq
Prima levering van de bbq. Stevig en goed verpakt en netjes in de tuin afgeleverd!
7 jul. 2023
Bedankt voor uw positieve reactie en veel plezier met uw BBQ!!
Geïmporteerde beoordelingen