Veel klanten prijzen de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, evenals de snelle bezorging in sommige gevallen. Ook de prijsstelling wordt vaak positief genoemd. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertragingen bij de levering of niet geleverde bestellingen. Sommige klanten ervaren de service als minder goed, en er is kritiek op prijsverhogingen. Daarnaast wordt de website soms genoemd vanwege onvolledige of misleidende productinformatie.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsBouwStation XL | Showroom in Badkamers, Sanitair, Radiatoren en Vloeren
Fijne en prettige hulp in de showroom.
Ook in magazijn op snelle manier geholpen.
Online service, snelle levering en snelle fianciele afhandeling bij retour.
Prima advies en snelle levering en keurig geholpen vriendelijk personeel
ik bestel altijd mijn radiatoren bij jullie en zijn top prijs kwaliteit, ook goede vriendelijke service altijd
mvg Bas van den Elshout
vd Elshout installatiewerken.
Uitstekende ervaring
Goede ervaring, als je iets vraagt, word
Er goed geluisterd, en uitgevoerd.
Raad echt dit bedrijf aan om je spullen
Hier te kopen .
Op tijd geleverd . Chauffeur had autopech en werd op zaterdagavond om 17.30 toch geleverd. Top.
Prima artikel, 25% verhoging binnen 6 maanden is krankzinnig.
Ben heel tevreden over de Isofan roosters, maar begrijp helaas niet waarom dit artikel in minder dan 6 maanden (toen ik de eerste kocht) maar liefst met 25% is verhoogd.
Redelijke prijs,vlotte levering
Advies in de showroom was fijn. Levering was dramatisch.
Advies in de showroom was fijn. Levering & aftersales was dramatisch. Nul communicatie, leverdata die niet gehaald werden. Bij een noodzakelijke tweede bestelling bleek de voorraad niet te kloppen. Uiteindelijk besteld bij Radiator-outlet waar de informatie wel klopte en men leverde volgens afspraak!
Top service
Ik heb eeb flatpannel raditator betseld, krijg echter een normale geleverd met een los paneel.
Flatpanel radiatoren hebben ze niet ondanks de keuze en weergave op de website.
Wil je zo'n paneel hou er dan rekening mee dat je een normale radiator krijgt met een los flatpaneel.
Heb doorgevenen dat ze de website informatie moeten aanpassen , deze is nu misleidend, en/of incompleet.
Prima
Snel en goed
Zeer tevreden
Tof
The plates were dented due to production welding and was visible
Goede service en zeer vriendelijk. Altijd klaar voor een woordje uitleg. Danku