653 reviews in totaal   120 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

653 reviews in totaal

Klanten prijzen de vriendelijkheid en het warme ontvangst van het personeel. Het personeel wordt als behulpzaam en meedenkend ervaren, en klanten waarderen het deskundige en eerlijke advies bij hun aankopen. Er wordt ruim tijd en aandacht aan klanten besteed tijdens het bezoek. De service wordt als top, snel en oplossingsgericht ervaren, zowel bij aankopen als bij ruilen of problemen. Verder zijn klanten positief over de snelle afhandeling van hun verzoeken en aankopen. Klanten voelen zich met respect behandeld, ook in bijzondere of gevoelige situaties.

ReviewsLucardi Juwelier Oss

Vriendelijk en mee denkend personeel en van tijd tot tijd leuke aanbiedingen op de al beter betaalbare prijzen van Lucardy 👍
Hele lieve cassiere. Gaf me ook advies account aan te maken voor 10% korting op mijn dure aankoop. Super!

Top

Goed geholpen😄
het was top! De medewerkers hebben me goed geholpen
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Nam ook de tijd voor de klanten.
Fijn geholpen en erg vriendelijk
Hele vriendelijke medewerkers en leuke aanbiedingen!
Ik vond dat ik vriendelijk werd geholpen.
Fijn personeel, goed geholpen.
De hulp die ik kreeg
Genoeg keus, netjes geordende winkel en vriendelijk personeel.
Jullie doen alles al super goed.
Er werd ruim tijd en aandacht besteed aan klant!
het bestelde artikel deed niet aan de verwachtingen. ter verbetering is direct oplossen. Het artikel moet nog cadeau gedaan worden en is ingepakt dus geen foto beschikbaar op dit moment

Antwoord van Lucardi Juwelier Oss

Beste Franca, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat het artikel niet aan je verwachtingen voldoet, zeker omdat het nog cadeau gegeven moet worden. Je bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen in een van onze winkels. Onze collega’s kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Team Lucardi.
Ik ben super goed geholpen
Super vriendelijke verkoopster. Ze had geduld, keek goed mee naar de opties en wat bij mij paste en gaf goed advies. Een dikkie 10! Hopelijk blijft ze hier werken, dan kom ik zeker vaker langs!

Lucardi Juwelier Oss

De slogan van Oss is “Altijd gezellig winkelen in hartje Oss!” en dat is zeker waar! Het is een compleet winkelaanbod met winkels van klein naar groot. De plaatselijke ondernemer, tot de grote winkelk...