Bristol- Logo - Beoordelingen

BristolReviews

: 20.504Goed

4,49

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 jan. 2017
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Bristol is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Bristol kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 jan. 2017
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Bristol is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Bristol kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Bristol

355 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

20.504 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 nov. 2022
Fijne manier van bestellen en bezorging zonder problemen alleen 1probleem met de schoenen zelf is dat de stikrand aan de bovenkant wit uitgeslagen is en ik elke dag die randen met een borstel moet schoonmaken WAT IS DAT EN WAAROM KOMT DAT graag nadere informatie hierover gewenst want dit lijkt mij niet oke
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 sep. 2022
Volgens website had vestiging 1 paar in mijn maat beschikbaar. Toen ik daar aan kwam bleek deze niet aanwezig? Vervolgens online besteld, maar deze laarzen waren beschadigd en zaten lijmvlekken op. Dus weer naar de winkel om ze daar terug te brengen. Medewerker heeft daar online nieuwe voor me besteld maar bij aankomst bleken ook deze lijmvlekken te hebben. Ben dus 3x naar een vestiging gereden en parkeerkosten moeten betalen en heb nog geen schoenen. Hoewel ik de schoen nog steeds heel leuk vind ga ik ze niet meet bestellen!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Bristol

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Ik wilde de schoenen retour doen in de winkel in Harderwijk. Helaas is die onlangs gesloten en dit was niet aangepast op de site. Gevolg is dat ik de verzendkosten van €7,95 zelf moest betalen... Als ik dit had geweten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2022
Bezorging op tijd zoals beloofd. Mooie leren bruine laarsjes.passen uitstekend bij mt 39. Zolen niet te dik. Gelijk de zwarte exemplaren ook besteld. Dus twee paar voor zeer redelijke prijs. Wel even behandelen tegen regen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2022
 
Mijn ervaring met Bristol is dat het altijd netjes geleverd wordt. Fijn! Ook eventueel retourneren via een fysieke winkel werkt prima.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
 
Betrouwbaar qua levering. Produkt zoals beschreven op de website. Prima website m.b.t. zoeken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2022
Alles. Snelle bezorging, en kwaliteit schoenen. Koop dit paar werkschoenen ik denk 25 jaar al
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2022
Broeken kwamen op afgesproken tijdstip en waren zelfde kwaliteit als twee jaar geleden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 dec. 2022
 
Een goede levering, met een doos in de winkel bezorgd! Kwaliteitskleding ook.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022
 
Verzending is laat. De schoenen vind ik helemaal niet goed. Moet snel terug
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
Snelle levering! Prima schoenen en kleding voor goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
Prima artikelen maar de verzendkosten zijn hoog.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Basics terug en in voorraad in assortiment
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 dec. 2022
Altijd snelle levering en goede producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2022
Vlot geleverd en schoenen zitten erg fijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Netjes en vlugge levering, tevreden mens.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022
volop keus, mooie schoenen en niet duur
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
Ik zou het niet weten het is perfect zo
Beoordeling melden