Klanten zijn zeer tevreden over de snelle verzending en vlotte ontvangst van hun bestellingen. Het ruime en diverse aanbod aan tarot- en orakeldecks wordt erg gewaardeerd, evenals de kwaliteit en schoonheid van de kaarten en andere producten. De service wordt als behulpzaam, snel en persoonlijk ervaren. Ook worden de zorgvuldige en stevige verpakkingen, het overzicht van de website en de duidelijke productinformatie gewaardeerd. Extraatjes zoals een persoonlijke tarotkaart of een kleine verrassing bij de bestelling worden door klanten positief genoemd. Enkele klanten ervaren technische problemen met de website of wensen verbeterde toegankelijkheid.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewstarot.nl
Kaarten waren snel verstuurd en ontvangen. Zar een deck bij dat blijkbaar speciaal voor vrouwen bedoelt is. Dit had ik graag in de omschrijving gezien. Verder zeer content.
Hele fijne webwinkel met lieve mensen en mooie kaarten 💕 ik ben fan! Snelle verzending en goede website waar op je duidelijk de kaarten kan zien.
Top
Great shop. Very fast and well-packaged shipping. I'm very happy with my purchase.
Thank you so much.
Alles is perfect, de kwaliteit, levering en de gebruiksvriendelijkheid van de website
Rapidez e eficiência. O baralho de Tarot é lindo!
ALS LICHTWERKER EN ADEPT EN ALS ENERGIE HEALER EN KAARTEN HEALER
ADVISEER IK IEDEREEN DEZE WEBSITE
WEES ERBIJ VOORDAT ER GEEN EXEMPLAREN mEER ZIJN
Vroeger kreeg ik m’n pakjes altijd met Post.nl Dat beviel beter dan DHL.
Maar over de service van tarot.NL zelf: niks te klagen. EN ik kreeg er weer een orakelkaart bij als verassing. Dat had ik gemist bij eerdere bestellingen.
Ik ben in de eerste plaats zeer tevreden over mijn tarotkaarten en ten tweede dat ik via overschrijving kan betalen voor mij zeer belangrijk en ten derde ik doe de bestelling en aangezien ik woonachtig ben in België heb ik mijn bestelling binnen de 3 a 4 dagen . Kan niet beter voor mij verloopt alles PERFECT!!!! Nen dikke dankjewel !!!!
Antwoord van tarot.nl
Dankjewel Anja, heel fijn om te horen dat alles zo vlot en naar wens verloopt en dat de verzending naar België zo snel gaat, heel veel plezier met je kaarten.
Tarot nl ist zuverlässig, sehr schnelle Lieferung. Es klappt alles immer wunderbar, auch nach Deutschland :-)
J’ai aimé la rapidité de l’envoi c’est super sympa 😊
Les decks que j’ai acheté j’adore
Hi. I bought the Bergkristal from you. Unfortunately, there were 3 pieces instead of 2. The 3rd piece is small and I will make use of this piece as well. But I was not completely satisfied.
The Dark Grimoire is good. I am pleased by the fact that you provide a tarot card bag (tasje) with each deck.
Antwoord van tarot.nl
Thank you for your review and for sharing this feedback. Sorry to hear the Bergkristal did not fully meet expectations. Glad to read the Dark Grimoire and the tarot card bag were appreciated. If there are questions or something can be looked into, feel free to get in touch.
Rapide, bien emballé, sécurisé, parfait !
Fast, well packaged, secured, perfect !
Tout est parfait ! Le produit en très bon état et livré rapidement !! Je recommande à 10000 % !!!!
Antwoord van tarot.nl
07:05Claude responded: Merci beaucoup pour votre avis et pour la belle photo !Merci beaucoup pour votre avis et pour la belle photo ! Nous sommes ravis que tout soit arrivé en parfait état et aussi rapidement. À bientôt sur tarot.nl !
Book of shadows
Blij met mijn nieuwe kaarten!
Altijd blij met de mooie decks, goed en netjes verpakt, snelle verzending en prachtige kwaliteit! Ik had de retourvoorwaarden nooit bekeken, ik dacht altijd, als ik een deck geopend heb, kan het niet meer terug. Maar zelfs dat is dus wel mogelijk, want de retourvoorwaarden zijn heel netjes!
Antwoord van tarot.nl
Dank je wel voor deze mooie beoordeling.
De mogelijkheid om een geopend kaartenset te retourneren volgt uit Europese regelgeving. Omdat een geopend product daarna vaak niet meer verkocht kan worden, besteden wij extra aandacht aan duidelijke foto’s en uitgebreide beschrijvingen. Zo weet je vooraf goed wat je bestelt.
Ik vind het super fijn om bij jullie kaarten te bestellen. Verbeterpunt zou ik vinden als decks niet meer voorradig zijn heb je ze wel al betaald en dan word het boekhoudkundig lastig omdat je dan weer apart moet afboeken. Zou prettiger zijn als je betaald nadat je weet wat op voorraad is. Geen dubbel werk meer.
Antwoord van tarot.nl
Dank je wel voor je lieve woorden en je feedback. Heel fijn dat je zo graag bij ons bestelt. Af en toe kan er een klein voorraadverschil ontstaan en dan laten we het altijd meteen weten. We doen er alles aan om de voorraad zo nauwkeurig mogelijk te houden zodat dit zo min mogelijk voorkomt. Dank je wel dat je dit benoemt, daar kunnen we alleen maar van leren.
Soepele communicatie en top tegenmoetkomst
Bestelling (hanafuda-kaarten) helaas met beschadigd bewaardoosje aangekomen. Gezien het om een vintage product ging kon er geen nieuwe nagestuurd worden. Hiervoor werd ik netjes tegemoet gekomen met alternatieve bescherming voor de kaarten. Ook heel prettig en direct mailcontact gehad.
Antwoord van tarot.nl
Dank je wel voor je beoordeling en het prettige contact. Fijn om te lezen dat de oplossing naar tevredenheid was. Veel plezier met de hanafuda-kaarten.
SUPER! Thank you ...!
I always use this site to buy my tarot decks because they’re located close by, ship pretty immediately & they always arrive perfectly on time. Plus with little cloth bags for your decks! Some of the decks have stupid huge boxes so it’s really handy to just use the bags instead if I’m travelling around
Antwoord van tarot.nl
Thanks so much for your lovely message. Really great to hear that our extras come in handy for you while travelling. We appreciate you coming back to us every time.
Bijzonder deck
Zeer fraai tarot dek, bijzondere afbeeldingen op stevig papier. Zal vaak gebruikt worden!!