EUROTOPS NL- Logo - Beoordelingen

EUROTOPS NL
Beoordelingen:

1.109 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.264 beoordelingen in totaal  

4,14
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelde artikelen waren goed, maar het beloofde cadeau (Switch piloten horloge) werd niet geleverd, maar door lelijk en niet lopend vervangend exemplaar. Bezwaar gemaakt en ter compensatie zijn door Eurotops 2 andere horloges toegezonden. Ik blijf van mening, dat hetgeen je op het bestelformulier aankruist ook moet leveren en niet vervangen wordt iets anders, omdat het artikel zogenaamd is uitverkocht
HS
Henk S.
Stadskanaal

de meest kritische beoordeling

9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Krijg brief nav mijn bestelling dat ik te veel teruggestuurd heb van artikelen die om wat voor reden dan ook niet bevielen. Ik praat over 7!!!!!!! jaar geleden want ik mocht niet meer bestellen vanwege bovenstaande. Welaan na die 7 jaar dacht ik ik ga weer wat bestellen voor EUR 5,95 dat gedaan en betaald. Na een week of 2 krijg ik een brief weer met de reden dat ik niet kan bestellen. Ondertussen is het geld al betaald en krijg ik op de email het bericht dat artikel verstuurd is. Gebeld met dit bedrijf een mevrouw aan de telefoon die zegt ik kan niet in de pc want er is een storing geef klantnummer maar, gek dat ze toen gelijk mijn naw wist. Ze zou overleggen en ik zou terug gemaild worden. Nou dat is ruim een week geleden maar ze moet nog bellen en het pakkettje zou onderweg zijn. Ik ga hier wel melding bij de cons. bond over maken,want ik voel mijn zo wel niet serieus genomen.
WV
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor EUROTOPS NL

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niks ontvangen Over gebeld maar geen reactie
Beoordeling melden
Antwoord van EUROTOPS NL
26 jul 2023
Geachte klant, bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses voor de lange levertijd. Onze levertijd is normaal gesproken 5 - 8 werkdagen. Helaas werd deze bij uw bestelling ruim overschreden. We zullen hierover contact opnemen met onze verzendpartner. Nogmaals onze excuses en we hopen op uw begrip. Uw Eurotops klantenservice
8 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik heb de bestelling nog niet ontvangen????
Beoordeling melden
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds mn bestelling niet ontvangen
Beoordeling melden
RD
Remi D.
Roeselare
8 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Één week besteld en nog niets ontvangen
Beoordeling melden
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb al een mail gestuurd met foto's
Beoordeling melden
PF
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik heb mijn bestelling niet ontvangen!
Beoordeling melden
Antwoord van EUROTOPS NL
19 jul 2023
Geachte klant, bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses voor de lange levertijd. Onze levertijd is normaal gesproken 5 - 8 werkdagen. Helaas werd deze bij uw bestelling ruim overschreden. We zullen hierover contact opnemen met onze verzendpartner. Nogmaals onze excuses en we hopen op uw begrip. Uw Eurotops klantenservice
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Te duur verzekering voor artikel
Beoordeling melden
Antwoord van EUROTOPS NL
12 jul 2023
Bedankt voor uw beoordeling, in de postordersector is het gebruikelijk om een vast bedrag te vragen voor verzending en afhandeling en de €5,99 die wij in rekening brengen is gemiddeld, onze logistieke partner rekent een prijs van 6,99€-9,49€. We versturen de goederen alleen verzekerd naar onze klanten, ongeacht de werkelijke waarde van de bestelling. Onze verzendtip: Als u zich inschrijft voor onze gratis nieuwsbrief, ontvangt u de standaard verzendkosten gratis vanaf een bestelwaarde van 19,00 €. Daarnaast sturen we u regelmatig informatie over speciale aanbiedingen/voordelen, koopjes, aanbiedingen, gratis verzending en speciale promoties! Je ontvangt de voordelen die in de catalogus of nieuwsbrief worden aangeboden, als u het promotie-/voordeelnummer bij uw bestelling invoert. We vragen je begrip voor onze procedure. Uw Eurotops Team
PS
P S.
Beverwijk
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Feedback

Meer/betere feedback na bestelling
Beoordeling melden
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb nog steeds niets ontvangen.
Beoordeling melden
23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling nog niet ontvangen
Beoordeling melden
LU
Luc U.
Hoogland
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Nog steeds niets ontvangenn

Nog steeds niets ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van EUROTOPS NL
19 sep 2023
Geachte klant, bedankt voor uw beoordeling, wij nemen contact met u op zodat wij eventuele problemen kunnen ophelderen. Uw Eurotops-klantenservice
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pet was veel te groot.
Beoordeling melden
Antwoord van EUROTOPS NL
10 aug 2023
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We hebben het defecte artikel terug ontvangen. Als u nog vragen heeft over het product, kunt u contact met ons opnemen via info@eurotops.nl Uw Eurotops klantenserviceteam
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Producten zijn slecht
Beoordeling melden
Antwoord van EUROTOPS NL
13 feb 2024
Bedankt dat u de tijd neemt om onze producten te beoordelen. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Bij ons bedrijf geloven we in het leveren van een breed assortiment kwaliteitsproducten en -diensten aan klanten tegen concurrerende prijzen. Wij waarderen alle feedback van onze klanten en houden er rekening mee bij het nemen van beslissingen over productontwikkeling.
3 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
veel te duur geworden
Beoordeling melden
Antwoord van EUROTOPS NL
6 feb 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om feedback te geven over onze diensten. Wij begrijpen dat de kosten een belangrijke factor zijn bij elke aankoopbeslissing, en wij streven ernaar om concurrerende prijzen te bieden in combinatie met een uitstekende klantenservice. Als u vragen of opmerkingen hebt over de prijzen die wij aanbieden, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren en uw feedback is van onschatbare waarde om ons te helpen dat doel te bereiken. Nogmaals bedankt om uw gedachten met ons te delen!
HV
1 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb bestelling niet,!
Beoordeling melden
Antwoord van EUROTOPS NL
30 jan 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze diensten te beoordelen. Het spijt ons te horen dat het twee weken duurde voordat u uw bestelling ontving. We streven naar een uitstekende klantenservice en waarderen de feedback van onze klanten. We streven er altijd naar om onze producten op tijd en volgens de hoogste kwaliteitsnormen bij onze klanten af te leveren. We verontschuldigen ons voor het ongemak en hopen oprecht dat onze relatie met u er niet onder zal lijden. Nogmaals bedankt voor uw eerlijke beoordeling en feedback.
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit is 0,0
Beoordeling melden
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Slechte service.
Beoordeling melden
Antwoord van EUROTOPS NL
5 sep 2023
Bedankt voor uw recensie, Wij hebben uw bestelling op 24-08-2023 verzonden. Helaas kunnen wij niet begrijpen waarom de vervoerder uw zending pas op 04-09-2023 heeft afgeleverd. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@eurotops.nl Uw Eurotops-klantenservice
HV
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog niet binnen
Beoordeling melden
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Deelname

Deelname
Beoordeling melden
Antwoord van EUROTOPS NL
30 jan 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons bedrijf te beoordelen. Wij waarderen uw feedback en uw loyaliteit als klant. Wij zetten ons in om een uitzonderlijke klantervaring te bieden en streven ernaar om onze diensten aan de hoogste kwaliteitsnormen te laten voldoen. Het spijt ons als we dit doel in uw geval niet hebben bereikt, en we hopen dat u ons snel weer een kans geeft om u van dienst te zijn. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling, en we kijken ernaar uit om snel weer van u te horen!
11 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden